Witam, mam pytanie odnośnie poczęcia dziecka. Mam 26 dniowe cykle, okres trwa 7-8 dni. 20 dnia cyklu współżylam bez zabezpieczenia z wtryskiem w środku. Jakie jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję ☺ My staramy się trzy miesiące, narazie bez efektów, ale to dopiero początekKochana. Ja niby mialam dni bezplodne. A tu zaraz bede rodzic. Po pol roku staran.
Nie ma sie czym stresowac. Dajcie sobie czas i najlepiej nie mysl o tymze chcesz zajsc w ciaze. Wiem sama po sobie. Jak o tym myslalan to sie nie udawalo. Jak przestalam to zaszlam w ciaze.Gratuluję ☺ My staramy się trzy miesiące, narazie bez efektów, ale to dopiero początek
Święte słowa. Doskonale wiem, ze masz racje, ale póki co jestem na etapie totalnej ekscytacji, cały czas licze, obmyslam, czytam doświadczenia inny kobiet. Nie mogę przestać o tym myśleć. Chyba potrzebuje trochę czasu żeby mieć do tego takie podejście, jak TyNie ma sie czym stresowac. Dajcie sobie czas i najlepiej nie mysl o tymze chcesz zajsc w ciaze. Wiem sama po sobie. Jak o tym myslalan to sie nie udawalo. Jak przestalam to zaszlam w ciaze.wiec pdejdzcie do tego na spokojnie i bardziej w tej kwestji skupcie sie na sobie niz na tym ze sie staracie.
![]()
Rozumiem to doskonale bo ja tez tak mialam. Ale tak jak mowie. Postaraj sie o tym nie myslecŚwięte słowa. Doskonale wiem, ze masz racje, ale póki co jestem na etapie totalnej ekscytacji, cały czas licze, obmyslam, czytam doświadczenia inny kobiet. Nie mogę przestać o tym myśleć. Chyba potrzebuje trochę czasu żeby mieć do tego takie podejście, jak Ty
Organizm to jedna wielka zagadka jak widać Także muszę czekać i mieć nadzieje ze nie za długo ☺Rozumiem to doskonale bo ja tez tak mialam. Ale tak jak mowie. Postaraj sie o tym nie mysleca napewno juz nie licz kiedy masz dni plodne kiedy nie. Bo u mnie to sie nie sprawdzilo .
jak pisalam wczesniej. Zaszlam w dni "bezplodne"
![]()