K
karolinka1992
Gość
bo miałam rozciągliwy śluz jak białko kurze było go dużoNie mogłaś mieć dnia płodnego ponad tydzień przed owulacją. Skąd wnioskujesz że był płodny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo miałam rozciągliwy śluz jak białko kurze było go dużoNie mogłaś mieć dnia płodnego ponad tydzień przed owulacją. Skąd wnioskujesz że był płodny?
Jeżeli masz teraz owulację to z pewnością nie był dzień płodny. Płodne masz przed owulacją 2-3 dni. No 5 jeżeli plemniki tyle przeżyją. I jeden dzień po owulacjiale to był dzień płodny
Śluz płodny występuje ok 6 dni przed owulacją. Jeżeli ponad tydzień temu miałaś już płodny to może owulacja była wcześniej, albo może masz jakieś zachwiania hormonalne lub infekcję. Jaki masz śluz teraz? Skąd pewność, że dzisiaj będzie owulacja?bo miałam rozciągliwy śluz jak białko kurze było go dużo
pewności nie mam czy dziś owulacja jest tylko przypuszczenia bo śledzę swój cykl z aplikacja która wiadomo nie jest pewna od 23 lutego miałam śluz rozciągliwy było go dość sporo wiec uznałam ze może wcześniej dni płodne się zaczęły to dopiero początek kiedy śledzę swoje cykle wiec wszystkiego mogę po prostu nie wiedziećŚluz płodny występuje ok 6 dni przed owulacją. Jeżeli ponad tydzień temu miałaś już płodny to może owulacja była wcześniej, albo może masz jakieś zachwiania hormonalne lub infekcję. Jaki masz śluz teraz? Skąd pewność, że dzisiaj będzie owulacja?
Druga kwestia jest taka, że nawet jak jest śluz płodny to zapłodnienie możliwe jest w czasie owulacji. Co najwyżej plemniki mogą przetrwać do tego czasu. Ich żywotność 3-5 dni. Czasami 7. Żywotność komórki jajowej to 24h. Stąd możliwość zajścia w ciążę dzień poowulacji.
Różnie może być oczywiście, ale wg mnie, jeżeli było białko jaja, a nie ma to płodne się skończyły.pewności nie mam czy dziś owulacja jest tylko przypuszczenia bo śledzę swój cykl z aplikacja która wiadomo nie jest pewna od 23 lutego miałam śluz rozciągliwy było go dość sporo wiec uznałam ze może wcześniej dni płodne się zaczęły to dopiero początek kiedy śledzę swoje cykle wiec wszystkiego mogę po prostu nie wiedzieć![]()
Wg mnie tak. Zdarzają się przypadki, że jest owulacja a śluzu nie ma albo jest tak mało, że dziewczyny go nie zauważają. Ale u Ciebie był o już nie ma więc myślę, że już po owulacji.Czyli myślisz ze owulacja mogła już być ?
Pewnie, że mogla być wcześniej. Może być później. Każdy cykl jest inny. Poczekaj cierpliwie jeszcze troszkę a później zatestuj [emoji4]Czyli myślisz ze owulacja mogła już być ?