reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy możliwa jest ciąża w takiej sytuacji?

Uprawiałem z dziewczyną petting i miałem wytrysk. Następnie umyłem się pod prysznicem (gorąca woda, żel do kąpieli). Później leżeliśmy nago przytuleni. Czy jeżeli nasze narządy płciowe się dotykały to mogło dojść do przeniesienia spermy i możliwa jest w tej sytuacji ciąża?

reklama
Plemniki to nie terminatory.
Mydła nie przetrwają... ani gorącej wody.
Żeby dziewczyna miała szansę zajść w ciążę, musiałoby dojść do wytrysku w niej lub do stosunku przerywanego - sam dotyk z zewnątrz to trochę za mało.

Powiedzcie mi jak to jest, młodzież ogrania tik toka, wszelakie platformy społecznościowe, są hop do przodu, wydaje im się, że są pękami świata, mają super telefony, a zadaja takie pytania. Czyja to wina? Szkoły? Młodzieży? Rodziców? A może autor jest naszym klasycznym trollem.

Do góry