reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka teraz to napewno nie biochemiczna. Kreski mialas śliczne i piękny przyrost.
Powiem Ci ze ja to samo cała ciążę się stresuje, a to żeby serduszko biło, to potem ta glupia opryszczka mi wyskoczyła, potem usg genetyczne i tez stres, teraz ze czasem czuję mniej mala a czasem bardziej czy ze kluje mnie lekko w pachwinie. Obiecałam sobie ze w drugiej ciąży będę mniej sie przejmować...a gdzie tam. Chyba nawet bardziej swiruje ;-)

reklama
Maziajka Jutro zadzwonię do ginka,tyle mogę tylko...Bo wizytę mam 8.11 dopiero, a we wtorek jak lekarz przyjmuje w gabinecie to do późnych godzin,musiałabym czekać na sam koniec, a ja tak nie lubie jak lekarz ledwo zywy;)

Dziewczyny co do urządzenia Baby Comp- też go chciałam :) wklejalam kiedys statystyki niby producenta i tam niby było odwrotnie co do płci i odstepu. Tam się sprawdza inna metoda niż Shettlesa, nie mam teraz jak nazwiska babki od tej metody sprawdzić.
Ja kupiłam Cyclotest Baby był tańszy,też fajny. Zdążyłam go sprzedać jak w ciążę zaszlam:) Zostawiłam sobie taki termometr Ovu Comp czy jakoś tak się nazywa-jeszcze go nie używałam,leży nowy.

Ja działam gdzieś za tydzień, no próbuje pierwszy cykl na dziewczynkę o_O : O+12, BabyComp+testy owu+dieta :)Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie w ogóle. W poprzednich dwóch ciążach udało się w pierwszym miesiącu starań, ale przytulanka były codziennie, a teraz jeden strzał -zobaczymy. No i to było 10 lat temu ostatnio he he...

Ja działam gdzieś za tydzień, no próbuje pierwszy cykl na dziewczynkę o_O : O+12, BabyComp+testy owu+dieta :)Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie w ogóle. W poprzednich dwóch ciążach udało się w pierwszym miesiącu starań, ale przytulanka były codziennie, a teraz jeden strzał -zobaczymy. No i to było 10 lat temu ostatnio he he...
To tak jak u mnie [emoji2] zawsze były pierwsze strzały celne,ale też kupę lat temu.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama z tą dietą to tak ok. 3 m-ce, ale nie chcę czekać dłużej bo u mnie okazja często się nie zdarza - mąż pracuje za granicą, więc trzeba próbować. Poznałam dobrze cykl bo baby compa mam ok. 2 lata :) Chłopcy już duzi naprawdę 16 lat i 10, ale wcześnie zaczęłam (20 lat gdy urodziłam pierwszego syna) ;) ale o dziwo chcą jeszcze mieć rodzeństwo, bo rozmawiamy o tym szczerze.

reklama
Monia nigdy nie jest za pozno a chłopacy napewno sie ucieszą z małej siostrzyczki [emoji6] czy tez brata
Nie ma co popadać w obłęd bo niestety nawet jak sie spełni wszystkie warunki nie ma 100% pewności ze sie uda. Wiec działaj jak tylko maz jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry