reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Link do: Lady-Comp baby ułatwia starania o dziecko

Teraz nazywa się Lady Comp baby, ja mam starszą wersję. To generalnie droga zabawka. Ja kupiłam używany to o wiele taniej. Jestem z niego bardzo zadowolona bo do tej pory używam go jako antykoncepcję. Pokazuje światełkami dni płodne i niepłodne, więc podczas zielonych światełek można pójść na całość :). Mam go trzy lata, nie mogę stosować tabletek bo po tym gównie mało nie zeszłam. Miałam zatorowość płucną...

O jacie ale bajer [emoji122] ciekawa sprawa. Ja sama mam zamiar juz nie brać nigdy tabletek antykoncepcyjnych po nich zawsze miałam jakieś problemy. ale bardziej myślałam o wazektomi [emoji23] tylko męża bedzie pewnie cieżko namówić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama mój pewnie też by się na to nie zgodził :). Jak uda mi się zajść w ciążę to po niej nadal będę używać urządzonka. Gdzieś za tydzień działam. Zobaczymy czy się uda, to pierwsze podejście, więc się nie napalam ;)

Imama- czuje kiedy mam owulacje, I robiłam wykres temp długo,

Monia- słyszałam właśnie ze był artykuł na temat tego za baby comp robił sprawdzanie płci i wyszło ze dzień przed owu i owu to dziewczynki i ze dosyć duża skuteczność, myślę że po porodzie teraz sobie to kupię :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

mi się też marzy takie urządzenie, bo do tej pory jedyną antykoncepcje jaką stosowałam to właśnie NMPR, a to urządzenie to wogóle rarytas :) muszę męza namówić :D

mówie teraz do męża,
ja: Kotek kupisz mi takie urządzenie?
mój mąż: a ile to koszuje?
ja: zgadnij
mój mąż: 200 zł?
ja: jakby kosztowało 200 zł to bym sobie dawno kupiła, 1600 zł wersja podstawowa, 2000 zł bardziej full wypaśna
mój mąż: za drogo, a nawet w koszty nie mogę tego wrzucić (ma swoją działalność).
ja: to jaką antykoncepcje bedziemy stosować po porodzie ?
mój mąż: będę uważać :)

Nie no padałam :p Głupek :)

reklama
Dziewczynki urządzenie może rzeczywiście nie tanie, ale służy na wiele lat i można poszaleć nieraz bezstresowo no i zdrowia się nie marnuje przede wszystkim tak jak podczas brania tych tabletek. Mój mężuś też na początku mu nie ufał, a teraz tylko pyta jaki kolorek światełka;)

Do góry