reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Dziękuję :-)Antonia2016 super gratuluję ja też mam trzech synów teraz będziesz mieć jak to w bajkach bywa że miał król trzech synów królewskie dzieci i życzę Ci żebyś miała jak w bajce ze swoimi królewiczami a kto wie może jeszcze trafi Ci się jaka śliczna królewnabo różnie to bywa
Synuś napewno będzie śliczny i wyjątkowy

Antonia2016
O nie nie nie :-) mój portfel już ma dziuryAntonia, gratuluję zdrowego maluszka. Nigdy nie mów nigdy. Może jeszcze będziesz miała córke. [emoji5]️ życie jest pełne niespodzianek [emoji8]
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia2016
Dziękuję :-)Antonia moje gratulacje [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

andzelisia
Antonia gratuluję zdrowego synusia :-).Ja twierdze ze jednak plec w duzej mierze zalezy od mezczyzny :-).przeciez jakby byla mozliwosc zaplanowania dziecka to nikt nie mialby 4 czy 5 dzieci jednej plci :-)niby suplementujemy sie trzymamy diete na dana plec a mysle ze co ma byc to i tak bedzie :-).ja za jakis tydzien testuje :-)
reklama
PolciaPoleczka
Aktywna w BB
Antonia gratuluję synka. Nie będziesz chociaż przeżywała ciąż i porodów. :-) Jak moje dziewczyny pójdą w moje ślady to koszmar.
Tak Millo, już za pasem. Ciąża tak szybko mija. Trzymajcie bo sama się boję cesarki i opieki nad dwójką maluchów naraz, a jeszcze 3 w domu. Oby bólu jak najmniej i powikłań.
Ja też na początku ciąży sądziłam, że to nie moglyby być dziewczynki, bo za duży fart. I nakrecalam się sama, że nie chce wiedzieć. Ale się trafia i musisz być dobrej myśli. Już jakiś sygnał masz.
Tak Millo, już za pasem. Ciąża tak szybko mija. Trzymajcie bo sama się boję cesarki i opieki nad dwójką maluchów naraz, a jeszcze 3 w domu. Oby bólu jak najmniej i powikłań.
Ja też na początku ciąży sądziłam, że to nie moglyby być dziewczynki, bo za duży fart. I nakrecalam się sama, że nie chce wiedzieć. Ale się trafia i musisz być dobrej myśli. Już jakiś sygnał masz.
Podziel się: