anufifi
tęsknię...
Dziewczyny...ale sie usmiałam ..dzisiaj wypatrzyłam , że ja mam nawet zmywacz do paznokci z olejkiem z wiesiołka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

![]()
a bo mnie nerwa juz bierze z tym planowaniem...wiem ze jak odpuszcze to bedę zła , jak nie odpuszcze też źle....szlak by to
![]()
Powiem Ci ze ja tez już tak bardzo chce dziecko ze juz z ta płcią ...sama nie wiem...czasem mysle czy ja sie nadaje na wychowywanie dziewczynki hehe...
a i tyle rzeczy mam po chłopakach ze nic bym kupowac nie musiała...kompletnie nic....
nie no znów doła łapie

... dziewczyny na BB to maja przerozne leki.. jakies CLO ..tylk oze ja sie nie znam kurcze na tym ..buuu... No ale trzymamy kciuki oczywiscie ;-)
Przytulam ..Buziaczki