kitqa
Fanka BB :)
Dzięki za opinie. Gdyby kolacja była u nas to jest powiedziane że koszyczkowa, czyli każdy coś przynosi żebym nie musiała gotować, siostra z męża śpią u nas i powiedziała że posprzątać mi w domu i naszykuje wszystko tak abym nic nie musiała robić. Dziecko zamykam w sypialni aby nikt tam nie wchodzil i mi dziecka czymś nie zaraził. Po cc nie jest źle, można się ruszać, córkę po pierwszej cc normalnie podnosiłam wszystko robiłam, także tylko blizna trochę boli i wiadomo lepiej jes leżeć a nie siedzieć przy stole. Tak sobie myślę że wątpię aby przeszła opcja świat tylko z naszą czwórką, a taką opcję bym wolała! Wątpię że rodzina nam odpuści.... :/
Mikallo bardzo Ci współczuję tamtych świat! Przykro mi że musiałaś coś takiego przeżyć... Ja bym nie wytrzymala albo zagonilabym ich do pracy albo wygonila z domu. Daj spokój co za buradztwo. [emoji35]
Imama kwiecień, piękna pora, wszystko budzi się do zycia
jeszcze masz sporo czasu. Wiem że myślisz o utraconym dziecku...nie przeżyłam czegoś takiego i nie wiem nawet co powiedzieć.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mikallo bardzo Ci współczuję tamtych świat! Przykro mi że musiałaś coś takiego przeżyć... Ja bym nie wytrzymala albo zagonilabym ich do pracy albo wygonila z domu. Daj spokój co za buradztwo. [emoji35]
Imama kwiecień, piękna pora, wszystko budzi się do zycia
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom