reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie pamietam czy tu akurat o tym nie pisałam, ale napiszę Wam o tym bo to dla mnie bardzo dziwne, no i ja chyba nie byłabym zadowolona.:no: Otóż, moja bratowa była w ciąży. Od samego początku ciąży wszyscy dookoła mówili jaj, że pewnie urodzi dziewczynkę bo tak "zbrzydła", tzn. Wyskoczyło jej dużo krostek a przedtem ich nie miała. Oboje z moim bratem tak sie nakręcili na córkę, że szok! Trzech lekarzy na róznych USG, w różnych szpitalach i w innym czasie ciąży potwierdzili, że będzie dziewczynka. Radość nie miała granic, nawet kupiłam im kilka różowych ciuszków, piekny rózowy polarowy kocyk, sami taeż kupowali rózne rzeczy odpowiadające płci. 25 stycznia bratowa urodziła synka! Szok w rodzinie, ale ok. Przyjeła to w spokoju, ale troche zasmucona. A swoją drogą to ci lekarze niezauważyli siusiaka?Wszyscy? Ciekawe.:-D

reklama
witam was dziewczyny,,

anufifi jak masz tak dobra tesciowa to szanuj sobie ja a jak czasami pomarudzi to nic nie szkodzi,jak kochana twoje samopoczucie?ten twoj mezulek kochany jest.

madzia obkjawy jak na ciaze idz po tesz i bedziemy wiedziec

dziewczyny tak piszecie o tych mdlosciach ja to przy trzech poprzednich ciazach wymiotywalam tylko po raz a tak to wszystko byko super gdyby nie brak miesiaczki i rosnacy brzuch wcale bym nie myslala ze jestem w3 ciazy,tym razem jest prawie tak samo,wymiotywalam tylko raz wiecej to dwa hi hi,tez nie za,duzo,tylko przy tej ciazy mialam te plamienia no i zero apetytu to jest troche inaczej.ide robic nalesniki chlopaki bede za chwilke ze szkoly to beda glodne,ercan gra u gory a ja tu siedze z wami a musze uciekac potem mam zebranie w szkole to ciekawa jestem jak wypadnie ten moj syneczek danielek..

Madziu no ale jak można być smutnym, że urodziło się zdrowego synka ? :-:)-:)-( jejku tak mi się wydaje, że jak wszystko jest ok to człowiek myśli, że lepiej jak byłaby dziewczynka albo chłopczyk a jak zaczyna coś się dziać to wtedy nie ważna płeć tylko, żeby było dziecko zdrowe. Szkoda ze musi sie wydarzyc coś smutnego żeby docenić, ze ma się cudowne zdrowe dziecko w domu a nie chore ( tak jak moja przyjaciółka :-()

Ja nie ukrywam, ze fajnie byłoby gdybym w brzuszku miała dziołuszkę ;-) ale bardziej zastanawia mnie i martwi czy jednak będzie zdrowiutkie a nie z kreseczką miedzy nóżkami :-D:tak:

Kiki to ja miałam identycznie, ze zero objawów negatywnych w ciąży, zero mdłości, bóli etcere przy synku, tak podobno zresztą jest z tą płcią męską. Teraz mam jakieś tam mdłosci od czasu do czasu i pełno syfków ale jak czytam Madzię to raczej to nie wskazuje na płec piękną :-D;-)

Jarzębinko trzymam kciukaski za bijące serducho !! będzie dobrze, zobaczysz....

Dziewczyny zrobiłam ten test z chmurką, ale tam nie ma chmurki, obłoczka, pianki ani niczego takiego. A może coś źle zrobiłam? :wściekła/y:
Idę odpoczywać bo spać mi się chce strasznie, a w domu mam jeszcze pięciolatka i pełno roboty. :crazy: Nic mi sie nie chce, test pewnie jutro zrobię i wtedy się wyjaśni, mam nadzieję. Ale czy to normalne żeby tak od samego początku tak spać się chciało i były mdłości? Coś mi tu nie pasuje:blink:

madzia lepiej by było jak bys juz naprawde zrobiła test bo teraz cokolwiek czujesz to masz myslenice .....lepiej jak dasz rade zajmij sie czymkolwiek :)

Bershka ...fajne masz te suwaczki:) a to że dałas rózowy moze bedzie jakas wrózba heheh

reklama
Witajcie Laseczki :-)
A ja już chyba jestem po owu - tak mi sie wydaje, bo wczoraj mnie tak brzuch dołem bolał i w ogóle taki nadęty, a poza tym do sutków sie jeszcze dzisiaj dotknąć nie mogę :baffled: więc pewnie owu była :tak: wczoraj tez poprawialiśmy z M, ciekawe czy coś z tego wyjdzie :-)
Anufifi mam nadzieję że się już troszkę lepiej czujesz...a może w poniedziałek okaże sie że pęcherzyk urósł i jeszcze będzie ok? :tak:

Pozdrówki dla wszystkich! ;-)

Do góry