reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Mój od 3 lat też zatem jest szansa(czytałam dziś o tym) że zestresowani mężczyźni płodza częściej córki! Ponieważ słabsze plemniki z Y 'padają'i to by się u mnie sprawdziło bo mój mąż ma bardzo stresująca pracę, mega odpowiedzialną.![]()

A ja kiedys czytalam ze mamy po 30 częściej rodzą córki wiec szansa podwojna jest
baby_girl
Kitqa i widzisz, tutaj by moje zdanie się sprawdziło z tym stresem
każda teoria jednocześnie się może nakładać i wykluczać w sumie, na każdą może zadziałać co innego. Musimy próbować
Nasze dzieci, a wnuki to już raczej na bank, będą znać przepis na płeć. Do tego czasu wpadną na to co konkretnie działa. Takie pocieszenie hehe
Nasze dzieci, a wnuki to już raczej na bank, będą znać przepis na płeć. Do tego czasu wpadną na to co konkretnie działa. Takie pocieszenie hehe
Kruszynka123
Tam jest napisane aby kobieta pragnąca poczęcia opasala sie tym paskiem i nosiła aż do rozwiązania wiec tak też zrobilam.Kruszynka a gdzie go masz ? Na ręce ?![]()
Nosze go jak pasek tylko nisko zeby nie było go widac
baby_girl
A tak jeszcze co do środowiska "w kobiecie", to fakt. Tylko z drugiej strony jeśli np facet ma (no załóżmy z tym stresem dalej) dużo stresu i działa on na niego tak, że Y są za słabe, to choćby kobieta na głowie stawała - pewnie spłodzą córkę, a nie syna. I o to mi chodzi - skoro plemniki determinują płeć, to w pierwszej kolejności trzeba tak zrobić, aby mężczyzna miał te plemniki, które nas interesują, to już jakiś sukces. A potem je wspomóc ze strony kobiety odpowiednim środowiskiem i... Jesteśmy w domu
przynajmniej w teorii 
Kruszynka123
I o to mi chodzi - skoro plemniki determinują płeć, to w pierwszej kolejności trzeba tak zrobić, aby mężczyzna miał te plemniki, które nas interesują, to już jakiś
Czyli trzeba starego non stop wkurzac
baby_girl
Zabieram się do roboty hihihi nie no wtedy to już serio bym bezdomna została hahahahahaCzyli trzeba starego non stop wkurzac
@kitqa bardzo ciekawe rzeczy napisałaś!
Ja też myślę, że bardzo dużo zależy od kobiety. Jak ona „przyjmie” żołnierzyki. Bo to ma sens, np to my możemy „zablokować” swoją płodność psychicznie (bo np bardzo chce)
Hheheh jeśli piszesz, że stres dla faceta to muszę go bardziej wkurzać [emoji6]napisałam zanim doczytałam do końca [emoji23][emoji23][emoji23]
Czuli najpierw wqurwić męża a potem staranka na dziewuszkę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też myślę, że bardzo dużo zależy od kobiety. Jak ona „przyjmie” żołnierzyki. Bo to ma sens, np to my możemy „zablokować” swoją płodność psychicznie (bo np bardzo chce)
Hheheh jeśli piszesz, że stres dla faceta to muszę go bardziej wkurzać [emoji6]napisałam zanim doczytałam do końca [emoji23][emoji23][emoji23]
Czuli najpierw wqurwić męża a potem staranka na dziewuszkę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kitqa
@baby_girl dokładnie, o to chodzi : ) wiem co 'zabija' xy ale nie wiem czym mam wytłuc xx
Za to ja sama świetnie niszcze wszystkie xy i mam ogromny problem
Podobno! Znowu tylko podobno:/ jeśli pary starające się o dziecko mają kiepską stabilność ekonomiczną czy socjalną maja większość szansę począć dziewczynkę. Także zastanów się nad wkurzaniem męża
[emoji12]
Za to ja sama świetnie niszcze wszystkie xy i mam ogromny problem
Podobno! Znowu tylko podobno:/ jeśli pary starające się o dziecko mają kiepską stabilność ekonomiczną czy socjalną maja większość szansę począć dziewczynkę. Także zastanów się nad wkurzaniem męża
[emoji12]
reklama
szczypiorkowa12345
Podziel się: