reklama
Imama
Fanka BB :)
Miciurka kupuj ten mikroskop bo będziesz zdawala relacje kiedy i ile XX jest hehe
Majorcia tak, ja jestem po Ana87, ona jakoś chyba w połowie marca termin. I później taki długi odstęp w porodach
A Kati tez się nie odzywasz? Miałyśmy podobny termin. Wiesz kto mieszka w brzuszku czy dalej nie chcecie wiedzieć?
Leeleth, Gosica kciuki trzymamy za kreseczki!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Majorcia tak, ja jestem po Ana87, ona jakoś chyba w połowie marca termin. I później taki długi odstęp w porodach
A Kati tez się nie odzywasz? Miałyśmy podobny termin. Wiesz kto mieszka w brzuszku czy dalej nie chcecie wiedzieć?
Leeleth, Gosica kciuki trzymamy za kreseczki!
Gosica
Leeleth, powtórzę się. Wiesz jak człowieka podnieść na duchu [emoji177]
A Ty swoją tempka się nie przejmuj, bo prawdopodobnie jest to wina wstawania w nocy do bobo.
Luisa,dziękuje. Nadal troszkę Ren jajnik pobolewa. Ach czekam już tylko na testowanie.
Luisa post, napisałam priva i nic. 0 odzewu, wiec sorry nie pomogę [emoji19]ja mam chyba 3,5 dniowe nasienie. Chyba ze dziwnym trafie ovu była wczoraj wieczorem, a nie dzisiaj rano jak mnie śnił jajnik. Bardziej jednak skłaniam się do 3,5 cut-off. Leeleth, ale Ty i Imama macie synków z 4 dniowym cut-off?
A Ty swoją tempka się nie przejmuj, bo prawdopodobnie jest to wina wstawania w nocy do bobo.
Luisa,dziękuje. Nadal troszkę Ren jajnik pobolewa. Ach czekam już tylko na testowanie.
Luisa post, napisałam priva i nic. 0 odzewu, wiec sorry nie pomogę [emoji19]ja mam chyba 3,5 dniowe nasienie. Chyba ze dziwnym trafie ovu była wczoraj wieczorem, a nie dzisiaj rano jak mnie śnił jajnik. Bardziej jednak skłaniam się do 3,5 cut-off. Leeleth, ale Ty i Imama macie synków z 4 dniowym cut-off?
kitqa
Właśnie [emoji15]?Ps dostała któraś z was te książki pdf babydust metod? Coś ciekawego ?![]()
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
kitqa
O czterodniowym nasieniu to ja pisalam, w którym rzeczywiście jest więcej xy. Liczebność plemników meskotworczych pomiędzy 2 a 6 dniem powstrzymania się od współżycia jest największa, przy czym 4 dnia ich liczba jest największa! A 7 dnia drastycznie spada. Czyli na dziewczynkę użyjcie przynajmniej siedmiodniowe plemniki : )
Widzę że mamy nową koleżankę: Justynę Cześć : ) ty też na chłopca tak?
Edit: @Kinga_1 jak tam tsh? Kiedy ruszcie?
@Imama dajesz radę? Nie możesz się już doczekać końca [emoji7]?
@Miciur-ka nie znalazłam posta z testami owu, ale mam nadzieję że jestes już w ciąży a jak nie[emoji57] to kupuj mikroskop i do dzieła [emoji41]
Widzę że mamy nową koleżankę: Justynę Cześć : ) ty też na chłopca tak?
Edit: @Kinga_1 jak tam tsh? Kiedy ruszcie?
@Imama dajesz radę? Nie możesz się już doczekać końca [emoji7]?
@Miciur-ka nie znalazłam posta z testami owu, ale mam nadzieję że jestes już w ciąży a jak nie[emoji57] to kupuj mikroskop i do dzieła [emoji41]
Ostatnia edycja:
Gosica- super cut off! Nic sie nie przejmuj , swietnie wycelowałas a apka pozmienia ci dni fertile itp jak wpeowadzosz jeszcze kilka temp.
kciuki !!
Leeleeth- znalazlam ostatni test ktory mi pokazal mega cien w 13 dpo, wtedy z listopada a ciaza byla takze ufam temu niestety to jedyny ostatni to czekam do jutra i testuje, kochana to ze temp spadla to nic i tak jest na gornym.poziomie
takze juz po -trzymaj ph i modl sie hehe
.
Kitqa-z moim testem to raczej bład testu
My kochane konczymy na tym jesli nic z tego , nie wiem.czy to brak snu czy jakies przesilenie ale juz nie mam ochoty na starania i powiekszanie rodziny, moze maluchy podrasnac musza do tego , jeszcze bede moze probowac ale chyba naturalnie jeali sie nie uda to wtedy na 100%egs,
Alkihisa-czesc ? Ty tez masz zamiar predzej czy pozniej starac sie o dana płec
?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth- znalazlam ostatni test ktory mi pokazal mega cien w 13 dpo, wtedy z listopada a ciaza byla takze ufam temu niestety to jedyny ostatni to czekam do jutra i testuje, kochana to ze temp spadla to nic i tak jest na gornym.poziomie
Kitqa-z moim testem to raczej bład testu
My kochane konczymy na tym jesli nic z tego , nie wiem.czy to brak snu czy jakies przesilenie ale juz nie mam ochoty na starania i powiekszanie rodziny, moze maluchy podrasnac musza do tego , jeszcze bede moze probowac ale chyba naturalnie jeali sie nie uda to wtedy na 100%egs,
Alkihisa-czesc ? Ty tez masz zamiar predzej czy pozniej starac sie o dana płec
reklama
Leeleth-to co dalas to wg mnie szanse na implantacje juz zarodka w ktorym dniu a nie z jaki cut off, bynajmniej ja to tak rozumiem,
Imama-spoko caly czas sie doksztalcam jesli chodzi o egs, mozemy sie zgadac za kilka lat [emoji23] [emoji108] ale.mega koszty kurde maz by mnie zabil [emoji14] - wiadomo taniej jak ivf
, ale sam inkubator 50dolcow , mikroskop 180$, jeszcze dodasz rozne pierdoly to wyjdzie cos kolo 600 min.
Imama-spoko caly czas sie doksztalcam jesli chodzi o egs, mozemy sie zgadac za kilka lat [emoji23] [emoji108] ale.mega koszty kurde maz by mnie zabil [emoji14] - wiadomo taniej jak ivf
Podziel się: