reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Proszę nasze kochane specjalistki o poradę 
Lepsza będzie metoda hurry up, czyli upuszczenie nasienia i po 3-4h staranka docelowe jedne jedyne, dodatkowo może być wcześniej abstynencja,
Czy lepsze jest codzienne upuszczanie nasienia (króliczki bez penetracji) przez np 4-5 dni i kolejnego dnia docelowe staranka jedne jedyne?
Zastanawiam się co wybrać, bo mąż przy tej drugiej, codziennej metodzie, miał bardzo mało nasienia. Jeszcze po tym rowerze, to w cyklu staraniowym w końcu może być kicha. I myślę co wybrać
myślę o tym trzeci miesiąc, a dalej nie wiem co lepsze eh
Lepsza będzie metoda hurry up, czyli upuszczenie nasienia i po 3-4h staranka docelowe jedne jedyne, dodatkowo może być wcześniej abstynencja,
Czy lepsze jest codzienne upuszczanie nasienia (króliczki bez penetracji) przez np 4-5 dni i kolejnego dnia docelowe staranka jedne jedyne?
Zastanawiam się co wybrać, bo mąż przy tej drugiej, codziennej metodzie, miał bardzo mało nasienia. Jeszcze po tym rowerze, to w cyklu staraniowym w końcu może być kicha. I myślę co wybrać
belle81
@alex811 dzielna kobieta z Ciebie. Nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak Ci ciężko. Bidula
Ale wiesz,wszystko się ułoży i twoje aniołki wstawią się u Tego na górze o dar maleństwa dla Ciebie. Trzymaj się dziś dzielnie. Wszystkie jesteśmy z tobą.
@szczypiorkowa12345 smutne to że brat i bratowa stracili swoją iskierkę
Wiem że to mało pocieszające ale teraz wiedzą że mogą ją mieć. I w ich życiu zaświeci słońce.
@szczypiorkowa12345 smutne to że brat i bratowa stracili swoją iskierkę
Marzycielka86
Leeleeth kolejna wizyta dopiero 28 maja :-)
Kruszynka nie umiem wstawić zdj do oceny nuba
a i nie wiem czy w ogóle go widać.
No nic zostaje mi czekać do kolejnej wizyty ;-)
A które dziewczyny teraz testują? I kiedy?
Kruszynka nie umiem wstawić zdj do oceny nuba

No nic zostaje mi czekać do kolejnej wizyty ;-)
A które dziewczyny teraz testują? I kiedy?
belle81
@kruszynka czujesz ruchy? Chyba co zazdroszczę. To najcudowniejsze uczucie. Godzinami wsłuchiwałam się w brzuszek w czekiwaniu na fikołki maluszka. A te pierwsze takie subtelne... Też już chcę.
szczypiorkowa12345
Co do ruchów dziecka - kolejna 'niezbita teoria płci ' 
(...) Podobno chłopcy, jako silniejsza płeć, zaczynają kopać szybciej i mocniej. Dlatego mama dziecka o płci męskiej pierwsze ruchy maluszka może wyczuć już nawet w 14-15 tygodniu ciąży. Dziewczynki uaktywniają się nieco później. Aha... ważna jest również strona, po której kobieta najpierw poczuła żyjące w jej brzuchu maleństwo. I tak, pierwszy ruch dziecka z lewej strony = chłopak, z prawej = dziewczynka .(...)
(...) Podobno chłopcy, jako silniejsza płeć, zaczynają kopać szybciej i mocniej. Dlatego mama dziecka o płci męskiej pierwsze ruchy maluszka może wyczuć już nawet w 14-15 tygodniu ciąży. Dziewczynki uaktywniają się nieco później. Aha... ważna jest również strona, po której kobieta najpierw poczuła żyjące w jej brzuchu maleństwo. I tak, pierwszy ruch dziecka z lewej strony = chłopak, z prawej = dziewczynka .(...)
belle81
@Marzycielka86 i bardzo dobrze. Nic nie kmbinuj. Ważne że dzidziuś zdrowy. A tak jak już pisałam przedstawi się mamusi w odpowiednim czasie. Może 28 mają 
A teraz rośnijcie zdrowo i bezstresowo.
A teraz rośnijcie zdrowo i bezstresowo.
belle81
A tego to nie słyszałam...Co do ruchów dziecka - kolejna 'niezbita teoria płci '
I na szybko sprawdziłam w Starym kalendarzu moje zapiski. I mam ze poczułam ruchy mojego drugiego synka w 18tyg. To później niż mówi teoria
reklama
belle81
Do ewentualnego testowania u mnie jeszcze ho,ho...termin @ na 8maj
Ale obiealam sobie ze nie sprawdzam niczego wcześniej.
Na ten moment 3dpo. Od soboty jajnik napiernicza. Takie kłucie i pulsowanie. O lekkie uczucie rozpychania od środka. Ale zawsze tak jest czy się wsłuchujrmy to czujemy więcej
Ale obiealam sobie ze nie sprawdzam niczego wcześniej.
Na ten moment 3dpo. Od soboty jajnik napiernicza. Takie kłucie i pulsowanie. O lekkie uczucie rozpychania od środka. Ale zawsze tak jest czy się wsłuchujrmy to czujemy więcej
Podziel się: