reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny
u mnie to zawsze przyspiesza przytulansko, ale tez nie zawsze, alkohol tez czasem pomoga
a ja wczoraj znowu wieczorem walczylam z bolem podbrzusza, ale mierzylam dzis tempke i byla niska 36,6 czyli juz nie wiem, a kiedy bede testowac to nie wiem chyba po niedzieli , albo w przyszly piatek
ale z tego co wczoraj wyczytalam to do 3- 4 dni po zaplodnieniu zagniezdza sie jajeczko, i dopiero wtedy tempka jest podwyzszona, wczoraj pobiegalam po necie i poczytalam troche ale juz nie pamietam gdzie to napisali:eek:
kurde czekam nao okresu i tyle i zobacze czy cie pojawi-oby nie

reklama
Ale tu goraco laski, - Dorota bardzo mo przykro, ale z tym winkiem i kapiela tp prawda- polecam.
O 15 zrobilismy szybki numerek i po bolu, mam tylko nadzieje ze jutro nie bedzie II wyraznych kresek. Czekam teraz do niedzieli, wtedy dam czadu. Nie nastawiam sie na plec, chce malego bobasa.

Maz poszedl z synem do sklepu, wiec teraz mam troche luzu.

a ja sie zastanawialam gdzie Beatka jak jej nie ma?? hmm teraz juz wiem gdzie i z im bylas hahahaha!!! Plemniszkom starczy 48 h. przy starankach polecaja przeciez przytulanka co 2 dni, wiec sama widzisz. A kciuki zacisniete, przeciez wiesz, tutaj kazda za kazda sciska!

Dobrze Beatko. Przytulanka jak najwięcej ci życzę, bo niedługo nie będziesz mieć takich rarytasów. A plemniczki potrzebują min. 48 godz żeby były silne. Ale jak tobie zależy po prostu na bobasku to sobie używaj regularnie co 2 dni, żeby zdążyły się nieco zregenerować.
A ja sobie właśnie moczyłam nogi w gorącej wodzie bo to podobno też pomaga na wywołanie. A wieczorkiem sobie popiję i wymoczę się w gorącej wodzie, a co. Jak to nie pomoże to się chyba zastrzelę

Cześć dziewuszki, przepraszam za wczorajszą nieobecność,ale jakoś nie miałam weny twórczej.No cóż, rozczarowania zawsze bolą..ale pomału będzie lepiej.Niech sie tylko ta wredna @ skończy..i do dzieła.

Dorotko,oj..a ja już się cieszyłam,że może choć Ty..no nic,to w takim razie szybciutko @ i razem działamy!!!!
Dobrze dziewuszki radzą, alkoholek,gorąca kąpiel działa. A wiesz co mi też kiedyś pomogło? Aspirynka(rozpuszczalna,to weź sobie zaaplikuj i na przeziębionko i na porannego kaca, ona rozszerza naczynia krwionośne, no ja sobie zaaplikowałam przy migrenie,ale chyba przesadziłam,bo zalało mnie wtedy) No i jeszcze coś,co nie wiem jak działa..ale jak byłam młodą
dziewczyną i długaśne cykle,to lekarka kazała zażywać witaminkę A+E (kapsułki) Wiec jesli chodzi o witaminy i aspirynkę to idealnie akurat na Twoje przeziębienie.
Ale wiesz,to że cyce bolą to też dobrze,to może być na @.
Mam nadzieję że szybciutko się pojawi,bo ja czekam na Ciebie.

Juz nie moge doczekac sie soboty, wlasciwie bzykanka.

hehe,no Beatko..nieźle działasz.Dawaj dawaj,nie myśl o dzieciaczku (hehe,ja mądra,co ja gadam) myśl tylko żeby się wybzykać na najbliższe pól roku(rany,podziwiam...a propo,biedne zakonnice,te dopiero to musza dawać sobie radę..eeee..nie wiedzą co dobre,a tak mnie naszło,hihi)
Oj,coś mi się wydaję, że tak działacie, że nie ma siły aby nie było z tego dzieci(jeszcze wyjda trojaczki)

A poza tym,widzę,że wąteczek nam się rozrasta, superancko.
ps.oczywiście zamówiłam dziś teściki owu :)) Oj,niech zlecą szybko te dwa tygonie

reklama
Ok laseczki. Wypiłam sobie już trochę drinka i 2 małe lampeczki winka (ble, ale się zmusiałam) no i wziełam sonie gorącą kąpiel :-). Jak nie zasnę za szybko (alkohol mnie usypia) to zaliczę dzisiaj jeszcze bzykanko i może jeszcze trochę winka na rozluźnienie mięśni i nie myślenie o braku @ :tak:.
Kasia_2005 postaram sie dołączyć do ciebie jak najszybciej :-p

Do góry