reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witajcie dziewczynki :-):-):-):-)
u mnie @ prawie sie kończy i już niedługo zaczynamy przytulanka :-p:-p:-p:-p. Testy owu już zakupione :-):-):-)

reklama
Czesc dziewczyny, teraz mam szanse zeby cos tu napisac bo potem bedzie ciezko- moj maz mial dzis warte przy komputerze do 5 rano- teraz odsypia.
Widze ze tu nawet kolejka ustawila sie po blizniaki i trojaczki.
Dobra wczoraj byly II kreseczki , ale ta druga byla troszke jasniejsza od kontrolnej, dzis o 16 nastepne testowanko. Zobaczymy co z tego testowanka i bzykanka wyjdzie- narazie mam niezla zabawe. Maz cos kreci glowa, biedak- pewnie ma dosyc. A co mi tam szkodzi, wycisne go do ostatniej kropelki.
Dzis wpadna do nas znajomi, jutro nasi rodzice - bo robimy imprezke z okazji 6 urodzin Oskara, a w niedziele imprezka dla dzieci w Mc Donalds. Dzis trzeba cos zrobic jakies ciasto itp. wiec szybko poloze sie spac zeby nie myslec o bzykanku, a jutro to juz nie daruje.
A po owulacji bzykanko do woli i wtedy gdzie sie da. Bo potem to juz tylko bede Wam kibicowac. Zycze Wam wszystkim milego dnia.

reklama
Dorotko mocno trzymam kciuki - mam nadzieje ze dzis albo jutro @ przyjdzie.
Ale dzis w nocy bylo u nas zimno- spalam w swetrze. Nie wiem co synkowi kupic na urodziny, on tez nie wie co chce dostac. Poczekam jeszcze pare dni i moze o cos sie upomni, wtedy pojade do centrum i kupie.

Dorotko jak tam Dawidek, mam nadzieje ze wraca do zdrowia- ucaluj go mocno od cyber - ciotki. Moj synek od rana ma jakies ALE, pewnie do poludnia mu minie- ma to po tatusiu.

Maz teraz czeka na potwierdzenie meza wyjazdu, bo dostal bilety na lot Gdansk- Frankfurt-San Fran- Los Angeles a potem powiedzieli ze ma leciec do Meksyku, wiec czeka na bilety, kontrakt juz ma. W poniedzialek albo we wtorek go spakuje.

Swiat Bozego Narodzenia nie robie -pojde do mamy, w 2 dzien swiat zaprosze rodzicow i siostre na jakis obiad.

Ale na Wielkanoc maz bedzie, pierwszy raz od paru lat. Ale mam plan na kilka miesiecy, no ale tak to juz jest w naszym zyciu. 27.10, jest nasza rocznica slubu- 6, znowu bede sama, ale co tam- dam rade, jak zawsze.

Do góry