reklama
Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Wizyta udana
plamienie jest spowodowane albo jakimś otwarciem (ta opcja bardziej prawdopodobna, bo w zeszłym tygodniu z mężem poszalelismy
) lub niedoborem progesteronu. W każdym bądź razie dalej mam brać duphaston. Dzidziuś ma się dobrze. Ma chyba 1,5 cm i serduszko bilo. Szczegółów niestety nie znam, bo to była wizyta na NFZ i nie dostałam zdjęcia z usg. Idę w tym tygodniu jeszcze albo w środę, albo w piątek na wizytę z luxmedu to będę pewnie mogła dokładnie podać wymiary i tętno fasolki 
Dziekuje za wszystkie kciuki
Umówiłam się też na badanie prenatalne na 1.08
Umówiłam się też na badanie prenatalne na 1.08
Kruszynka123
@Justyna_maj2017 super odpoczywaj a wszystko będzie dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110]
@Luisa2018 super beta jeszcze raz gratuluję [emoji323] [emoji8]
@Luisa2018 super beta jeszcze raz gratuluję [emoji323] [emoji8]
martoosia04
Beta 260<3 wiec przyrost ok 160%
Jajca jak nic ;D
Ale rośnie <3
Super! Rośnijcie tak dalej.
Ja wczoraj dorwałam mojego M. [emoji173]️ ale przez te paski blade mam coraz bardziej nikłą nadzieję, że cokolwiek się udało w tym cyklu. Owu albo była... i nie poprawiliśmy w czas, albo będzie dopiero (oby).
mihasiaaa
Luisa gratulacjeBeta 260<3 wiec przyrost ok 160%
Jajca jak nic ;D
Ale rośnie <3
Ja biore clo i inofem i zajsc nie moge [emoji24] chyba musze meza zmienic
Musisz Kochana nastawienie zmienić! Wyluzuj bo ciągniesz za mocno! Ja wiem, ze to wkurzająca rada ale niestety możesz sama sobie zaszkodzić.
Załóż, ze idziecie na dwa dni przed owu, ina luzie jeden strzał. Spokojnie wystarczy do zajścia. A kto wie czy nawet dziewczynki nie ustrzelicie ? [emoji16]
Bez załamek i rozwodów mi tutaj [emoji6][emoji1320]
@Justyna_maj2017 jak wizyta??
@martoosia04 trzymam kciuki za owocny cykl!!!
@Luisa2018 masz już wyniki??
@kredkaczarna nie załamuj się! I tym bardziej nie naciskaj na męża bo się całkiem zniechęci.. Może warto wypróbować jeden złoty strzał?? W owu?? Zamknąć temat nie poruszać go i w ten dzień sexi bielizna romantiko i te sprawyzależy co kto lubi
Ja chyba dojrzałam do ciąży na tym wyjeździe... Mąż zabrał mnie na kolacje pogadaliśmy spędziliśmy sami czas synek został z wujkiem i ciocia.. Boję się i będziemy próbować króliczki ale to od sierpnia.. Szczerze mówiąc chce zajść w ciążę a jaka płeć owszem chciałabym dziewczynke bardzoooooo ale będę kochać tak samo synka jak i corunie. Boję się jedynie komplikacji (których podobno dzięki corci mogę uniknąć) ale nie chce komplilowac sobie zajścia w ciążę bo i tak jest ciężko.. No i dla synka mamy już imięczuje ze sie uda
![]()
Trzymam kciuki za ciąże i córkę u Ciebie podwójnie [emoji6][emoji1307][emoji1307]
Beta 260<3 wiec przyrost ok 160%
Jajca jak nic ;D
Ale rośnie <3
Oj tam oj tam, żeby cię tutu nie zaskoczyło [emoji6][emoji1307]
Wizyta udanaplamienie jest spowodowane albo jakimś otwarciem (ta opcja bardziej prawdopodobna, bo w zeszłym tygodniu z mężem poszalelismy
) lub niedoborem progesteronu. W każdym bądź razie dalej mam brać duphaston. Dzidziuś ma się dobrze. Ma chyba 1,5 cm i serduszko bilo. Szczegółów niestety nie znam, bo to była wizyta na NFZ i nie dostałam zdjęcia z usg. Idę w tym tygodniu jeszcze albo w środę, albo w piątek na wizytę z luxmedu to będę pewnie mogła dokładnie podać wymiary i tętno fasolki
Umówiłam się też na badanie prenatalne na 1.08![]()
Czekamy na fotkę [emoji7]
Super! Rośnijcie tak dalej.
Ja wczoraj dorwałam mojego M. [emoji173]️ ale przez te paski blade mam coraz bardziej nikłą nadzieję, że cokolwiek się udało w tym cyklu. Owu albo była... i nie poprawiliśmy w czas, albo będzie dopiero (oby).
Cykle podczas starań świrują na maksa [emoji23]
Weź traf w owu czy przed owu [emoji23]
Powodzenia [emoji1307]
martoosia04
No żebyś wiedziała! Chyba jednak jestem w trakcie płodnych wciaz, bo non stop mi mokro.Cykle podczas starań świrują na maksa [emoji23]
Weź traf w owu czy przed owu [emoji23]
Powodzenia [emoji1307]
A owu chyba przede mną. Cycki znów pobolewają.
reklama
kredkaczarna
Leeleeth ale ja naprawde nie mam cisnienia...
Podziel się: