reklama
milla01
Fanka BB :)
Ja mam chyba taki plan,że jak będzie trzeci syn,to adoptuje córkęNo ja myśle, że mogłaś zwiększyć szanse suplementami, brałaś je dość długo, a żeby zmienić środowisko w organizmie to, potrzebne jest właśnie 3-6 miesięcy. Sama zaczynam myślec o suplementach i po woli nawet zapisuje sobie te które wydają mi się najodpowiedniejsze dla mnie. Jaki będzie efekt ? Kiedyś się dowiemy. Najważniejsze to, mieć plan i w niego wierzyć, sama jesteś tego przykładem![]()
milla01
Alex trzymam mocno kciuki. Jak będzie róż,to powiesz jak to się stałoNa styczniówkach 2020 jak na razie sami chłopcy się ujawniają.Chyba zaś nie odpowiedni czas wybrałam,bo wcześniej to same dziewczynki były.Cóż pozostaje czekać jeszcze 2 tyg.[emoji86][emoji86][emoji86]
Próbujemy z @Megi_Meg coś wykombinować.
Megi_Meg
@milla1982 jeszcze istnieje możliwość zamiany mężów hahaha. A tak poważnie, to ja faktycznie sobie tu posiedzę, ale może do czasu moich starań, ktoś odkryje jakiś nowy czynnik
Wczoraj z mężem poruszyliśmy temat imion i nadal mamy zupełnie inny gust, aż cud, że dla córki wybraliśmy i to dość szybko. Co do adopcji, jak byłam młodsza to, myślałam o tym, ale mój mąż jest stanowczo na nie, z tego względu, że jego mama zawsze marzyła o córce i chciała adoptować dziewczynkę, nawet z nimi zamieszkała, ale nie na długo bo rozbiła prawie całą rodzinę, a z kolei jego ciotka nie mogła mieć dzieci i adoptowała dziewczynkę, niebo jej uchyliła, a dziewczynka jak miała 18 lat powiedziała, że ich nienawidzi i wyszła z domu i nigdy do nich nie wróciła.
Ja jestem ze styczniowek 2019, było chyba o 3 dziewczynki więcej niż chlopcow, spokojnie, pojawia się też dziewczynki.Na styczniówkach 2020 jak na razie sami chłopcy się ujawniają.Chyba zaś nie odpowiedni czas wybrałam,bo wcześniej to same dziewczynki były.Cóż pozostaje czekać jeszcze 2 tyg.[emoji86][emoji86][emoji86]
martoosia04
Dziewczynki ciężej zobaczyć, bo wiecie, tam wszystko w pewnym momencie takie podobne [emoji849][emoji849][emoji849] ale na bank i różem sypnie na styczeń 
martoosia04
Według om 13+3 a usg 14+0ginekolog mówiła, że chyba dziewczynka
z ciekawości zdjęcie wstawiam czy wy coś widzicie bo dla mnie to czarna magia
Zobacz załącznik 993114
Dziewczynka jak się patrzy. Nie widzę żadnego stojącego nuba.
reklama
zuza9292
Jejka [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczynka jak się patrzy. Nie widzę żadnego stojącego nuba.
Podziel się: