Dwa+Trzy
Fanka BB :)
To też ja pytałamHej, dawno mnie nie było, ale pozwolę sobie i się wtrącę
@Elenaa myślę, że moge Ci pogratulowaći życzę oczywiście zdrowego i różowego szczęścia.
@Dwa+Trzy dla pocieszenia Ci powiem, że takie cykle mam chyba od ponad roku. Jeśli chodzi o krwawienie, miałam nie raz podobną sytuacje i ja wtedy miałam problem z endometrium. Co do testów owulacyjnych, zawsze mam te same i w ciągu roku może raz mi się udało, że było książkowo. Testy szalały wraz ze śluzem, a do owulacji nie dochodziło, bo jajeczka się nie uwalniały, nawet podejrzewali PCOS. A potem jak zaczęły się uwalniać to nie jedno, a dwa i często u mnie występowała podwójna owulacja. Do tego walczę z hormonami i serdecznie mam już dość. W środę mam wizyte więc może dowiem się na czym stoję. Ale nic się nie martw, każda kobieta jest inna, więc może masz tylko jeden zwariowany cykl.
Ktoś pytał czy da się zajść w ciąże z 4 dniowym odcięciem, ja zaszłam, starania w poniedziałek, owulacja w piątek, potwierdzone monitoringiem. Dla przypomnienia, mam córkę![]()
Powodzenia dziewczyny![]()
Niby pod sam koniec owu kiedy już pecherzyk przekształca się w ciałko jest dużo większa szansa na dziewuszkę
Jeśli u mnie tak zakręcony cykl się powtórzy to na pewno pójdę do lekarza bo wystarczająco dziwne w moim przypadku było już to, że moje cykle zaczęły się wahać między 27 a 30 dniami. Od pierwszej miesiączki pamiętam, że miałam co do godziny 28.dniowe cykle. @ spóźniła się tylko 2 razy
Szyjka moja postanowiła pójść jeszcze wyżej i stała się właściwie nieosiągalna, w śluzie zmian nie ma i nawet bardzo optymistycznie zamarzyłam, że może się udało po prostu i dlatego nic nie chcę wrócić na miejsce
Nie boli mnie już nic, śpię na brzuchu i to jest najdziwniejsze
Elenaa a co u Ciebie? Jak się czujesz?
Jutro na betę?
Która teraz testuje?