reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Chłopak i nie chce być inaczej. Koleżance też chłopak wyszedł, a będzie miała córkę. A tak w ogóle jak się czujesz ? Brzuszek już duży masz ?

Kiedyś czytałam, że u niektórych ten kalendarz wychodzi odwrotnie to się jakoś nazywa profesjonalnie ale już nie pamiętam ale właśnie ten z BabyBoom pokazuje mi 2 córki i syna ;)

A dziękuję ze pytasz. Tak juz brzuszek widoczny :-) dla mnie wydaje się ogromny, ale jak wyslalam przyjaciółce to mowi ze mały :p
Zobacz załącznik 1072549
To już 21tc??!! Ale ten czas leci :) Znacie już płeć? Czy nadal się ukrywa?
P.S. Taki brzuch to ja pewnie w 12tc będę miała.. Bardzo szybko mi wychodzi.
Teraz tylko ze względu na wymioty go nie widać ;) Bo w ostatniej ciąży w 7 tygodniu normalnie już ciążową spódnicę miałam haha

Brzusio piękny [emoji7][emoji7][emoji7] malutki i zgrabny a ty chudziutka wiec nie ma sie co dziwić.

Z ta obrączka to tak:
Nawlekasz obrączkę na własny włos. Trzymasz w prawej rece. Lewa rękę układasz wewnętrzna strona do dołu. Bierzesz ta obrączkę i podnosisz góra dol, góra dol, góra dol miedzy palcem wskazującym a kciukiem trzy razy. Potem lewa rękę układasz wewnętrzna strona do gory i ustawiasz zawieszona obrączkę nad środkiem dłoni.
Jak sie kreci w kółko, to dziewczynka, jak wahadło to chłopiec. Po każdym zakręceniu, wahaniu powtarzasz od nowa. I jak juz sie nie bedzie kręciło, wahało, tzn że juz nie bedzie dzieci.

Mam nadzieje, że rozumiesz co miałam na mysli ;)

@Elenaa - brzuszek uroczy i jest malutki, ogólnie fajnie wyglądasz po 2 dzieci, w drodze z 3 :)

Jak już wspomniałam, jak byłam w ciąży to mi z tej wróżby ciągle wychodziło, że córka, a teraz mi wychodzi, że będę miała 2 synów 😂😂 (jeśli dobrze liczę ilość dzieci ) z dłoni też da się "wywróżyć" płeć dzieci, ale na tym się nie znam, bo mi wróża dłonie sprawdzała i stwierdziła, że drugi będzie syn, ale wtedy ją wyśmiałam, bo nie chciałam więcej dzieci.

reklama
Do góry