Gosiu pl przed @ temp. spada, jezeli 37 bedzie sie utrzymywac jeszcze przez tydzien to znaczy ze Ci sie udalo, ale uwazaj temp. moze nagle spasc i pojawi sie @. Ale narazie po temp. wnioskuje ze jestes w ciazy. Temp. mierzysz przed wstaniem z lozka i zawsze o tej samej porze. Jak bylam w ciazy z Oskarem tez mialam takie przyplywy zimna i goraca, cycki puchna czyli to bardzo dobry znak. Oby tak dalej.
reklama
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
Beatko tak bym chciala,zeby mi sie udalo:-)
mimo ze to nasz pierwszy cykl staran, i tez to nie byly starania przez caly cykl tylko strzelilismy w owu. wg wykresu , chcialabym miec majowa dzidzie, no i jesli bym byla to pewnie to bylby chlopak, wolalabym dziewczynke, ale najwazniejsze zeby zdrowe bylo i tyle, to ja poczekam i zobacze jak to sie dalej potoczy
mimo ze to nasz pierwszy cykl staran, i tez to nie byly starania przez caly cykl tylko strzelilismy w owu. wg wykresu , chcialabym miec majowa dzidzie, no i jesli bym byla to pewnie to bylby chlopak, wolalabym dziewczynke, ale najwazniejsze zeby zdrowe bylo i tyle, to ja poczekam i zobacze jak to sie dalej potoczy
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
nie nie jestem przeziebiona, tylko jakas nie do zycia, roszam sie jak zolw,
jade po testy kreseczkowe moze one cos pokaza
jade po testy kreseczkowe moze one cos pokaza
Gosiu pl plec dziecka nie jest najwazniejsza, wazne aby najpierw zajsc w ciaze, utrzymac ja i urodzic sliczne, zdrowe dziecko. Tez chcialam miec corke ,ale jak pojawil sie Oskar to zakochalam sie w moim synku i jest najcudowniejszym dzieckiem na swiecie.
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
wiem Betako, ze plec nie jest najwazniejsza, ale zawsze sie marzy czy to o synku czy coreczce, dla mnie tez jest najwazniejsze zeby bylo zdrowe, i wogole teraz to zebym zaszla, a potem tak jak powiedzialas utrzymac te 9 miesiecy:-)
ja juz kupilam testy, teraz czekam az mi sie zechce siusiu
ja juz kupilam testy, teraz czekam az mi sie zechce siusiu
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
nie bede sie nakrecac, tylko ostatnio @ mi sie nie spozniala, moze to natura plata mi figla
jak nie wyjdzie pozytywnie a @ nie przyjdzie to poczekam tydzien z testowaniem

reklama
Gosiu to ze przez ostatnie pare miesiecy @ byla zawsze o czasie, nie znaczy ze i teraz tak bedzie. Od stycznia tego roku zawsze co 30 dni mialam @, w lipcu pojawila sie po 29, a w sierpniu po 34. Natura czesto z nas lubi zakpic, ale jestem dobrej mysli, po temp. jak masz mysle ze moze Ci sie udalo. Napisz jak juz zrobisz tescik- mocno trzymam kciuki za Twoja fasolke.
Podziel się: