reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu pl przed @ temp. spada, jezeli 37 bedzie sie utrzymywac jeszcze przez tydzien to znaczy ze Ci sie udalo, ale uwazaj temp. moze nagle spasc i pojawi sie @. Ale narazie po temp. wnioskuje ze jestes w ciazy. Temp. mierzysz przed wstaniem z lozka i zawsze o tej samej porze. Jak bylam w ciazy z Oskarem tez mialam takie przyplywy zimna i goraca, cycki puchna czyli to bardzo dobry znak. Oby tak dalej.

reklama
Beatko tak bym chciala,zeby mi sie udalo:-)
mimo ze to nasz pierwszy cykl staran, i tez to nie byly starania przez caly cykl tylko strzelilismy w owu. wg wykresu , chcialabym miec majowa dzidzie, no i jesli bym byla to pewnie to bylby chlopak, wolalabym dziewczynke, ale najwazniejsze zeby zdrowe bylo i tyle, to ja poczekam i zobacze jak to sie dalej potoczy

Spokojnie, mierz rano temp. jezeli przez tydzien bedzie 37 C mozesz byc pewna ciazy, no chyba ze jestes przeziebiona. Ale chyba nie jestes?

Gosiu pl plec dziecka nie jest najwazniejsza, wazne aby najpierw zajsc w ciaze, utrzymac ja i urodzic sliczne, zdrowe dziecko. Tez chcialam miec corke ,ale jak pojawil sie Oskar to zakochalam sie w moim synku i jest najcudowniejszym dzieckiem na swiecie.

wiem Betako, ze plec nie jest najwazniejsza, ale zawsze sie marzy czy to o synku czy coreczce, dla mnie tez jest najwazniejsze zeby bylo zdrowe, i wogole teraz to zebym zaszla, a potem tak jak powiedzialas utrzymac te 9 miesiecy:-)
ja juz kupilam testy, teraz czekam az mi sie zechce siusiu

nie bede sie nakrecac, tylko ostatnio @ mi sie nie spozniala, moze to natura plata mi figla:eek:jak nie wyjdzie pozytywnie a @ nie przyjdzie to poczekam tydzien z testowaniem

hej dzeiwczynki:-)
gosiu to ja czekam jak ci sie siusiu zachce...;-)ale podobno lepiej tym rannym siusiu badac:confused:

reklama
Gosiu to ze przez ostatnie pare miesiecy @ byla zawsze o czasie, nie znaczy ze i teraz tak bedzie. Od stycznia tego roku zawsze co 30 dni mialam @, w lipcu pojawila sie po 29, a w sierpniu po 34. Natura czesto z nas lubi zakpic, ale jestem dobrej mysli, po temp. jak masz mysle ze moze Ci sie udalo. Napisz jak juz zrobisz tescik- mocno trzymam kciuki za Twoja fasolke.

Do góry