reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorotko moze teraz po imprezce cos sie ruszy. Mi sie cos wydaje ze jak bedziesz leciala do Polski ,to wtedy dostaniesz @- bedzie stres, pakowanie , radosc zobaczenia bliskich i wtedy pojawi sie laskawie @.
A jak nie, to lekarz juz cos u nas Ci przepisze na wywolanie tej wredoty. Popros go wtedy o przepisanie lekow tak na zas, zeby potem jak taka sytuacja sie pojawi ,zebys miala te leki w domu.
Cos pogoda sie poprawila, u nas nad morzem strasznie wieje, latem jest super, ale jak nadchodzi jesien i zima to jest bardzo wietrznie.

reklama
czesc kobitki...poraz pierwszy zagladam tu na watek...pozdrawiam wszystkie..:-):-)
beatko witaj znow;-)

Witaj lenna. Zapraszamy do pogaduszek na forum. Do twoich starań jeszcze sporo czasu jak widzę, ale doświadczenie furomowiczek może ci się przyda.
Beatko ja też coś czuję, że dopiero w Polsce dostanę tą wrednotę. A Luteinę to wezmę sobie na zapas na 100 proc

.
Cos pogoda sie poprawila, u nas nad morzem strasznie wieje, latem jest super, ale jak nadchodzi jesien i zima to jest bardzo wietrznie.
...i wilgoć..brr

Hejka dziewczyny,
no z mężem działamy ostro..dziś rano kreseczka dalej bledsza..i tempka 36,6 wiec jeszcze przed owu.sprawdze jeszcze po poludniu tescior ale chyba dzis przerwa, no chyba że wyjdzie coś innego

No właśnie,dziewczyny,co u Was?
Beatko, spokojnie,podbrzusze boli również na fasolkę, nie nastawiaj się na anty.UDA SIE

No ale macalam sobie ta szyjke i jest otwarta jak nic.

No ja akurat na tym macaniu to się kompletnie nie znam i jestem zieloniutka.Musiałabym chyba macać i jednocześnie macać gdzie indziej i jeszcze jakby ktoś mówił kiedy ma być jak.

Ale wiesz co..jesteś pewna ze potrafisz wymacać bezbłędnie? No a poza tym może jeszcze się zamknie,nic nie przesądzaj. A w ogóle to sama przecież mówiłaś że cierpliwie będziesz czekać do 1 października. Czekaj więc ze spokojem i zobaczysz, bedzie fasolina. No przeciez po takiej "ciążkiej i intensywnej" pracy nie może być inaczej :)

uff..ale mnie jajnik prawy kuje, lewno chodzę. No ale co ciekawe,wcale mnie ten ból nie martwi, wręcz przeciwnie, zaraz zrobię sobie teściorek,pewnie będzie jeszcze blada kreska-to czekamy z przytulankiem do jutra,no ale jak beda dwie jednakowe-to jeszcze dziś (choc pewnie sie jeszcze plemniczki nie zregenerowały,ale co tam,te wczorajsze dadza radę)

Kasiu 2005 no az takim specem w macaniu tej szyjki to ja nie jestem. Wsadzilam palec i wyczulam balon taki miekki i wydaje mi sie ze byla tam dziura, ale teraz to juz na 100% nie wiem czy dobrze sobie tam macalam.
Chyba bym musiala jakas ciezarna tak dla porownania wymacac hihihi. Oj bede czekac do 01. bede- bo co innego mam zrobic. Jutro jade do centrum na zakupy, kupie sobie spodnie i buty a dla synka piornik SpiderMan- pewnie sie ucieszy, to bedzie niespodzianka.

Dzis podbrzusze, krzyz mnie bola - wiec zobacze, ale raczej nastawiam sie na @. Za bardzo szalalam, plemniki nie nadazaly z regeneracja hihihi.

reklama
hej dziewczyny
podczytywalam was ostatnio ale nie mialam czasu na rozpisywanie sie
wiec wczoraj mialam termin na @ i nie przyszla, piersi mi zaczyely bolec 2 dni temu, ale raczej tak puchna w oczach niz bola, do tego od 2 dni dokucza mi bol tak jakby prawej nerki, tzn na wysokosci nerki, nie wiem czemu :eek:
i mam jakies wybuchy goraca, nagle robi mi sie goraco jak cholera i oblewam sie potem ciut jak przy menopauzie:-)hihi wiec nie wiem co to za objawy, wczoraj mierzylam tempke mialam 37, ale ja nigdy nie mierzylam i nie wiem czy to przed @ sie nie podnosi, a jak mierzylam po owu raz to bylo 36,6
co do badania szyjki macicy wogole nie wiem o co chodzio :szok:macie moze jakis link gdzie jest opisane jak to wyczuc;
robilam dzis rano tesciora i wyszlo ze nie jestem, ale to nie byl kreseczkowy test tylko slowny, moze powinnam jeszcze poczekac, a moze ta malpa jednak @przyjdzie

Beatka- moze jednak ta szyjka sie zamknie, a moze nie mialas owulacjiw tym cyklu, i pytanko jak bada sie to szyjke, jak to sie czuje ze jest otwarta a jak zamknieta, no i powodzenia kochcana zycze zeby ci sie zamknela:-)
Dorotka-testowalam wyszlo na nie, ale ja sie nie poddaje :-)
kasia_2005- powodzenia :-)zebyscie strzelili w 10!!!!

Do góry