reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Udalo sie!!!
jeszcze chyba za szybko na jakies objawy ale zobaczysz bedzie dzieciaczek z tego waszego intensywnego przytulania ;-)
ja sie nakrecalam ze mnie caly tydzien podbrzusze bolalo , zgage mialam i co @ przyszla
teraz obiecuje sobie wiecej luzu ( bo pewnie totalnie mi sie nie da wyluzowac!!)

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
U mnie staranka w pełni, testy owu zrobione i były dwie kreseczki, staranka były . teraz czekamy te dwa tygodnie :tak::tak::tak:

Zycze powodzenia, u mnie chyba lipa. Testy owul . byly, II tez, ale cos temp. dzis mizerna no i szyjke sobie wymacalam byla chyba otwarta. Teraz czekam na dawce pol roku.

reklama
hej dziewuszki z wieczora...:-)
na ulotce testow owu, ktore ja posiadam w domu jest napisane, ze obecnosc dwoch kreseczek na tescie nie swiadczy o owulacji...kreseczka z wynikiem musi byc ciemniejsza lub przynajmniej tak samo ciemna jak kreseczka kontrolna, jesli jest jasniejsza lub nie ma jej wcale to wynik jest negatywny...no ale moze to jest zalezne od testu...
tymczasem milej i owocnej nocki:-)
beatko trzymaj sie
gosiu rob jutro rano tesciora

Do góry