reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie Dziewczyny :-)
Ja dzisiaj sobie sprzątam od poranka, powolutku, więc dopiero siadłam na chwilę odsapnąć i Was poczytać ;-)

okruszynka to się strachu najadłaś co nie miara! dobrze że na szczęście wszystko w porządku z Tobą i dzidzią i nie masz już powodów do zmartwień :tak:

Anufifi no to odliczamy 3 cykle :-):tak: a suwaczek śliczny, taki optymistyczny :tak:

Ojej współczuję Kiki z całego serca, miejmy nadzieję że już z nią lepiej i że z dzidzią wszystko ok :sorry:

Patrysia, Paula, Gosia, Royanna, Bershka i resztę Dziewczyn pozdrawiam cieplutko!

reklama
Witam dziewczynki.
Ja tylko tak na chwilkę bo jestem teraz w pracy musiałam przyjść żeby pozamykać swoje sprawy bo dostałam trzy tygodnie zwolnienia.
Wczorajsza wizyta ok. W zasadzie znów zostałysmy zbadane i obejrzane na kazdy mozliwy sposób, mój lekarz powiedział to samo co w szpitalu, ze najprawdopodobniej było to jakies naczynko. Dziewczynka znów potwierdzona takze w końcu sama uwierzyłam że bedzie córeczka. usg w porządku, rozwija sie prawidłowo wazy 450 gram. Mój M i synek z dumą ogladali usg i cieszyli sie obaj jak dzieci. Tylko wizyty teraz bedę miała częściej własnie co jakieś trzy tygodnie, a zwolnienie to pewnie do końca ciąży.
Bardzo Wam Dziękuję Dziewczynki za słowa otuchy i pozdrawiam Was wszystkie.
Teraz będę miała wiecej czasu w domku także bedę częściej sie odzywać. Ale nie wiem czy nadrobię to wszystko co naskrobałyście............................żartuję oczywiście skrobcie skrobcie poczytam z przyjemnością.
Buziolki Pa pa

Okruszynka cieszę się że Twoja córeczka zdrowo rośnie :-) czekałam na Twoją relację z usg :tak: ja idę jutro, więc potem też napiszę co i jak, mam nadzieję że krwiaczka już nie ma i nasze maleństwo ma się dobrze :tak:
Widocznie zwolnienie jest Wam potrzebne - i Tobie i małej na odpoczynek, więc relaksuj się jak tylko możesz. Fajnie że będziesz z nami częściej . Pozdrawiam!

OKRUSZYNKO także się cieszę ze twoja malutka zdrowo rośnie:-)
PYSZCZKU krwiaczek napewno już nie grożny a i może go już nawet nie ma;-):tak:

Anufifi jaki przyjemny suwaczek

Okruszynko cieszę się, że wszystko w porządeczku

a dzidzię masz większą od mojej. Moja waży 318g., który Ty masz już tydzień ? :confused2:

Ja też uciekam do domku
jak tylko nie padnę z młodym wieczorem to tutaj zaglądnę

Póki co miłego weekendu Wam życzę

u nas pada deszcz :wściekła/y:

Anufifi jaki przyjemny suwaczek

Okruszynko cieszę się, że wszystko w porządeczku

a dzidzię masz większą od mojej. Moja waży 318g., który Ty masz już tydzień ? :confused2:

Ja też uciekam do domku
jak tylko nie padnę z młodym wieczorem to tutaj zaglądnę

Póki co miłego weekendu Wam życzę

u nas pada deszcz :wściekła/y:
U nas jest 22 tydzień :-):-):-)

reklama
Do góry