reklama
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej kobitki
ja uciekam spac wy juz spicie, to co ja tu sama bede siedziec
Beatka -zobaczysz wszystko bedzie ok, trzymam kciuki za syneczka, wszystko bedzie dobrze :-)buziaczki
jutro sie odezwe , czyliw piatek :-)ok uciekam lulu
ja uciekam spac wy juz spicie, to co ja tu sama bede siedziec

Beatka -zobaczysz wszystko bedzie ok, trzymam kciuki za syneczka, wszystko bedzie dobrze :-)buziaczki
jutro sie odezwe , czyliw piatek :-)ok uciekam lulu
Jutro z Oskarem jade do szpitala , maja go tam polozyc i zrobic tomografie glowy, prywatnie nie robia. Wiec mam nadzieje ze sztbko zrobia badanie, wszystko bedzie o.k. i szybko puszcza nas do domu. Jestem zalamana.
O Boze a co się stało ? Czemu tomografia :-(
Hausfrau
Fanka BB :)
Witam!!
Beata trzymaj się!! Z Oskarem wszystko bedzie dobrze
Ja jestem po odstawieniu pigułek ... a ostatnim razem po odstawieniu nie miałam @ w ogóle więc trudno było namierzyć owulkę. Ponieważ nastawiam się na powtórke z rozrywki robię testy owulkowe co drugi dzień aby ją namierzyć... bo ja naprawdę nie mam żadnych obajwów czegokolwiek.hausfrau, to Tobie tak owu się przeciąga? bywało tak już że miałaś dłuższe cykle? Działaj dalej, testuj..ale pamiętaj że zawsze moze wydarzyć się cykl bezowulacyjny
Beata trzymaj się!! Z Oskarem wszystko bedzie dobrze

CzescO Boze a co się stało ? Czemu tomografia :-(
Oskar ma szumy w uszach, ktore ja slysze, w ciagu dnia sa a w nocy nie. Do szpotala nas nie przyjma, 03.10 jedziemy do neurologa, a ona ma dac skierowanie na to badanie. W Gdansku jeszcze w pazdzierniku by to zrobili, ale za kase- ale by nie trzymali go w szpotalu, po zabiegu by mogl isc do domu. Mam nadzieje ze to tylko sprawa naczyniowa, ale wole sie upewnic.
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja jestem po odstawieniu pigułek ... a ostatnim razem po odstawieniu nie miałam @ w ogóle więc trudno było namierzyć owulkę. Ponieważ nastawiam się na powtórke z rozrywki robię testy owulkowe co drugi dzień aby ją namierzyć... bo ja naprawdę nie mam żadnych obajwów czegokolwiek.
Aaaa..to wszystko jasne. No tak, może być różnie aż się wyreguluje.U mnie tez to chwile trwało. Czyli czekamy co i jak
A tak w ogóle to dzieńdoberek. Piękna słoneczna pogoda u nas,zaraz znikam do lasu w takim razie z synkiem na spacerek podreptać
Beatkotrzymam kciukasy za synka. Dawaj znać co i jak
NiaNiuBeatka jak przyjdzie to na pewno wszystko wyjaśni, w skrócie jej synak ma od jakiegoś czasu szumy w uszkach, laryngologicznie jest wszystko w porządku, sprawdzają teraz neurologicznie. To taki dziwny przypadek, żaden z lekarzy nie wie o co chodzi. Stawiają diagnozy na zasadzie a moze to, a może tamto. W rezultacie to ogromny stresor dla Beatki, bo straszą naprawdę dość ciężkimi sprawami, typu guzy i tak dalej..
Ja mam nadzieje że wszystko się wyjaśni i będzie dobrze, bo już wystarczy tych stresów dla przyszłej mamusi
Aaaa..słuchajcie, miałam rację z owu dwa dni temu. Przedwczoraj i wczoraj rano temperaturka w dół d 36,4 a dziś już do góry 36,8 więc według tempki owu była. No tak..aleśmy z mężulem się wpasowali-idealnie w owulację. No nic..Najwyżej synek będzie miał braciszka, co tam. Choc wedłg kalendarza "chłopiec dziewczynka" i chińskieto wychodzi mi córka (z szymonkiem się sprawdziło) tak wiec licze że dziewczynki dotrwały z soboty i już tam działają, no jesli w ogóle doszło do zapłodnienia..ale o tym przekonamy się za 2 tygodnie
Miłego dzionka dziewuszki, do później
Hausfrau
Fanka BB :)
Trzymam kciukasy za fasolkę!!Aaaa..słuchajcie, miałam rację z owu dwa dni temu. Przedwczoraj i wczoraj rano temperaturka w dół d 36,4 a dziś już do góry 36,8 więc według tempki owu była. No tak..aleśmy z mężulem się wpasowali-idealnie w owulację. No nic..Najwyżej synek będzie miał braciszka, co tam. Choc wedłg kalendarza "chłopiec dziewczynka" i chińskieto wychodzi mi córka (z szymonkiem się sprawdziło) tak wiec licze że dziewczynki dotrwały z soboty i już tam działają, no jesli w ogóle doszło do zapłodnienia..ale o tym przekonamy się za 2 tygodnie

reklama
W szpitalu nie ma miejsc na przyjecie w tym roku, ale dzwonilam do Wojewodzkiego Szpitala W Gdansku i tam na badanie wcisneli nas na 09.10. na 10;40, ale po skierowanie na badanie dostane od neurologa dopiero 03.10- no mam nadzieje ze da to skierowani i nie powi mi jak tamten debil, ze z tym mozna zyc. Wiec poki co tyle udalo sie zalatwic.
W szpitalu w Redlowie dzieciaczkom nie robia tego badania, w miejskim na ten rok nie ma juz terminow a prywatnie nie robia, tylko w Gdansku sa 2 szpitale i tam robia ze skierowaniem lub za kase.
W szpitalu w Redlowie dzieciaczkom nie robia tego badania, w miejskim na ten rok nie ma juz terminow a prywatnie nie robia, tylko w Gdansku sa 2 szpitale i tam robia ze skierowaniem lub za kase.
Podziel się: