reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam i ja dziołuszki:-)
masakra jak Wy tu z tymi postami lecicie tylko pare godzin nieobecnosci a juz tyle do nadrobienia:-D

Agniesiak słodziutka fasolinka, super miec zdjecie swojego potomka;-)ja tez tylko zbieram:-) choc z Oliwerkiem mam tylko 2szt a teraz z 40szt:zawstydzona/y: ale teraz to inne czasy.....
Pati słodkich masz chopaków, widac ze zgrane rodzenstwo, super!!
Sandrahahah nieznam sie na tempkach wiec niepomoge.... a co do testow to ja z nich zrezygnowłam gdyz wiecej mi mieszały niz pomogły.... chodziłam tylko na monitoring.... powodzenia kochana;-)
Royanna dawno Cie niebyło, dobrze ze wszystko wporzadku u Ciebie i Alanka ach to imie:zawstydzona/y: słodkie....
Paula.Pyszczku, Patrysiu witam;-):-)

reklama
ROYANNA witaj super że tak miło spędziliście pobyt nad morzem i ze synek taki szczęśliwy z dzidzi no i ze drugi synek tak super baraszkuje w brzuszku:-)Alan oj tak jest to super imie hehe ja się w tym imieniu zakochałam:-p

hej dziewczyny!!ja wlasnie godz temu dojechalam do domku od ginka:-)moj maly lobuz jest nadal chlopcem...i wazy juz 800g...jestem mega szczesliwa ze z maluszkiem wszystko ok:-)wszystkie wyniki lacznie z krzywa cukrowa mam dobre...takze jestem very szczesliwa!!
dzieki za zdjecia:-)ja dzis po wizycie zawitalam do hutrowni dzieciecej i buzza ogladalam hehe:-)podobaja mi sie kolorki 2009 chodz czerwony buzz byl za 1100zl wiec tanio:-)
Paula heheh a ja jestem w domu ale teraz lubię rano wstawac razem z M, to sobie jeszcze razem śniadanko zjemy zanim M pójdzie do pracy. Ale jak się rano wstaje to dzien dłuższy i w ogóle jakoś lepiej się czuję :-)

ja tez jem z m sniadanko zanim on pojdzie do pracy:-)on wstaje 8.15 wiec ja i tak juz nie spie:-)ale fajnie jest tak rano razem w 3posiedziec..bo Maja w miedzyczasie oglada baje hehe:-)

Pyszczku zdcydowalas sie na jakies noze??

Gie-osko- cudowne wiesci!!!
A ten synus to taki zaplanowany i ustrzelony w owulke?

czy zaplanowany hm...raczej nie..ostatnie przytulanko bylo chyba 2-3dni przed owulka wiec ja w ogole nie licczylam ze bede w ciazy w tamtym mcu:-)ale widac tak mialobyc z czego sie bardzo cieszymy:-)

Ciekawe co u Bershki czy postanowila wczesniej do ginka pojechac??

aaa zapomnialam napisac ze tylko pol kg przytylam od ostatniej wizyty wiec niejest zle:-)
poza tym na dzien dzisiejszy Kaperek jest ulozony posladkowo ale chyba nie mam sie co jeszcze przejmowac na zapas bo ma jeszvze czas sie odwrocic prawda??co myslicie dziewczyny?

Ostatnia edycja:
czy zaplanowany hm...raczej nie..ostatnie przytulanko bylo chyba 2-3dni przed owulka wiec ja w ogole nie licczylam ze bede w ciazy w tamtym mcu:-)ale widac tak mialobyc z czego sie bardzo cieszymy:-)

Ciekawe co u Bershki czy postanowila wczesniej do ginka pojechac??

aaa zapomnialam napisac ze tylko pol kg przytylam od ostatniej wizyty wiec niejest zle:-)
poza tym na dzien dzisiejszy Kaperek jest ulozony posladkowo ale chyba nie mam sie co jeszcze przejmowac na zapas bo ma jeszvze czas sie odwrocic prawda??co myslicie dziewczyny?
nie zamarwiaj sie ma mnostwo czsu zeby sie ulozyc;-):tak::-):-D

reklama
Sandra może rzeczywiście odpuść sobie na jakiś czas, tak jak Paula i Patrysia piszą :tak: zapomnisz o starankach a wtedy może los sprawi Ci miłą niespodziankę :-)

Royanna Witaj :) To fajnie że wspaniale odpoczęliście, nie ma to jak relks na świeżym powietrzu :-) Co do zmywarki to też już sobie wybrałam mniej więcej jaką chcę :) Tylko jeszcze trzeba dokładnie zobaczyć w nowej kuchni jaka będzie lepiej pasowała, 45 czy 60 cm ;-)
Co do spania - mam tak samo jak Ty :sorry: nie moge się ułożyć i wstaję na siku , takie to uroki ciaży :-D:sorry:

Agnieszka no to jutro odstawiamy leki tak? Kurcze ciekawe czy mała postanowi sama się pchac na świat :szok::-)

Gosia super wieści o Twoim maluszku! Ja do gina ide w poniedziałek ale nie będę miała usg, tylko wizytę. A Ty się widze jednak na usg zdecydowałaś, wydawało mi się że pisałas że idziesz dopiero między 30-33 tyg. tak jak ja :-) Ale to super małego pooglądałaś :tak: Gosia wybrałam noże takie BERGHOFF Noże DOLCE 11 el LUX SALON KATOWICE (686952087) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Do góry