reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
ale piekna fasolinka...albo fasolinek :-)A oto usg:-)

Paula25
szczęśliwa :)
Paula witaj :-) jak co dzien ranny ptaszek z Ciebie ;-)
ranny ptaszek bo musze w pracy siedzieć inaczej bym jeszcze dogorywała w łóżku ;-) bo ja z tych co lubią dłużej posiedzieć wieczorem i dłuzej pospać

Paula heheh a ja jestem w domu ale teraz lubię rano wstawac razem z M, to sobie jeszcze razem śniadanko zjemy zanim M pójdzie do pracy. Ale jak się rano wstaje to dzien dłuższy i w ogóle jakoś lepiej się czuję :-)
Sandra witaj :-)
sandrahaha
hej kochana... jak sie czujesz?? maluszek daje popalic mamusi w nocy?? :-)
ja dzisiaj sie normalnie zalamalam... mialam taka nadzieje ze temka urosnie a tutaj nic... cykle mam regularne 29 dniowe, owulka powinna byc w 14dc a ja jestem juz w 16 a tu skoku nie ma... :-
moje tempki:
1dc 36.4
4dc 36.3
5dc 36.5
6dc 36.4
7dc 36.5
8dc 36.3
9dc 36.3
10dc 36.3
11dc 36.3
12dc 36.2
13dc 36.4
14dc 36.3
15dc 36.3
16dc36.4
ja nic z tego nie rozumiem.... :-
Paula25
Paula heheh a ja jestem w domu ale teraz lubię rano wstawac razem z M, to sobie jeszcze razem śniadanko zjemy zanim M pójdzie do pracy. Ale jak się rano wstaje to dzien dłuższy i w ogóle jakoś lepiej się czuję :-)
też prawda :-) miło tak razem zjeść śniadanko

Paula25
Sandra póki @ nie ma to zawsze jest nadzieja 

sandrahaha
ale jesli skoku nie ma to znaczy ze owulki nie bylo :-Sandra póki @ nie ma to zawsze jest nadzieja![]()
Paula i ja uwielbiam takie wspólne jedzenie :-)
na razie w dwójkę ale już niedługo w trójeczkę
mój M wychodzi do pracy tak około 8.30 to zależy, od 9 już pracuje ale czasem i na 8 idzie, albo jak ma coś do załatwienia na mieście to też wczesniej musi jechać. wiesz jemu nikt nie narzuca na którą ma przyjść, bo to jego firma, ale i tak stara się być zdyscyplinowany i chodzić na stałą godzinę 
Sandra wiesz a może masz późniejszą owulkę, to różnie może być, a tych tempek które podałas to rzeczywiście skoku nie widać
Moim zdaniem trzeba sprawdzić czy te pęcherzyki pękają, bo jak nie to mogą się z tego torbiele robić i moze dlatego boli, Dziewczyny z naszego forum swego czasu pisały o tym że tak może być. Kurcze nie wiem jak Ci pomóc bo tak naprawde nie wiadomo co Ci jest. Nie możesz często do lekarza chodzić, żeby dokładnie stwierdzić w czym jest problem i dlatego tracisz nadzieję (jak w avatarku) a przecież cała sprawa może sie rozbijac o podanie jakiegoś leku, który wyleczy i od razu zafasolkujesz ;-) a do Polski kiedy przyjeżdżasz? może tutaj do lekarza byś poszła..

Sandra wiesz a może masz późniejszą owulkę, to różnie może być, a tych tempek które podałas to rzeczywiście skoku nie widać

reklama
sandrahaha
Sandra wiesz a może masz późniejszą owulkę, to różnie może być, a tych tempek które podałas to rzeczywiście skoku nie widaćMoim zdaniem trzeba sprawdzić czy te pęcherzyki pękają, bo jak nie to mogą się z tego torbiele robić i moze dlatego boli, Dziewczyny z naszego forum swego czasu pisały o tym że tak może być. Kurcze nie wiem jak Ci pomóc bo tak naprawde nie wiadomo co Ci jest. Nie możesz często do lekarza chodzić, żeby dokładnie stwierdzić w czym jest problem i dlatego tracisz nadzieję (jak w avatarku) a przecież cała sprawa może sie rozbijac o podanie jakiegoś leku, który wyleczy i od razu zafasolkujesz ;-) a do Polski kiedy przyjeżdżasz? może tutaj do lekarza byś poszła..
do polski nie mam pojecia... nie planujemy jak na razie... moze na boze narodzenie... tutaj nikt mi nie sprawdzi czy pechcerzyki pekaja czy nie... nie ma takiej opcji... niestety... dlatego to moj ostatni cykl z clo... powinnam brac do wrzesnia ale nie chce sie faszerowac tym bo nawet nie wiadomo czy pecherzyki pekaja... dlatego to moj ostatni cykl staran...
Podziel się: