reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry

ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Mój Oli nie ma butów na zimę ! zabieram go z przedszkola wcześniej i jedziemy na zakupy

Jutro wakacje w szpitalu a ja nie potrafie sie zorganizować:eek:

reklama
Dzień dobry

ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Mój Oli nie ma butów na zimę ! zabieram go z przedszkola wcześniej i jedziemy na zakupy

Jutro wakacje w szpitalu a ja nie potrafie sie zorganizować:eek:

Ano śnieg , śnieg cholera jasna
U mnie ani Filip ani Tomek , o mnie nie wspominając bez butów zimowych wiec chyba tez nam sie szykują zakupy ....
i to na szybcika bo jak patrze za okno to.....wrrrr

Witajcie :-)

Dziewczyny nie wyobrażacie sobie co się u mnie dzieje za oknem!!! ZIMA !!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Śniegu tyle że czasem przed Świętami Bożego Narodzenia tyle nie ma, zamieć taka że nie widać świata, miasto sparaliżowane, mój M musiał rano samochód odśnieżać bo nie było go widać w ogóle! I do tego cały czas sypie i wiatr taki że szok!!! :szok::szok::szok::-D

http://www.tvn24.pl/-1,1623872,0,1,zimno--snieg--wicher--tysiace-domow-bez-pradu,wiadomosc.html

tu macie parę zdjęć z Lublina..

Witajcie :-)

Dziewczyny nie wyobrażacie sobie co się u mnie dzieje za oknem!!! ZIMA !!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Śniegu tyle że czasem przed Świętami Bożego Narodzenia tyle nie ma, zamieć taka że nie widać świata, miasto sparaliżowane, mój M musiał rano samochód odśnieżać bo nie było go widać w ogóle! I do tego cały czas sypie i wiatr taki że szok!!! :szok::szok::szok::-D

http://www.tvn24.pl/-1,1623872,0,1,zimno--snieg--wicher--tysiace-domow-bez-pradu,wiadomosc.html

tu macie parę zdjęć z Lublina..

eeeeeee to ja widze , że u mnie nie jest tak źle !!!!! :):):-D:-D:-D:-D

Heheh Anufifi, Bershka podobno opady mają się przesuwać w głąb kraju, ale u nas na wschodzie chyba jest najgorzej na razie :szok::-D Ale jaja, normalna zima w październiku :-D:-D:-D

A ja oczywiście już telewizji nie mam, bo mocno pada i wieje i nasz talerz n-ki jest tak ustawiony że nie zbiera sygnału :baffled:
No cóż pozostaje internet i BB, gotowanie obiadku, dobra książka i grzanie się w domku...:)

no własnie opony ...mojemu M sie dzisiaj zerwało ze sobie wczoraj kupił i odrazu załozył , a mnie nie przełozył ....łobuz jeden .....to chciał mnie zawozic do pracy bo mu głupio było ....hehe i dobrze ...niech sie boi :):)

Witajcie!
Niech ta zima jeszcze nie przychodzi!
Macius tez nie ma zimowych butkow,a tym razem musze mu kupic na rzepy(wymysl przedszkola) ale ze sztywnymi zapietkami(ortopeda stwierdzil lekka koslawosc) no i w rozsadnej cenie...i nie wiem gdzie takich szukac...
U nas rano bylo slonecznie, potem popadalo, a teraz tak na zmiane. I juz za oknem byly 2 piekne tecze...
Maciusia dzis zostawilam w domku, bo wczoraj tuz przed spaniem, jak juz lezalal, a potem jeszcze o 1 w nocy zwracal nam i nie wiem co jest przyczyna...czy cos mu zalegalo na zoladku, czy wirus...zobacze jak sie dzis bedize zachowywal, jak ok, to jutro pojdzie...A sprzatania wieczorem bylo co niemiara...teraz tez piore...Jeszcze musze wykladzine u smyka poprawic, bo moj maz w nocy czyscil, ale tylko tak na szybkiego...

Heheh Anufifi, Bershka podobno opady mają się przesuwać w głąb kraju, ale u nas na wschodzie chyba jest najgorzej na razie :szok::-D Ale jaja, normalna zima w październiku :-D:-D:-D

A ja oczywiście już telewizji nie mam, bo mocno pada i wieje i nasz talerz n-ki jest tak ustawiony że nie zbiera sygnału :baffled:
No cóż pozostaje internet i BB, gotowanie obiadku, dobra książka i grzanie się w domku...:)

oj zazdroszcze ci tego wolnego czasu ...a zwłaszcza czasu na ksiązkę ....

reklama
To u mnie w pracy też nie jest aż tak źle ;-) ale wieje strasznie i zamieć jest :confused2::eek: ale w domu za to M dzwonił że nie ma prądu, wody a telefony mają słaby zasięg :szok::szok::szok:

Do góry