reklama
anufifi
tęsknię...
Dzień dobry
ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój Oli nie ma butów na zimę ! zabieram go z przedszkola wcześniej i jedziemy na zakupy
Jutro wakacje w szpitalu a ja nie potrafie sie zorganizować
Ano śnieg , śnieg cholera jasna
U mnie ani Filip ani Tomek , o mnie nie wspominając bez butów zimowych wiec chyba tez nam sie szykują zakupy ....
i to na szybcika bo jak patrze za okno to.....wrrrr
Witajcie :-)
Dziewczyny nie wyobrażacie sobie co się u mnie dzieje za oknem!!! ZIMA !!!

Śniegu tyle że czasem przed Świętami Bożego Narodzenia tyle nie ma, zamieć taka że nie widać świata, miasto sparaliżowane, mój M musiał rano samochód odśnieżać bo nie było go widać w ogóle! I do tego cały czas sypie i wiatr taki że szok!!!

http://www.tvn24.pl/-1,1623872,0,1,zimno--snieg--wicher--tysiace-domow-bez-pradu,wiadomosc.html
tu macie parę zdjęć z Lublina..

Śniegu tyle że czasem przed Świętami Bożego Narodzenia tyle nie ma, zamieć taka że nie widać świata, miasto sparaliżowane, mój M musiał rano samochód odśnieżać bo nie było go widać w ogóle! I do tego cały czas sypie i wiatr taki że szok!!!

http://www.tvn24.pl/-1,1623872,0,1,zimno--snieg--wicher--tysiace-domow-bez-pradu,wiadomosc.html
anufifi
tęsknię...
Witajcie :-)
eeeeeee to ja widze , że u mnie nie jest tak źle !!!!!

Heheh Anufifi, Bershka podobno opady mają się przesuwać w głąb kraju, ale u nas na wschodzie chyba jest najgorzej na razie 
Ale jaja, normalna zima w październiku 

A ja oczywiście już telewizji nie mam, bo mocno pada i wieje i nasz talerz n-ki jest tak ustawiony że nie zbiera sygnału
No cóż pozostaje internet i BB, gotowanie obiadku, dobra książka i grzanie się w domku...

A ja oczywiście już telewizji nie mam, bo mocno pada i wieje i nasz talerz n-ki jest tak ustawiony że nie zbiera sygnału

No cóż pozostaje internet i BB, gotowanie obiadku, dobra książka i grzanie się w domku...
anufifi
tęsknię...
no własnie opony ...mojemu M sie dzisiaj zerwało ze sobie wczoraj kupił i odrazu załozył , a mnie nie przełozył ....łobuz jeden .....to chciał mnie zawozic do pracy bo mu głupio było ....hehe i dobrze ...niech sie boi 

R
rouż
Gość
Witajcie!
Niech ta zima jeszcze nie przychodzi!
Macius tez nie ma zimowych butkow,a tym razem musze mu kupic na rzepy(wymysl przedszkola) ale ze sztywnymi zapietkami(ortopeda stwierdzil lekka koslawosc) no i w rozsadnej cenie...i nie wiem gdzie takich szukac...
U nas rano bylo slonecznie, potem popadalo, a teraz tak na zmiane. I juz za oknem byly 2 piekne tecze...
Maciusia dzis zostawilam w domku, bo wczoraj tuz przed spaniem, jak juz lezalal, a potem jeszcze o 1 w nocy zwracal nam i nie wiem co jest przyczyna...czy cos mu zalegalo na zoladku, czy wirus...zobacze jak sie dzis bedize zachowywal, jak ok, to jutro pojdzie...A sprzatania wieczorem bylo co niemiara...teraz tez piore...Jeszcze musze wykladzine u smyka poprawic, bo moj maz w nocy czyscil, ale tylko tak na szybkiego...
Niech ta zima jeszcze nie przychodzi!
Macius tez nie ma zimowych butkow,a tym razem musze mu kupic na rzepy(wymysl przedszkola) ale ze sztywnymi zapietkami(ortopeda stwierdzil lekka koslawosc) no i w rozsadnej cenie...i nie wiem gdzie takich szukac...
U nas rano bylo slonecznie, potem popadalo, a teraz tak na zmiane. I juz za oknem byly 2 piekne tecze...
Maciusia dzis zostawilam w domku, bo wczoraj tuz przed spaniem, jak juz lezalal, a potem jeszcze o 1 w nocy zwracal nam i nie wiem co jest przyczyna...czy cos mu zalegalo na zoladku, czy wirus...zobacze jak sie dzis bedize zachowywal, jak ok, to jutro pojdzie...A sprzatania wieczorem bylo co niemiara...teraz tez piore...Jeszcze musze wykladzine u smyka poprawic, bo moj maz w nocy czyscil, ale tylko tak na szybkiego...
anufifi
tęsknię...
Heheh Anufifi, Bershka podobno opady mają się przesuwać w głąb kraju, ale u nas na wschodzie chyba jest najgorzej na razieAle jaja, normalna zima w październiku
A ja oczywiście już telewizji nie mam, bo mocno pada i wieje i nasz talerz n-ki jest tak ustawiony że nie zbiera sygnału![]()
No cóż pozostaje internet i BB, gotowanie obiadku, dobra książka i grzanie się w domku...![]()
oj zazdroszcze ci tego wolnego czasu ...a zwłaszcza czasu na ksiązkę ....
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
To u mnie w pracy też nie jest aż tak źle ;-) ale wieje strasznie i zamieć jest 
ale w domu za to M dzwonił że nie ma prądu, wody a telefony mają słaby zasięg 

Podziel się: