reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko brzuszek przesliczny :tak::-) odpoczywaj dużo! :tak:

Agnieszka12 zapomniałam napisać że masz przecudowną córcie ale to już w komentarzach na nk napisałam :tak::-)

Dziewczynki zmykam do domku...u mnie nadal brak prądu :wściekła/y: kurcze zamrażalnik mi pójdzie w cho....rę!! :wściekła/y:

Miłego popołudnia i wieczorku :tak: my dzisiaj znowu wieczór przy świecach ;-)

reklama
Kurcze dziewczyny jak wy sie rozpakujecie to tu sie zrobi pusto i cicho ze az nie chce mi sie myslec ...chyba watek wygasnie....

(...)
Aniu choć dziewczyny się rozpakują to na pewno wpadną na stare śmieci. :-)

Dokladnie tak:tak:
Poza tym, zanim my sie rozpakujemy, to te rozpakowane juz ogarna obowiazki, dzieciaczki podrosna i tez beda zagladac czesciej.
A poza tym, musimy Wam kibicowac:tak::tak::tak:

(...)
Dziewczynki zmykam do domku...u mnie nadal brak prądu :wściekła/y: kurcze zamrażalnik mi pójdzie w cho....rę!! :wściekła/y:

Miłego popołudnia i wieczorku :tak: my dzisiaj znowu wieczór przy świecach ;-)
Wzajemnie Paula:tak:
Ale pomysl jak romantycznie bedziecie mieli przy tych swiecach:-D:-D:-D

Paula miłego wieczorku przy świecach ;-)
anufifi nie sądzę aby wątek wygasł, będziemy tu zaglądały na pewno! są jeszcze dziewczyny które się starają bądz będą starały. A wy dziewczyny które zaraz bedziecie juz miały swoje dzidzie obok siebie na pewno w wolnej chwili też zajrzycie do nas aby pokibicować :tak:

Miłego popołudnia
my dziś zakupowo
a wieczorek we dwoje z M. :)
Pa:happy:

Witajcie Kochane!!
Ja dopiero teraz bo miałam gościa rano, wpadła koleżanka i ogladałysmy Dr House'a drugi sezon:-D Ja i tak musze od pierwszego zacząc bo mam braki, no ale obejrzałam troszkę z nią;-) Wczoraj z M robiliśmy male przemeblowanie w domku:tak: Teraz jest więcej przestrzeni:tak:No i firaneczki krótsze M powiesił i tak jaśniutko się zrobiło:-)
Uciekam pooglądac jeszcze Dr House'a:-)
Pozdrawiam wszystkie Kochane kobitki!:-D

Dziewczynki

Ja wpadam na chwilkę..poźniej Was poczytam wiecej...
N te chwile zostawiam moj brzuszek do obejrzenia i buziaki!!!!

śliczny brzusio:-)

no pewnie ze my tu będziemy zagladac i wam kibicowac:-)

współczuje:sorry:

PYSZCZEK rybka przepyszna się udała:-)mniam mniam mniam:-)zostało jeszcze na jutro;-)

Ja już po popołudniowej drzemce i po obiadku, więc znowu zaglądam na BB :)

Kinga fajnie że wróciłaś, rozumiem że musiałaś trochę odetchnąć, ale teraz czekamy razem z Tobą na wynik przytulanek! :tak: kciuki zaciśnięte :)

Paula czyli sporo wcześniej urodziłaś :tak: heh człowiek już by chciał wiedzieć za ile dni to nastąpi, ale może lepiej nie wiedzieć tylko spokojnie czekać :) zobaczymy jak to u mnie będzie :-) oby Wam ten prąd włączyli w końcu! a jutro już piątek czyli Twój ulubiony dzień :-)

Royanna hehe muszę się pochwalić że po tych naszych porannych rozmowach wyjęłam z szafy torbę i wrzuciłam już niektóre rzeczy - chusteczki wilgotne, podkłady poporodowe i podpaski, podkłady do przewijania/lub dla mnie na łóżko, majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, biustonosz do karmienia, koszulę, klapki pod prysznic, tantum rosa w saszetkach oraz czapeczkę i lapki niedrapki dla mojego Malucha :)
A właśnie się zastanawiam czy brac do szpitala Sudocrem czy nie trzeba, bo jak będę przewijać to wytrę chusteczkami pupkę a potem czym posmaruję? A może jakiś inny krem wziąć, bo Sudocrem to podobno jak juz są jakieś czerwone zmiany czy odparzenia..:eek: czy profilaktycznie też smarowac od razu...?

Czarodziejko super brzuszek :tak:

Anka yoggga no jak słowo daję, myślałam dzisiaj o Tobie!!! rano jak siedziałam na BB. Ja troszku już spakowana tak jak napisałam wyżej :tak: A Ty rzadko u nas bywasz, zaglądaj częściej!

Anufifi widzisz kiedyś się obawiałaś że jak pozachodzimy w ciążę to już nie będziemy zaglądać i patrz - jesteśmy! :-D A po porodach wiadomo zajęć będzie ogrom, szczególnie dla mnie - mamy po raz pierwszy - ale może uda się tę chwilkę co jakiś czas wygospodarować dla moich kochanych Koleżanek z BB :-)

Patrysia cieszę się że rybka Wam smakowała :-):-):-)

Agnieszko to Waneska rzeczywiście grzeczna skoro tyle przesypia w nocy, super! Każdy by tak chciał :tak: Buziaki dla Was :)

Agniesiak my też lubimy z M oglądać Dr House'a ;-)

Pyszczek :happy: miło mi... ah oby coś było z tych przytulanek:-)
anufifi jutro beta! 3mamy kciuki!
Agniesiak Pyszczek i ja dołanczam bo uwielniam dr Hausa:-p
berskha ja cały czas myslami z wami jestem:happy: pisz jak coś tu do nas jak bys mogła

Ja wlasnie zakonczylam zakupki na allegro, w poniedzialek zamowie tylko posciel(ta od cioci w prezencie dla maluszka) i wlasciwie oprocz kosmetykow bede miec wszystko dla siebie i maluszka :))
Tak wiec te rozmowy i na mnie wplynely:) torby jeszcze nie yciagnelam, ale na polce mam juz uszykowane wyprane w Jelpie 2 koszule do karmienia, szlafrok, tamtum rosa i 3 paczki podkladow :)

Do szpitala wez zwykly krem ochronny, nie wiem jaki Ty kupujesz, albo Nivea albo bambino-tym pupe mozesz zapobiegawczo posmarowac:)

Witam wszystkie "stare" i nowe koleżanki:-)

Widzę dziewczynki że niedługo bedzie wysyp małych bobasków, suwaczki nieubłaganie zblizają sie do 40. trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szybkiego i lekkiego porodu.

Ja teraz nie za bardzo mam czas na udzielanie sie na forum, ale od czasu do czasu poczytuję Was pobieżnie.

Agnieszka 12 Waneska słodziusieńka i jak pięknie śpi. U nas też w zasadzie nie jest źle ale mała budzi się na nocne karmienie tak około 2-3 ale na szczęście zjada i zaraz zasypia potem budzi się koło 7 więc też nie narzekam na niewyspanie.

Czarodziejka brzusio super a z ciebie też niezły szczuplak.

Kiki a jak twoja królewna z nocnym spaniem?????

Bershka trzymamy kciukasy za Kubusia i dużo zdrówka dla WAS

Pyszczek, Royanna, Gosia, Patrysia zbierajcie siły na "godzinę zero......"

Paula super że wyniki ok i trzymam kciuki za staranka i za córeczkę oczywiscie.

Agniesiak pewnie przeoczyłam posta czy Ty już znasz płeć maleństwa??

Pozdrawiam Was wszyskie:-D:-D:-D

reklama
witam panownie sie z wami juz po kolacyjce derya na kolaNKACH U MNIE CHLOPAKI SIEDZA OGLADAJA TV::

okruszynko u mnie deya tez spi ladnie jak dostaje mleko o 22 to wsanie tak kolo 3-4 a potem 6 lub 7 i co 2 3 godzinki dostaje piers..fajnie ze twoja corcia tez taka kochana

czarodziejko sliczny brzusio

Do góry