Ja już po popołudniowej drzemce i po obiadku, więc znowu zaglądam na BB
Kinga fajnie że wróciłaś, rozumiem że musiałaś trochę odetchnąć, ale teraz czekamy razem z Tobą na wynik przytulanek!

kciuki zaciśnięte
Paula czyli sporo wcześniej urodziłaś

heh człowiek już by chciał wiedzieć za ile dni to nastąpi, ale może lepiej nie wiedzieć tylko spokojnie czekać

zobaczymy jak to u mnie będzie :-) oby Wam ten prąd włączyli w końcu! a jutro już piątek czyli Twój ulubiony dzień :-)
Royanna hehe muszę się pochwalić że po tych naszych porannych rozmowach wyjęłam z szafy torbę i wrzuciłam już niektóre rzeczy - chusteczki wilgotne, podkłady poporodowe i podpaski, podkłady do przewijania/lub dla mnie na łóżko, majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, biustonosz do karmienia, koszulę, klapki pod prysznic, tantum rosa w saszetkach oraz czapeczkę i lapki niedrapki dla mojego Malucha
A właśnie się zastanawiam czy brac do szpitala Sudocrem czy nie trzeba, bo jak będę przewijać to wytrę chusteczkami pupkę a potem czym posmaruję? A może jakiś inny krem wziąć, bo Sudocrem to podobno jak juz są jakieś czerwone zmiany czy odparzenia..

czy profilaktycznie też smarowac od razu...?
Czarodziejko super brzuszek
Anka yoggga no jak słowo daję, myślałam dzisiaj o Tobie!!! rano jak siedziałam na BB. Ja troszku już spakowana tak jak napisałam wyżej

A Ty rzadko u nas bywasz, zaglądaj częściej!
Anufifi widzisz kiedyś się obawiałaś że jak pozachodzimy w ciążę to już nie będziemy zaglądać i patrz - jesteśmy!

A po porodach wiadomo zajęć będzie ogrom, szczególnie dla mnie - mamy po raz pierwszy - ale może uda się tę chwilkę co jakiś czas wygospodarować dla moich kochanych Koleżanek z BB :-)
Patrysia cieszę się że rybka Wam smakowała :-):-):-)
Agnieszko to Waneska rzeczywiście grzeczna skoro tyle przesypia w nocy, super! Każdy by tak chciał

Buziaki dla Was
Agniesiak my też lubimy z M oglądać Dr House'a ;-)