reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam :)

Dziewczyny @ jeszcze nie przyszła więc nadzieja cały czas jest :tak: a jeśli się nie uda to będziemy wszystkie starały się w przyszłym cyklu i sobie kibicowały :tak: nie można się poddawać, bo nigdy nie wiadomo kiedy Pan Bóg sobie zaplanował dać nam fasolkę :tak:

Dzastina Ty jesteś za bardzo niecierpliwa i nerwowa i dlatego tak to wszystko przyjmujesz, powinnaś zluzować i powiedzieć sobie co będzie to będzie :tak: Może przez to że musisz przyjmowac ten p.....(nazwy nie pamiętam) ale nie powinnaś się tak od razu nastawiać. Głowa do góry!

Kinga nie znam się na temperaturce więc nie wiem co taki spadek oznacza w tej części cyklu ale spokojnie czekajmy na dzień @ może zrobi nam niespodziankę i nie przylezie ;-) a jak tam Twoje cycuchy?

reklama
Paula powiem ci że cycuchy lepiej... znośnie jest.
Jasne że czekamy do terminu @ :) jeszcze nic nie wiadomo. Ale ja jakoś nie czuję aby to było własnie "to"
Dobrze że @ cie nie atakuje;) 3mam kciuki cały czas za ciebie!

a co do temp to jeżeli spada to nie najlepszy znak bo to oznacza zblizającą się @:sorry2:

Kinga dobrze że z cycuchami lepiej :tak: więc czekamy razem na @ i zaczynamy nowy cykl :tak:;-) ja jakoś też nie czuje żeby w tym cyklu sie udało, może przez to krwawienie :-( ale nie nastawiałam się też za bardzo bo poprzednim razem staraliśmy się 6 cykli....
idę dziś do ginki i zobaczymy co mi powie na to krwawienie w środku cyklu :confused:
Ale nadal sobie kibicujemy co nie :tak:;-)

jasne że sobie kibicujemy! A Ty nie wątp:) to krwawienie na pewno nic nie oznacza.
Daj znać jak dziś wrócisz od ginki co powiedziała. powodzenia:)
ja ide sobie kawkę zrobię, a co! heh ;-)

Paula twój Kacper ma 10dni wcześniej urodzinki od mojego syncia :-)

Agniesiak super że dzidzia taka aktywna :tak: i daje znać o sobie :-) no i fajnie że idziesz do szkoły rodzenia :tak: ja co prawda nigdy nie byłam ale słyszałam ze warto :tak:

Royanna ja uważam ze Alan to bardzo ładne imię :tak: nie ładnie z ich strony że tak zareagowali :no: ale naszczęście to Wy wybieracie imię dla swojego dziecka :tak: aż strach pomyśleć jakby babcia miała wybierać :szok: przyzwyczają się do tego imienia i napewno będą Alanka mocno kochać :tak: bo przecież nie za imię się kocha dziecko:blink:

Pyszczek, Gosiu może Wasze dzieciaczki odpoczywają i nabierają sił do porodu bo to przecież dla nich też cieżka praca :tak:;-):-)

Czarodziejko pozdrawiam :-)

Okruszynko wszytskiego najlepszego dla córeczki z okazji skończenia 2 miesięcy :-)

Patrysiu najważniesze że jesteś pod opieką gina i wiesz że musisz się oszczędzać, duzo odpoczywać, napewno wszystko będzie dobrze :tak:

Pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam! :-)

Ciekawe co u Beti i Kici słychać???:confused: dawno sie nie odzywały :-( Buziaki dla Was kochane!

reklama
Do góry