reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie!!!!
A jednak zajrzalam do Was jeszcze na chwilke :)

Dzieki dziewczyny za dodanie otuchy :) od razu mi lepiej :)

A ja nie moge doczekac sie 2.11 bo Paula, Kinga, Dzastina beda chyba testowac, a Ty Agniesiak zaraz po 2.11 masz chyba usg i moze dowiesz sie czy bedzie Tomaszek :) tak?
3 mam wizytę a 2 urodzinki:) Hihi:) Także dzień pełen wrażeń bo dziewczyny testują:)

Dziewczyny ja już nie testuję.... moja siostra sprowadziła mnie na ziemie... nie mam na co liczyć... trudno... w następnym cyklu daje sobie na luz.. Najwyraźniej nie jest mi dane zostać po raz drugi mamusią... strasznie nad tym ubolewam ale muszę się z tym pogodzić.... bardzo mi źle... strasznie mi źle ale już do mnie dotarło i się nie łudzę dziewczyny... po co mam mieć jeszcze nadzieję jak wiem że i tak przyjdzie @.. 2 listopada tuż tuż....
Kochana nie ma @ jest nadzieja i nie ma co się zamartwiac. Kochana nawet nie myśl, że nie dane Ci jest miec drugiej dzidzi.. przeciez tak myslec nie wolno. masz jedno dzieciatko, bedzies zmiec i drugie, buziaczki:*

melduję że u mnie spadek 36.85
tak więc raczej nie zacierajcie rączek co do mojego testowania bo chyba nic z tego..
trudno się mówi.
Pozdrawiam wszystkie moje koleżanki
i życzę wam przyjemnego weekendu!
Do poniedziałku! Buziaki** :)
Oj Kochana Ty też się nie łam spadkiem bo ja miałam 36,8 i w ciązy jestem:tak: Do 37 to raz mi chyba dobiło tylko:tak:Także nadzieja jeszcze jest:)

Dostałam się, idę na 17:30 :tak:
Super:) Daj znac jak bedziesz po wizycie:) trzymam kciuki!!

reklama
Super:) Daj znac jak bedziesz po wizycie:) trzymam kciuki!!

Agniesiak dziękuje :-) napewno dam znać wieczorem :tak: a ja już teraz trzymam kciuki za Twoją wizytę 3 listopada! :tak::-)

Patrysiu witaj cieszę się że lepiej się czujesz :-) a dla synka zdrówka życzę!

Ciekawe co tam u Bershki i Kubusia? :confused: jak idzie rozkarmianie?

Anufifi jak tam samopoczucie? niedługo wizyta w Lublinie :-)

Kiki, Sylwia, Tusia co u Was? ;-)

Agnieszka jak tam Twoja córeczka? pokazałabyś nam jakieś nowe fotki ;-):tak:

Jarzębinko Ty też mogłabyś pochwalić sie synkiem :tak: doczytałam że ospe masz w domu :-( jak tam Kamilek? czy tylko Kacper choruje?

Royanna znakZapytania.jpgznakZapytania.jpgznakZapytania.jpgznakZapytania.jpgznakZapytania.jpg

Ostatnia edycja:
Gosia ale jestem w szoku ile dziewczyn z Listopadówek już urodziło...:) My już mamy 2 dni do listopada, więc już pewnie będziemy Listopadówki :)
oj juz sporo sie rozpakowalo hehe a tu jeszcze dwa dni pazdziernika:-)
GIEOSKA no no widze ze też szykuje się synus na świat ojej normalnie niemoge si doczekac kiedy się rozpakujesz z PYSZCZKIEM ROYANNA:-D
oj Kochana juz niedlugo sie wszystkie 3 rozpakujemy:-0

A ja wchodze co chwile na bb patrzec czy Royanka sie odezwala a tu Cisza z jej strony...cos mi sie zdaje ze rodzi:-)wcoraj nic nie pisala ze dzis pozniej bedzie??martwie sie o nia:-:)cool::cool::cool:

Paula a jak u Ciebie wyglądało odejście wód? Tzn czy dużo tego poleciało, czy sączyło się pomalutku..:sorry2:

Patrysiu dobrze że humorek masz lepszy :-)

A co do tych twardnień brzucha to mam bardzo często, tylko nic mnie nie boli więc nie bardzo mam jak mierzyć częstotliwość twardnień :sorry2:

Gosia a Tobie się obniżył brzuch? My z M co dzień przyglądamy się mojemu brzusiowi i jakoś nie widzimy żeby był bardzo nisko..albo nam się tylko tak wydaje :sorry:

A co do tych twardnień brzucha to mam bardzo często, tylko nic mnie nie boli więc nie bardzo mam jak mierzyć częstotliwość twardnień :sorry2:

Gosia a Tobie się obniżył brzuch? My z M co dzień przyglądamy się mojemu brzusiowi i jakoś nie widzimy żeby był bardzo nisko..albo nam się tylko tak wydaje :sorry:

ja nie wiem czy mi jakos twardnieje brzuch nie umiem tego rozpoznac z reguly jest taki twardy cly czas...a mi sie brzucho juz dawno obnizyl...jak siedze to czuje go na kolanach...:sorry2::sorry2::sorry2:

Czesc babeczki!

Milo ze sie o mnie martwicie ale ja nadal w dwupaku jestem :)
Bylam rano w przedszkolu i w pracy zawiesc L4, mam nadzieje, ze juz ostatnie :)

Kinga, Dzastina-co to za zwatpienia??? Do porzadku mam Was przyprowadzic? Dopuki nie ma @ jest szansa, tak wiec nie martwcie sie na zapas.
Paula-dobrze, ze masz wizyte u gin i mam nadzieje, ze tylko potwierdzi nasze przypuszeczenia o zagniezdzaniu sie fasolki! A jak nie-sa nastepne cykle :) w koncu sie uda!
Gosiu-czop bezbarwny, albo podbarwiony brunatna krwia moze i odchodzic do 2tyg przed porodem
Pyszczku-twardnienia brzucha, tzw stawianie macicy-to skurcze przepowiadajace :) ja ostatnio dosc czesto je mam mimo ze tabletki bralam i biore-coraz mniej...dzis tylko na dobe bedzie 3/4 tabletki :) i od rana brzuch mi sciska, ale czop nie odchodzi-ale nie musi...

Patrysiu, Agniesiak, Anufifi, Betti, Sylwia, Czarodziejka, Kiki, Bershka, Malenka- pozdrawiam :)

Milego dnia!

a ja chyba czuje ze @ sie zbliża.... nic nie mówię wiecej ale to takie moje przeczucia.

Paula dobrze ze dostałas sie do gina. wieczorem daj znac co i jak.
Agniesiak juz niedługo 3listopada i dowiemy sie kogo nosisz pod serduszkiem:)
Patrycja ciesze się ze czujesz sie lepiej:) zdrówka dla syncia.
kiki co u ciebie? jak maleńka?
anufifi pewnie nas obserwujesz ;) pozdrawiam ciepło
royana wypoczywaj :)

Wszystkich pozdrawiam!

reklama
Do góry