Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie!!!!
Hihi
Także dzień pełen wrażeń bo dziewczyny testują
Do 37 to raz mi chyba dobiło tylko
Także nadzieja jeszcze jest
Daj znac jak bedziesz po wizycie
trzymam kciuki!!
3 mam wizytę a 2 urodzinkiA jednak zajrzalam do Was jeszcze na chwilke
Dzieki dziewczyny za dodanie otuchyod razu mi lepiej
A ja nie moge doczekac sie 2.11 bo Paula, Kinga, Dzastina beda chyba testowac, a Ty Agniesiak zaraz po 2.11 masz chyba usg i moze dowiesz sie czy bedzie Tomaszektak?
Kochana nie ma @ jest nadzieja i nie ma co się zamartwiac. Kochana nawet nie myśl, że nie dane Ci jest miec drugiej dzidzi.. przeciez tak myslec nie wolno. masz jedno dzieciatko, bedzies zmiec i drugie, buziaczki:*Dziewczyny ja już nie testuję.... moja siostra sprowadziła mnie na ziemie... nie mam na co liczyć... trudno... w następnym cyklu daje sobie na luz.. Najwyraźniej nie jest mi dane zostać po raz drugi mamusią... strasznie nad tym ubolewam ale muszę się z tym pogodzić.... bardzo mi źle... strasznie mi źle ale już do mnie dotarło i się nie łudzę dziewczyny... po co mam mieć jeszcze nadzieję jak wiem że i tak przyjdzie @.. 2 listopada tuż tuż....
Oj Kochana Ty też się nie łam spadkiem bo ja miałam 36,8 i w ciązy jestemmelduję że u mnie spadek 36.85
tak więc raczej nie zacierajcie rączek co do mojego testowania bo chyba nic z tego..
trudno się mówi.
Pozdrawiam wszystkie moje koleżanki
i życzę wam przyjemnego weekendu!
Do poniedziałku! Buziaki**![]()

SuperDostałam się, idę na 17:30![]()