reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Agniesiak dziękuje :-) napewno dam znać wieczorem :tak: a ja już teraz trzymam kciuki za Twoją wizytę 3 listopada! :tak::-)
Dziękuję:) i czekam na wieści:)

a ja chyba czuje ze @ sie zbliża.... nic nie mówię wiecej ale to takie moje przeczucia.
Agniesiak juz niedługo 3listopada i dowiemy sie kogo nosisz pod serduszkiem:)
Oj ty juz nie kracz lepiej;) Nie ma @ jest nadzieja a jak nie teraz to w nastepnym cyklu. ja mialam 36,8 :) Także organizmy różnie reagują. Nadal trzymam kciuki:)

Agniesiak ma chyba tylko wizytę 3 listopada a usg mają jej dopiero wyznaczyć :tak:
Zgadza się:) 3 listopada wizyta u gina i wtedy wypisze skierowanie i bede musiała na drugie piętro w szpitalu leciec i sie umawiac:) Oczywiście będe chciała jak najszybciej:)

babeczkinie plakuniajcie:-)my urodzimy Wy zaciazycie i my wtedy bedziemy plakac ze wzruszenia:-)
ja tez poogladam dzis te stupki na tvn chodz te reklamy to masakra mozna zaopmniec co bylo przed reklama w filmie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Majka tez pewnie troche pooglada chodz nie zawiele bo jak wroci od ciotki ok 7 to mysle ze godz i padnie:-)a ja mam coraz wiecej tego bialego sluzu:-)

a ja posprzatalam pol domu i lazienke i juz sil braklo:-)a w pon wcielam w zycie srodkowe SSSSSSSSSSS:-)

Royanka super ze bedziesz miala do czego wracac po maciezynskim i urlopach...przynajmniej wiesz na czym stoisz a ja nie wiem czy mam do czego wracac??:-:)-( no ale pozyjemy zobaczymy:-)teraz najwazniejsze jest szczesliwe rozwiazanie i zdrowy synus:-)

Pyszczku,Royanko czy Wy bedziecie szczepic swoje dzieciaczki tymi skojarzonymi szczepionkami??

Gosiu, na pewno bede szczepic skojarzona szczepionka(tak szczepilam Maciusia-nawet nie goraczkowal po szczepieniu) ale nie wiem czy bede szczepic na dodatkowe choroby...po prostu mnie nie stac...chyba ze cos sie zmieni...

Co do Twojego planu SSSS w poniedzialek...jak tak ci duzo sluzu wychodzi i tak zawziecie sprzatasz to nie wiadomo czy dotrwasz poniedzialku, hahaha!

Gosiu, na pewno bede szczepic skojarzona szczepionka(tak szczepilam Maciusia-nawet nie goraczkowal po szczepieniu) ale nie wiem czy bede szczepic na dodatkowe choroby...po prostu mnie nie stac...chyba ze cos sie zmieni...

Co do Twojego planu SSSS w poniedzialek...jak tak ci duzo sluzu wychodzi i tak zawziecie sprzatasz to nie wiadomo czy dotrwasz poniedzialku, hahaha!

nie kracz mi tu ze nie dotrwam..musze..juz nic do poniedzialku nie robie...tylko bawie sie z Maja:-)

Royanna cieszę się że przyjmą Cię z powrotem na Twoje stanowisko, na pewno miło się człowiekowi robi gdy ktoś docenia jego pracę i starania :tak:

Gosia ja jeszcze niewiele wiem o szczepionkach, tzn kiedy się powinno na co szczepić, mam nadzieję że powiedzą mi to w szpitalu?? lub na wizycie położnej, lub na pierwszej wizycie u pediatry?? :sorry: widziałam w M jak Mama kalendarz szczepień, jakie są obowiżakowe i jakie dodatkowo można zrobić, ale jeszcze się w sumie nie zastanawiałam które Sebusiowi zapewnić. Trochę nam jeszcze zostało pieniążków z odłożonych na wyprawkę dla Małego, więc mam nadzieję że wystarczy na szczepionki :) Będę się Was tu radzić jakby co...A Wy kiedy pójdziecie z Maluchami na pierwsze szczepienie?? Jak to wygląda?

Paula światełko dla Twojego Aniołka
[*]...

reklama
Gosia ja środkowe S już od paru dni wcielam razem z M w życie :-D:-D:-D a co, niech się tam szyjka rozpulchnia! :-)
Tylko pierwszego S nie stosuję bo nigdzie za bardzo nie chodzę, brzuszek twardy i boję się forsować na schodach...A trzecie S to chyba od poniedziałku zacznę...Tylko nie wiem jak bardzo trzeba tarmosić :-D:-D:-D W jakichś seriach po kilkanaście minut, czy jak?? Heheh..

Do góry