reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula, milego dlaszego dnia i wekendu :)

Pyszczku, o szczepionkach dowiesz sie na pierwszej wiyzycie w przychodni :) Pierwsze szczepienie jest chyba jak malenstwo ma 6tyg...
Co do mojego stanowiska nie jestem pewna...ale choc do pracy wrocic dobrze:)

Gosiu, ja nie kracze:))) ja widze jak dzialas...a przy <twoim rozwarciu wszyyyystko mozliwe :)))

reklama
ja też już znikam na dobre
zaraz mąż wróci do domciu :)

Gosia no gniazdeczko sprzątasz widzę ojjj coś się świeci;)) ja też tuż przed porodem jakoś ciągle sprzątałam i nawet okna myłam! he
No ciekawe czy do pn nie urodzisz;-):-)
Agniesiak no a Ty masz 2go urodzinki!!! :happy2:
Pyszczek w szpitalu od razu szczepią dzieci nawet matki nie wiedzą;) dadzą wam kartę na co dziecko było szczepione i na co jeszcze powinno być ewentualnie zaszczepione..ale to juz wtedy sama matka musi isc do przychodni. ja juz tak nie pamietam...

papaa:happy2:

witam dziewczyny,,

okruszynko mala ksiezniczka przesliczna i taka pulchniutka moja nie jest taka okragla jak twoja..utulaj ja mocno..

kingo moze uniesie sie temperatura..musimy poczekac..nie poddawaj sie tak szybko..

dzastina co za zwatpienie..pamietaj jezeli dostaniesz to zycie toczy sie dalej sa nastepne miesiace i dalej sie startac..glowka do gory..

paula smutne to co nie..bedne aniolki ktore odeszly ale pamietaj nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo..

gioeska to odpoczniesz maja u cioci to masz troszke spokoju...jestem ciekawa kiedy urodzisz..

pyszczku mi brzuszek tez sie nie obnizyl mi sie wydaje ze nie ma na to regoly..tak jak z czopem moze powolutku odchodzic przez dwa tygonie lub zaraz przed porodem wiec na objawy takie nie mozna liczyc..mi wody odchodzily przy samym porodzie a przy deryi godzinke przed..wiec trzymam tylko kciuki za latwe porody i zdrowe wasze dzieciaczki..

royanna fajnie ze masz miejsce w pracy tylko sie cieszyc...jeszcze raz musze ci napisac ze zachwycam sie tymi twoimi foteczkami..

anufifi co u ciebie kochana?

beti odezwij sie 29 mialas miec chyba wizyte u gina..o ile pamietam..napisz co i jak..

margarito pozdrawiam..bereshko jak kubus przyjmuje mleczko..napisz cos prosze..tak cuzesto o was mysle tulam mocno..

agnieszka wsdtaw fotki waneski napisz co u was..

tusia agniesiak patrysia..kicia czarodziejka pozdrawiam..jarzebinko co u ciebie jak dajesz sobie rade z dziueciaczkami jak maly syneczek sie chowa...

:-);-)

Załączniki

• DSC01708.jpg
    DSC01708.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC01706.jpg
    DSC01706.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 59
a ja jeszcze dodam bo dziewczyny pisałyście o szczepionkach skojarzonych i ja tam polecam jak najbardziej bo mniej bólu i mniej łez! :tak:

kiki zdjecia sliczne:)) jak ładnie wyglądacie ;)))

buziaki papaaaa :happy2:

reklama
Royanna, Kinga tak własnie sądziłam że w przychodni się dowiem :)

Paula Tobie również życzę miłego weekendu!

Kiki własnie dlatego staram się spokojnie czekać, ale to że zaczął mi czop odchodzić i mam te twardnienia przynajmniej mówi mi że zaczyna coś się dziać u mnie, czyli wszystko dobrze funkcjonuje ;-) to mnie uspokaja :) masz rację wszystko jest mało ważne, oby nasze dzieciaczki były zdrowe :-)

A mi jakoś nie wyszła drzemka popołudniowa, nie mogłam się ułozyć, jakos niespokojnie drzemałam, więc wstałam żeby się nie męczyć :sorry:

Koleżanka mi napisała smsa żeby jej koniecznie napisać jak tylko zacznie się akcja porodowa i jeszcze że chce do mnie przyjechać w przyszłym tygodniu (z innego miasta) żeby mnie pooglądać albo jeszcze w dwupaku albo już z maluszkiem. Ja nie wiem, jak niektórzy ludzie nie rozumieją...:no: Nie dość że nie wiem czy dotrwam w dwupaku do przyszłego tygodnia, no i wiadomo człowiek zestresowany, czeka na poród, zmęczony, coraz gorzej się czuje...I nie ma ochoty na przyjmowanie gości, szykowanie itd....Tym bardziej po porodzie, pierwsze dni w domu powinny być TYLKO dla mamy, taty i dziecka, na zapoznanie się z maluszkiem, zaklimtyzowanie w domu, zresztą kobieta obolała po porodzie, wiadomo...A niektórzy nie rozumieją, już by się chcieli pakować, bo im się tak podoba...:dry: Więc dałam jej delikatnie do zrozumienia że przez pierwszy okres w domu po porodzie wolałabym nie przyjmować żadnych gości..

Do góry