reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

przynajmniej się wszystkie jakoś wyluzujemy :tak: dziewczyny zaciążone na finiuszu rozluznią sie przed porodem ;) a my staraczki przed testowaniem ;))

Dziewczyny słyszałyście o tej epidemi na Ukrainie? :szok::baffled::huh: aż mi ciary przeszły jak wiadomości oglądałam... straszne i to blisko nas.... wschodnia część Polski już też odczuła....:-(

reklama
(...)
oj Kochana widze ze obie polegniemy na dniach...ja mam coraz wiecej tego sluzu dotego mam uczucie parcia na pecherz nawet jak lerze i brzusio zaczal bolec...obawiam sie ze 1 listopad bedzie dla mnie!!
Zobaczymy;-)
Ja z checia ustapie Ci pierwszenstwa:tak::-):-):-)
Moj M ma od 11.11 wlacznie urlop, na szczescie z mozliwoscia czesciowo przesuniecia, a ze jeszcze przysluguja mu 2 dni z okazji narodzin dziecka, wiec w nastepny weekend moglabym sie rozpakowac:tak::-D

przynajmniej się wszystkie jakoś wyluzujemy :tak: dziewczyny zaciążone na finiuszu rozluznią sie przed porodem ;) a my staraczki przed testowaniem ;))

Dziewczyny słyszałyście o tej epidemi na Ukrainie? :szok::baffled::huh: aż mi ciary przeszły jak wiadomości oglądałam... straszne i to blisko nas.... wschodnia część Polski już też odczuła....:-(
Ja nie słyszałam.. jakas epidemia grypy czy co?matko ja niedaleko wschodniej części..

Trzeba sie wyluzowac:tak:
O epidemii jeszcze nie slyszalam:szok::szok::szok:

Ale jestem głupia:-(nic tylko w tyłek dac:wściekła/y:było dobrze to sobie myśle że moge powiesić pranie(na suszarke taka łazienkową co nieforsowałam sie)ale potem musiałam synka popilnować bo musiał patrzeć jak tata na balkonie rury obcinał i kurka przez to stanie i za synkiem chodzenie Alanek tak zaczoł mi sie pchac w pochwe(jakby mi tam dziure chciał wywiercić)na szczęście nie za długo bo odrazu leżałam ale potem zaczął brzuszek boleć:-(poleżałam tabletki wziełam i jest dobrze :sorry2:jetsem taka bezmyślna ale kurcze musiałam pomóc bo synek naprawde był uparty a samego tam póścić nie mogłam a M musiał je poucinac bo były zadzerwiałae co mogło spaść bo to jest taka stara antena(te co kiedyś były)i na rurze takiej była długiej co musiał obciąc to:sorry2:

szczególnie że ja też mogłam być tutaj z Wami i przeżywać teraz to co Wy ale los chciał inaczej :-(....muszę w poniedziałek jechać do mojego Aniołka
[*] :tak:

światełko dla aniołka
[*]:-(

cudeńko z córci:-)

Koleżanka mi napisała smsa żeby jej koniecznie napisać jak tylko zacznie się akcja porodowa i jeszcze że chce do mnie przyjechać w przyszłym tygodniu (z innego miasta) żeby mnie pooglądać albo jeszcze w dwupaku albo już z maluszkiem. Ja nie wiem, jak niektórzy ludzie nie rozumieją...:no: Nie dość że nie wiem czy dotrwam w dwupaku do przyszłego tygodnia, no i wiadomo człowiek zestresowany, czeka na poród, zmęczony, coraz gorzej się czuje...I nie ma ochoty na przyjmowanie gości, szykowanie itd....Tym bardziej po porodzie, pierwsze dni w domu powinny być TYLKO dla mamy, taty i dziecka, na zapoznanie się z maluszkiem, zaklimtyzowanie w domu, zresztą kobieta obolała po porodzie, wiadomo...A niektórzy nie rozumieją, już by się chcieli pakować, bo im się tak podoba...:dry: Więc dałam jej delikatnie do zrozumienia że przez pierwszy okres w domu po porodzie wolałabym nie przyjmować żadnych gości..

ma wyczucie koleżanka:sorry2:ja także nie chce aby ktoś po porodzie odrazu przyjeżdżał to ma być czas dla naszych dzieci z nami a nie odrazu gościnki:wściekła/y:

Bajka o pingwinach"tupot malych stopek"
Ladna:tak:

ja tez ogladać z M będziemy:-)

Patrysiu, uwazaj na siebie i Alanka...
Ja Ci sie przyznam, ze tez sie zapominalam co chwila mimo zagrozenia, teraz tez ale teraz juz moge ;)

Wlasnie czytam o tej epidemii...

ROYANNA ciężkie jest taklie leżenie tym bardziej jak widze ile w domu jest do zrobienia:sorry2:M pomaga ale kurka nie robi tego jakbym chciała chociaz się stara ale też czasami mu brak czasu bo praca:sorry2:

O tej epidemie to ja coś słyszałam w tv ale ja tego nieogladam wole sie niezamartwiac bo szczerze więcej paniki wywołuja tak samo np.z grypa świńska czy niewiadomo jaka tyle ich już było:dry:

reklama
Do góry