R
rouż
Gość
LadnyTak mówiłysmy o brzuszkach to pokaże mój 30 tc:-)

Bardzo ksztaltny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LadnyTak mówiłysmy o brzuszkach to pokaże mój 30 tc:-)
ja slyszalam w tv ale mysle ze oni specjalnie tak ni z gruszki niz z pietruszki o tym gadaja..wczoraj jeszze nic nie mowili a dzis wielkie halo..no ale trzeba uwazac bo jednak sporo osob umarlo na ta grype:-(Dziewczyny słyszałyście o tej epidemi na Ukrainie?aż mi ciary przeszły jak wiadomości oglądałam... straszne i to blisko nas.... wschodnia część Polski już też odczuła....:-(
Kochana ja bardzo dziekuej za to pierwszenstwo ale nie skozystam hehe no chyba ze od 3.11 to biore:-)mi moj m mowi ze on wie ze ja 7listopada urodze:-)u sumie fajna data:-)Zobaczymy;-)
Ja z checia ustapie Ci pierwszenstwa:-):-):-)
Moj M ma od 11.11 wlacznie urlop, na szczescie z mozliwoscia czesciowo przesuniecia, a ze jeszcze przysluguja mu 2 dni z okazji narodzin dziecka, wiec w nastepny weekend moglabym sie rozpakowac![]()
Ale jestem głupia:-(nic tylko w tyłek dacbyło dobrze to sobie myśle że moge powiesić pranie(na suszarke taka łazienkową co nieforsowałam sie)ale potem musiałam synka popilnować bo musiał patrzeć jak tata na balkonie rury obcinał i kurka przez to stanie i za synkiem chodzenie Alanek tak zaczoł mi sie pchac w pochwe(jakby mi tam dziure chciał wywiercić)na szczęście nie za długo bo odrazu leżałam ale potem zaczął brzuszek boleć:-(poleżałam tabletki wziełam i jest dobrze
jetsem taka bezmyślna ale kurcze musiałam pomóc bo synek naprawde był uparty a samego tam póścić nie mogłam a M musiał je poucinac bo były zadzerwiałae co mogło spaść bo to jest taka stara antena(te co kiedyś były)i na rurze takiej była długiej co musiał obciąc to
![]()
Super brzusio:-)ile masz w obwodzie??Tak mówiłysmy o brzuszkach to pokaże mój 30 tc:-)
dziewczyny myslalyscie cos nad prezentami dla dziecki na gwiazdke??bo ja Mai to chcialam takiego laptopa LAPTOP FISHER PRICE MOWI PO POLSKU L4680 NAJTANIEJ (792072095) - Aukcje internetowe Allegro a dla synka FISHER PRICE KONIK MORSKI OD SS!!! (796666707) - Aukcje internetowe Allegro podoba wam sie??tego konika to z Anglii bym kupila bo maz jedzie na poczatku grudnia dlo londynu a tak taki konik 50zl kosztuje a tu 100zl co myslicie??
Wow jaka piłeczka!!!!!!!Tak mówiłysmy o brzuszkach to pokaże mój 30 tc:-)
Kochana no ja nie wiem co sie może dziać ale ja tam mialam w ciązy tzn na poczatku jak juz wiedzialam ze jestem w ciązy!!!!! Zresztą moje siostra rodzona miala w obydwu ciązach identycznie!!!! No ale nie chcę Cię nakręcać!!!!!! Trzymam kciukiDziewczyny,,, mam dziwne plamienia... takie brązowe z lekką domieszką krwi!!! Co to i czemu to tak??? Nie jest tego dużo... ale zobaczyłam na wkładce... Więcej brązu jak tego czerwonego czegoś....jestem przerażona do tego strasznie mnie głowa boli.... ojoj i zgagę mam okropną fu!!! Może faktycznie nie wszystko stracone... miała tak któraś z was?
Dzastina ojej a może to fasolka się zagnieżdżać zaczeła!!!!!
nie panikuj kobietko. To o czym piszesz świadczy tylko i wyłącznie o ewentalnej ciąży, super!!!
Ciesz się![]()