reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny słyszałyście o tej epidemi na Ukrainie? :szok::baffled::huh: aż mi ciary przeszły jak wiadomości oglądałam... straszne i to blisko nas.... wschodnia część Polski już też odczuła....:-(
ja slyszalam w tv ale mysle ze oni specjalnie tak ni z gruszki niz z pietruszki o tym gadaja..wczoraj jeszze nic nie mowili a dzis wielkie halo..no ale trzeba uwazac bo jednak sporo osob umarlo na ta grype:-(
Zobaczymy;-)
Ja z checia ustapie Ci pierwszenstwa:tak::-):-):-)
Moj M ma od 11.11 wlacznie urlop, na szczescie z mozliwoscia czesciowo przesuniecia, a ze jeszcze przysluguja mu 2 dni z okazji narodzin dziecka, wiec w nastepny weekend moglabym sie rozpakowac:tak::-D
Kochana ja bardzo dziekuej za to pierwszenstwo ale nie skozystam hehe no chyba ze od 3.11 to biore:-)mi moj m mowi ze on wie ze ja 7listopada urodze:-)u sumie fajna data:-)
Ale jestem głupia:-(nic tylko w tyłek dac:wściekła/y:było dobrze to sobie myśle że moge powiesić pranie(na suszarke taka łazienkową co nieforsowałam sie)ale potem musiałam synka popilnować bo musiał patrzeć jak tata na balkonie rury obcinał i kurka przez to stanie i za synkiem chodzenie Alanek tak zaczoł mi sie pchac w pochwe(jakby mi tam dziure chciał wywiercić)na szczęście nie za długo bo odrazu leżałam ale potem zaczął brzuszek boleć:-(poleżałam tabletki wziełam i jest dobrze :sorry2:jetsem taka bezmyślna ale kurcze musiałam pomóc bo synek naprawde był uparty a samego tam póścić nie mogłam a M musiał je poucinac bo były zadzerwiałae co mogło spaść bo to jest taka stara antena(te co kiedyś były)i na rurze takiej była długiej co musiał obciąc to:sorry2:
Patrysia dam Ci zaraz w dupe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do lozka i to juz...ale wiem ze Ci ciezko lezec jak male dziecko w domku!!
Tak mówiłysmy o brzuszkach to pokaże mój 30 tc:-)
Super brzusio:-)ile masz w obwodzie??

a ja chcialam sie Wam pochwalic ze moje mebelki mammutki jada juz do mnie z Warszawy..tylko szkoda ze ich nie zobacze przed prodem bo jada odrazu na nowe mieszkanko...no chyba ze ktos sie zlituje nade mna i mnie tam zawiezie...

dziewczyny myslalyscie cos nad prezentami dla dziecki na gwiazdke??bo ja Mai to chcialam takiego laptopa http://www.allegro.pl/item792072095_laptop_fisher_price_mowi_po_polsku_l4680_najtaniej.html a dla synka http://www.allegro.pl/item796666707_fisher_price_konik_morski_od_ss.html podoba wam sie??tego konika to z Anglii bym kupila bo maz jedzie na poczatku grudnia dlo londynu a tak taki konik 50zl kosztuje a tu 100zl co myslicie??

Ostatnia edycja:
Gosia to fajnie Ci Maja reagowała na szczepienia :-D tylko pozazdrościć :)
a może Cię Mąż zawiezie zobaczyć mebelki?
Mi się podobają te prezenty które wybrałaś dla dzieciaków :tak: Może się sama zastanowię nad tym laptopem, bo musimy coś kupić dla chrześnicy M na urodziny (3go listopada kończy 3 lata) i jeszcze nie wiemy co...
A dla Synka naszego to jeszcze nie myślę o takich rzeczach :-D

Royanna mój M niestety nie ma urlopu i chociaż jest włascicielem firmy to więcej niż 2 dni nie uda mu się zostać ze mną w domu, bo bez niego ta firma nie funkcjonuje :sorry2: trudno, będę musiała jakoś sobie poradzić :)

Kinga już zbadali próbki i okazało się że to świńska grypa na Ukrainie.. ja na wschodzie mieszkam więc do mnie do Lublina najbliżej :confused: mam nadzieję że się nie rozprzestrzeni :confused:

Patrysiu widzisz masz nauczkę i wiesz teraz czego nie powinnaś robić, dobrze że nic się nie stało..:sorry2:masz fajny, krągły brzusio :-)

Oki Dziewczyny ja zmykam już na dzisiaj, bo M zaraz do domku jedzie, no a potem po kolacji to już będę baję oglądać :-D Tak jak zresztą Wy, hehe.. Pa!

Dziewczyny,,, mam dziwne plamienia... takie brązowe z lekką domieszką krwi!!! Co to i czemu to tak??? Nie jest tego dużo... ale zobaczyłam na wkładce... Więcej brązu jak tego czerwonego czegoś.... :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem przerażona do tego strasznie mnie głowa boli.... ojoj i zgagę mam okropną fu!!! Może faktycznie nie wszystko stracone... miała tak któraś z was?

Dzastina ojej a może to fasolka się zagnieżdżać zaczeła!!!!! :cool2::-p
nie panikuj kobietko. To o czym piszesz świadczy tylko i wyłącznie o ewentalnej ciąży, super!!!
Ciesz się :)

Hej dziewczynki :-)

Kacper ogląda bajkę więc mam chwilkę ;-)
tak więc u ginki niczego się nie dowiedziałam, nawet mnie nie zbadała :no: wpisała sobie w kartę że wszystkie badania są ok i powiedziała że to krwawienie mogło być spowodowane jajeczkowaniem :tak: a skoro miałam robione dokładne usg i wszystko tam w porządku więc to nie było nic groźnego. Mam przyjść jak już będe w ciąży ale też nie od razu tylko mam troche odczekać. Także może jeszcze nic straconego, czekam do 2 listopada! :tak:

Dzastina nie mam pojęcia co to może u Ciebie być :eek: skoro już dawno jesteś po owulacji hmm...bo u mnie krwawienie najprawdopodobniej było spowodowone jajeczkowaniem jak pisałam wyżej a u Ciebie to nie wiem, myślę że powinnaś jak najszybciej skontaktować się ze swoim lekarzem!

Idę zrobić Kacprowi kolacje a później będziemy oglądać stópki :tak:
Miłego wieczorku Wam życzę :-)

dziewczyny myslalyscie cos nad prezentami dla dziecki na gwiazdke??bo ja Mai to chcialam takiego laptopa LAPTOP FISHER PRICE MOWI PO POLSKU L4680 NAJTANIEJ (792072095) - Aukcje internetowe Allegro a dla synka FISHER PRICE KONIK MORSKI OD SS!!! (796666707) - Aukcje internetowe Allegro podoba wam sie??tego konika to z Anglii bym kupila bo maz jedzie na poczatku grudnia dlo londynu a tak taki konik 50zl kosztuje a tu 100zl co myslicie??
Gie osko- zabaweczki 1 klasa....powiem Ci ze takiego laptopa rok temu moj Macius pod choinke dostal i bardzo go lubi i dzieki niemu nauczył sie literek!!!!!!!
Bardzo polecam tego laptopa......
A dla syneczka tez fajny prezent....

Tak mówiłysmy o brzuszkach to pokaże mój 30 tc:-)
Wow jaka piłeczka!!!!!!!
Ja mam mniejszy a juz ledwie człapie!!!!
zgrabniula z Ciebie :)))))

Dziewczyny,,, mam dziwne plamienia... takie brązowe z lekką domieszką krwi!!! Co to i czemu to tak??? Nie jest tego dużo... ale zobaczyłam na wkładce... Więcej brązu jak tego czerwonego czegoś.... :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem przerażona do tego strasznie mnie głowa boli.... ojoj i zgagę mam okropną fu!!! Może faktycznie nie wszystko stracone... miała tak któraś z was?
Kochana no ja nie wiem co sie może dziać ale ja tam mialam w ciązy tzn na poczatku jak juz wiedzialam ze jestem w ciązy!!!!! Zresztą moje siostra rodzona miala w obydwu ciązach identycznie!!!! No ale nie chcę Cię nakręcać!!!!!! Trzymam kciuki :)

A mnie coś na wieczór znowu napięło.....
czuje sie jakbym zaraz miala pęknąc!!!!! Okropne uczucie!

MILEGO WIECZORU

reklama
Gosia super zabaweczki :tak:

Patrysiu śliczny brzusio :-) i uważaj na siebie, nie rwij się do żadnych robót!

Kiki śliczne fotki i śliczne dziewczyny na nich! :-)

Do góry