reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu nie wiem sama... ale nie czuję się ciążowo wiesz. spójrzmy prawdzie w oczy że to moj pierwszy cykl starań po 7mies przerwie.. :sorry2: szansa na to że się udało to 1 na 100. Ten spadek temp mnie troszke zaniepokoił dziś i w sumie jutro się wyjaśni bo albo mi podskoczy albo dalej bedzie spadała i wtedy to juz na bank @ bedzie..
dziś 28d.c. W zeszlym cyklu @ zaatakowała mnie w 29d.c.
Kiedyś pisałam jak to u mnie jest z cyklami:
kwiecien-maj 32d.c. @
maj-czerwiec 29d.c.
czerwiec-lipiec 34d.c.
lipiec-sierpien 26d.c.
sierpien-wrzesien 30d.c.
wrzesien-pazdziernik29
no i teraz.....obstawiam że bedzie 30 lub 32dc. :sorry::-(

nie nic nie czuje...nic mnie nie boli tak @. Cycole jedynie ale to norma.

reklama
Jak bylam dzis w pracy doniesc L4 to humor mi sie poprawil, bo dowiedzialam sie, ze na 100%(ja jestem nadal troche steptyczna ale zobaczymy) wroce do pracy:tak:(nie wiem na jakich warunkach, ale dobrze, ze choc bezrobotna nie bede)!
Moj kiero regionalny powiedzial do obecnego kierownika POS(ktory jest na moim miejscu) ze Ania wroci. Wiec jestem tego pewna na 99,99%. Obecny stwierdzil, ze tez chce abym wrocila. Az mi sie cieplutko na sercu zrobio.:-D:-D:-D Podobno jak ja bylam jako kiero(w sumie tylko 3 miesiace przed L4)to nigdy wczesniej ani nigdy pozniej nie bylo takiego porzadku z dokumentami:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Najsmieszniejsze, ze przede mna na moim stanowisku byl wlasnie regionalny-wiec sam sobie wystawil opinie;-), hahaha
I jak uslyszalam dzis takie wiadomosci to stwierdzilam, ze nie zalezy mi juz jak najpozniej urodzic(aby jak najpozniej wrocic do pracy itd zwiekszajac na to szanse), ze wlasciwie w przyszlym tygodniu juz bym mogla;-):-D:-D:-D

Royanna witaj :-) dobrze że jesteś :tak: pewnie jak całkiem odstawisz leki to szybko pójdzie :tak:

Kinga pamiętaj póki @ nie ma jest nadzieja :tak: a jak nie to obie będziemy się starały w listopadzie :tak:

Agniesiak ma chyba tylko wizytę 3 listopada a usg mają jej dopiero wyznaczyć :tak:

Paula odezwij sie koniecznie..moze bedziesz miala radosna nowine chodz to chyba troche za wczesnie co??
Gosiu jesli już to napewno za wcześnie pewnie nawet mnie nie zbada :no: w poprzedniej ciąży jak przyszłam z pozytywnym testem i to mnie zbadała ale powiedziała że jeszcze jest za wcześnie aby coś powiedzieć :dry: ale oczywiście dam znać co i jak :tak:

Pyszczku miłego odpoczynku :-)

Ok, Kinga, nie nastawiaj sie ale nie trac tez nadzieji.
Motto watku: dopuki nie ma @ to fasolka moze sie pojawic!!!
;-) jasne...
będziemy w kontakcie.

Paula a Ty też tak już nie gadaj od razu o listopadzie bo może Tobie się udało a nawet nie wiesz!:-) 3mam kciuki mocno!

oj dziewczynki kochane zaraz będziecie się rozdwajały... aż mi sie ryczeć chce ze wzruszenia jak to czytam!! ;; -))

Royanna to super wiadomość z tą pracą :tak::-)

Patrysiu nie przejmuj się tym co powiedziała koleżanka...brzuszek masz nisko bo synek jest nisko ułożony...zresztą każda ma inaczej brzuszek.:tak:..mówią też że jak wysoko to na dziewczynkę a jak nisko to na chłopca albo odwrotnie nie pamietam ;-)

oj dziewczynki kochane zaraz będziecie się rozdwajały... aż mi sie ryczeć chce ze wzruszenia jak to czytam!! ;; -))

Oj tak tak mi też!!! :tak::-):-) nie mogę się doczekac zdjęć Waszych synków ;-)

szczególnie że ja też mogłam być tutaj z Wami i przeżywać teraz to co Wy ale los chciał inaczej :-(....muszę w poniedziałek jechać do mojego Aniołka
[*] :tak:

Paula na nic się nie nastawiaj puki co ;)
przecież okresowo też się nie czujesz prawda? no no... sama widzisz :cool2:;-)

ah te aniołeczki
[*] :-( smutne to....

reklama
Do góry