reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No tak Kasiu 2005 ale Ty w lipcu moze bedziesz juz miala bobasa a ja dopiero bede na etapie staranek. Mam tylko 3 cykle a potem znowu maz wyplynie, planowo na 6 miesiecy . Ale jak to bedzie to sama juz nie wiem, ale starac sie bede. Tylko nie bede sie nakrecac, po co popadac w jakies czarne mysli.

No tak Kasiu 2005 ale Ty w lipcu moze bedziesz juz miala bobasa a ja dopiero bede na etapie staranek. Mam tylko 3 cykle a potem znowu maz wyplynie, planowo na 6 miesiecy . Ale jak to bedzie to sama juz nie wiem, ale starac sie bede. Tylko nie bede sie nakrecac, po co popadac w jakies czarne mysli.

Beatko, AŻ TRZY PIĘKNE CYKLE. Trzymaj się tego

Dziewczyny, ja tylko na chwilkę!

Niestety nie będę w tym miesiącu testować. Małpa wredna @ przyszła i wg moich aczkolwiek mało dokładnych obliczeń - TYDZIEŃ ZA WCZEŚNIE!!:wściekła/y::crazy:
Ja się naprawdę pochlastam teraz. Tak się człowiek napracował i co.... Ciśnie mi się na usta pewnenie cenzuralne słowo.
:-(
Chce mi się płakać, no ale nic już na to nie poradzę. Muszę się wziąść w garść - zrobię sobie suwaczek i następny miesiąc staranek przede mną.:frown:

K_asia, Gizia - mam nadzieję, że przynajmniej u Was będzie inaczej. Życzę powodzenia i mocno zaciskam kciuki za Was dziewczyny i Wasze fasolinki.
Dla reszty dziewczyn też dobrej i owocnej nocki!!

Beatko, Ty z Oskarkiem się kuruj i szybko wracajcie do zdrowia.

hej dziewczynki pamietacie mnie jeszcze??:-)
chcialam sie przypomniec,a ja dalej sie staram ,1 cykl sie nie udal i wkroczylam w drugi;
zrobilam sobie przerwe od BB bo za duzo mysle o ciazy, a czesto tak bywa ze jak mocno czegos pragniesz to nic nie wychodzi:-(
podczytuje was oczywiscie,
zycze zebysmy doczekaly sie wkoncu tej fasolki, moze Ilonka przelamie zla passe
sciskam i pozdrawiam goraco -wpadne znowu za jakis czas:-)
Ilonka - gratulacje, jeszcze raz:-)bardzo sie ciesze ze ci sie udalo, mam nadzieje ze przeslesz nam wkrotce fluidki:-)

Eliczek strasznie mi przykro. Tego to się dzisiaj nie spodziewałam dowiedzieć. Przytulam cię mocno.
Gosia pamiętamy o tobie oczywiście. Trzymam kciuki za twoją fasolkę.
Beatko wracajcie do zdrowia jak najszybciej.
Gizia już wkrótce testujesz!!!!!!!!!
Kasia_2005 to u ciebie owu już praktycznie jedną nogą jest. Powodzenia. Rozumiem,że nie starasz się o określoną płeć skro szarżujesz i przed i po owu?
K_asia a jak u ciebie?
Zauważyłyście,że już prawie żadna z nas nie patrzy na płeć (jak wynika z naszego wątku) tylko po prostu chce dzidzię?
Miłej nocki

Kasia_2005[/B] to u ciebie owu już praktycznie jedną nogą jest. Powodzenia. Rozumiem,że nie starasz się o określoną płeć skro szarżujesz i przed i po owu?

Nie nie Dorotko, ja planuję i to bardzo mocno dziewuszkę, dlatego pilnuję mocno testu i tej drugiej silnej kreseczki. W tym celu zaopatrzyłam się w 30testów owu i jak dziś pojawiły się silniejsze kreski to zrobiłam nawet 3 razy :)) Na razie jest jeszcze kreska o ton jaśniejsza. Planuję staranka dziś (oczywiście jak uda mi się "namówić" mężula) a jutro zobaczę co pokażą teściki. Muszę "wcelować" jak w tą silną kreskę, bo zauważyłam,ze jak jest o ton jaśniejsza i przerywam staranka to nici z tego. A synek jest wystarany jak mierzyłam temperaturką i po skoku była akcja-czyli jak wiadomo było już po owu ale jeszcze te szybkie chłopaczki sie załapały.

No oczywiście plany planami,a jak to wskazuje przypadek NiaNi wszystko i tak nie w naszych rękach, a co tam, najwyżej synek będzie miał braciszka(chociaż już woli dziewczynki)

Eliczku
,to teraz mocno do dzieła. Suwaczek, staraj się mierzyć tempkę albo testy owu i ten cykl będzie Twój.

Gosiu,fajnie że znów do nas zawitałas

Dobrej nocki dziewczynki

reklama
Dziewczyny, dzięki bardzo za słowa otuchy. Kochane jesteście!!:tak:

Jak widać zmieniłam sobie suwaczki, tak dla poprawy humorku. Teraz jeszcze muszę pilnować tego suwaczka owu i trzeba się znowu wziąść ostro do pracy.
Miałam nadzieję, że po Idarnowskiej wszystkim się nam udzieli i mój teścik też będzie pozytywny na początku listopada. No ale nie można mieć wszytkiego.
O Bartusia staraliśmy się 10 miesięcy, więc i tym razem nie mogło się nam udać za pierwszym podejściem, Aż taką szczęściarą to ja nie jestem!:-p

Dobrej nocki!

Do góry