reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Kasia_2005 Ja też planuje teraz dziewczynkę. Niestety do mierzenia temperatury jestem lewa, a testy owu. No cóż nie posiadam i dla mnie też to jest czarna magia. Czy są jakieś prostrze sposoby na dziewczynki?
Poza tym przypuszczam, że nie które kobiety są niestety skazane, na potomków płci męskiej. W mojej rodzinie dziewczynki to naprawdę - można powiedzieć rzadkość. Zaczynam myśleć, że w moim przypadku też tak jest - może mi się przytrafi drugi chłopaczek.
No już naprawdę znikam. Padam ze zmęczenia, a jeszcze ta @ daje mi się we znaki.
Poza tym przypuszczam, że nie które kobiety są niestety skazane, na potomków płci męskiej. W mojej rodzinie dziewczynki to naprawdę - można powiedzieć rzadkość. Zaczynam myśleć, że w moim przypadku też tak jest - może mi się przytrafi drugi chłopaczek.
No już naprawdę znikam. Padam ze zmęczenia, a jeszcze ta @ daje mi się we znaki.
eliczek24
Głowa do góry Eliczek. No i wreszcie widzę u ciebie suwaczek z informacjami o cyklu. Brawo
;-)
Widzisz Dorotko jak ta wredna @ mnie zmobilizowała!:-)

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Witam Was Wszystkie Serdecznie z rana:-)
chciałam się przywitać i zapytać,
bo wsumie do takiego ścisłego grona staraczek, powoli dojrzewam i starania rozpocznę dopiero nie wcześniej jak w marcu 2008 roku ( sytuacja w życiu zawodowym wymusiła troszkę taki a nie inny okres) choć przyznam,że już bym chciała drugie dzieciątko, jako kobieta już jestem gotowa i właśnie dlatego tak zagladałam od jakiegoś czasu właśnie na Wasz wątek, bo mi marzy się dziewczynka, i dlatego postanowiłam się przywitać i choć troszkę wspierać Was w realizacji swoich marzeń 
dlatego chciałam się zapytać czy mogę
a kciuki to trzymam za Was już od jakiegoś czasu, a teraz chciałabym trzymać je legalnie i za przyzwoleniem
POZDRAWIAM
chciałam się przywitać i zapytać,

POZDRAWIAM
eliczek24
Cześć Jarzebinka!!!!
Witamy jeszcze jedną staraczkę. Nie ma znaczenia na kiedy planujesz poczęcie. Ważne, że o tym myślisz.
Rzeczywiście, bardzo dużo się teraz u nas dzieje, wydaje się że coś się ruszyło.
Oby zaczoł się szczęśliwy łańcuszek na tym naszym forum.
Wszystkim dziewczynom życzę miłego dzionka.
Witamy jeszcze jedną staraczkę. Nie ma znaczenia na kiedy planujesz poczęcie. Ważne, że o tym myślisz.
Rzeczywiście, bardzo dużo się teraz u nas dzieje, wydaje się że coś się ruszyło.
Oby zaczoł się szczęśliwy łańcuszek na tym naszym forum.
Wszystkim dziewczynom życzę miłego dzionka.
reklama
Hej dziewczyny :-):-):-)
Zaczyna się coś dziać
Trzymam kciuki za Was wszytskie.
No własnie mialam Wam napisać, ze chyba nie ma co się nastawiać tak mocno na konkretna płec. Znacie doskonale moje poczynania i praktycznie nie było opcji, zeby to było chłopunio. A jednak, na to wyglada, ze to bedzie chłopczyk.
Dziś juz czuje się z tym ok, ale przezyłam ogromny szok, bo nawet nie zakładałam takiej opcji, ze to moze byc "nie Gabrysia".
Z drugiej strony moze to i lepiej, bo dziś gdybym nie widziała wczesniej byłabym pewna, ze to dziewczynka, bo wszytsko na nia wskazuje. Smaki, apetyt etc. Rozczarowanie byłoby ogromne. A tak czekam na chłopczyka i mam duzo czasu na przyzwyczajenie się do tej myśli :-)
A swoja drogą we wtorek ide na USG, wtedy bede wiedziec juz na 100%

Zaczyna się coś dziać

No oczywiście plany planami,a jak to wskazuje przypadek NiaNi wszystko i tak nie w naszych rękach, a co tam, najwyżej synek będzie miał braciszka(chociaż już woli dziewczynki)
No własnie mialam Wam napisać, ze chyba nie ma co się nastawiać tak mocno na konkretna płec. Znacie doskonale moje poczynania i praktycznie nie było opcji, zeby to było chłopunio. A jednak, na to wyglada, ze to bedzie chłopczyk.
Dziś juz czuje się z tym ok, ale przezyłam ogromny szok, bo nawet nie zakładałam takiej opcji, ze to moze byc "nie Gabrysia".
Z drugiej strony moze to i lepiej, bo dziś gdybym nie widziała wczesniej byłabym pewna, ze to dziewczynka, bo wszytsko na nia wskazuje. Smaki, apetyt etc. Rozczarowanie byłoby ogromne. A tak czekam na chłopczyka i mam duzo czasu na przyzwyczajenie się do tej myśli :-)
A swoja drogą we wtorek ide na USG, wtedy bede wiedziec juz na 100%

Podziel się: