reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aaaa, to przepraszam i życzę powodzenia w spłodzeniu córci. A z testami masz rację. Muszą być dwie jednakowe krechy bo inaczej nici z tego

reklama
Kasia_2005 Ja też planuje teraz dziewczynkę. Niestety do mierzenia temperatury jestem lewa, a testy owu. No cóż nie posiadam i dla mnie też to jest czarna magia. Czy są jakieś prostrze sposoby na dziewczynki?
Poza tym przypuszczam, że nie które kobiety są niestety skazane, na potomków płci męskiej. W mojej rodzinie dziewczynki to naprawdę - można powiedzieć rzadkość. Zaczynam myśleć, że w moim przypadku też tak jest - może mi się przytrafi drugi chłopaczek.

No już naprawdę znikam. Padam ze zmęczenia, a jeszcze ta @ daje mi się we znaki.

Witam Was Wszystkie Serdecznie z rana:-)

chciałam się przywitać i zapytać, :tak: bo wsumie do takiego ścisłego grona staraczek, powoli dojrzewam i starania rozpocznę dopiero nie wcześniej jak w marcu 2008 roku ( sytuacja w życiu zawodowym wymusiła troszkę taki a nie inny okres) choć przyznam,że już bym chciała drugie dzieciątko, jako kobieta już jestem gotowa i właśnie dlatego tak zagladałam od jakiegoś czasu właśnie na Wasz wątek, bo mi marzy się dziewczynka, i dlatego postanowiłam się przywitać i choć troszkę wspierać Was w realizacji swoich marzeń :laugh2::happy: dlatego chciałam się zapytać czy mogę :confused: a kciuki to trzymam za Was już od jakiegoś czasu, a teraz chciałabym trzymać je legalnie i za przyzwoleniem
POZDRAWIAM

Witaj Jarzebinka. Cieszymy się,że już za kilka miesięcy dołączysz do naszego grona staraczek (jest tu kilka kobietek w tym ja co marzy im się córcia). Zaglądaj do nas i wspieraj. Pozdrawiam

Cześć Jarzebinka!!!!
Witamy jeszcze jedną staraczkę. Nie ma znaczenia na kiedy planujesz poczęcie. Ważne, że o tym myślisz.
Rzeczywiście, bardzo dużo się teraz u nas dzieje, wydaje się że coś się ruszyło.
Oby zaczoł się szczęśliwy łańcuszek na tym naszym forum.

Wszystkim dziewczynom życzę miłego dzionka.

reklama
Hej dziewczyny :-):-):-)

Zaczyna się coś dziać :-p Trzymam kciuki za Was wszytskie.

No oczywiście plany planami,a jak to wskazuje przypadek NiaNi wszystko i tak nie w naszych rękach, a co tam, najwyżej synek będzie miał braciszka(chociaż już woli dziewczynki)

No własnie mialam Wam napisać, ze chyba nie ma co się nastawiać tak mocno na konkretna płec. Znacie doskonale moje poczynania i praktycznie nie było opcji, zeby to było chłopunio. A jednak, na to wyglada, ze to bedzie chłopczyk.
Dziś juz czuje się z tym ok, ale przezyłam ogromny szok, bo nawet nie zakładałam takiej opcji, ze to moze byc "nie Gabrysia".
Z drugiej strony moze to i lepiej, bo dziś gdybym nie widziała wczesniej byłabym pewna, ze to dziewczynka, bo wszytsko na nia wskazuje. Smaki, apetyt etc. Rozczarowanie byłoby ogromne. A tak czekam na chłopczyka i mam duzo czasu na przyzwyczajenie się do tej myśli :-)

A swoja drogą we wtorek ide na USG, wtedy bede wiedziec juz na 100%:-p:happy:

Do góry