reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

aishabg pozdrawiam :-) i dziękuje za kciuki ;-) czas do nowego roku szybko zleci i Ty bedziesz sie starać :tak: a może i ja nadal...choć mam nadzieję że nie ;-):-p

coś znowu z postem namieszałam i chyba go wcześniej usunęłam więc pisze jeszcze raz ;-)

Dzięki Paula ! Wierzę, że uda Ci się szybciutko, a ja może nie rozmyślę się całkiem do przyszłego roku ;-). Choć czytając te wszystkie wrażenia ciążowe bardziej mi się chce ;-) także zostanę z Wami czy tego chcecie czy nie ! :-)

reklama
mamy firmę która zajmuje się projektowaniem ogrodów z systemem automatycznego nawodnienia. Przeprowadzka trwa już od chyba miesiąca- powoli wywozimy meble bo mamy tego mnóstwo :-( myślę że w styczniu (końcówka) zamieszkamy ;-) mam nadzieję :tak: chociaż jak znam życie to się przeciągnie:shocked2:
U nas mąż prowadzi firmę... z zawodu jest informatykiem robi strony internetowe itp.
Ja zajmuje sie fotografią i mam w planie otworzyc własną działalność ale to juz po drugiej ciąży. Puki co zajscie w ciążę jest dla mnie najwazniejsze...
Z mieszkaniem wiem jak to jest bo też się przeprowadzaliśmy na swoje i trawło to cały okres letni a w sierpniu 2006 już się przeprowadziliśmy do swojego gniazdka.
Wszystko pamału i u was to nastąpi :tak: potem jeszcze to remontowanie! :eek::-D

Idę robić obiad bo po 15 mój mąż bedzie..

aishabg również dziekuje za kciuki!!!! :-) i pozdrawiam ciepło

Pierwszy raz słyszę o ananasie, ale PYSZNY sposób, nie powiem :)

Hej baby! :*

Zgłaszam sie znów... Cały czas nie wiem, czy będzie dzidzia czy nie, ale jestem cierpliwa :)
Chciałabym testować w czwartek rano (skoro pęknięcie pęcherzyka miało miejsce 30.10 wieczorem... to w czwartek rano będzie hmm... 13 dpo).
Śluz do tej pory po owulacji miałam biały-mało, potem wodnisty przejrzysty-mnóstwo,z kolei dziś od samego rana kluchy-śluz kremowy wewnątrz rozciągliwy, bliżej ujścia nierozciągliwy :)

trzymam kciuki :) widzę że tez jesteś świeżynką :tak::tak::tak:
staracie się o konkretną płeć czy po prostu o dzidzię ??
Mam nadzieję, że to dobry znak. Czekam dalej, dni się dłużą :)

coś znowu z postem namieszałam i chyba go wcześniej usunęłam więc pisze jeszcze raz ;-)

Dzięki Paula ! Wierzę, że uda Ci się szybciutko, a ja może nie rozmyślę się całkiem do przyszłego roku ;-). Choć czytając te wszystkie wrażenia ciążowe bardziej mi się chce ;-) także zostanę z Wami czy tego chcecie czy nie ! :-)

właśnie widziałam że Twojego posta wcięło ;-)
OCZYWIŚCIE ŻE CHCEMY ŻEBYŚ Z NAMI ZOSTAŁA :tak::-):-)

Zapomniałam sie pochwalic ....Mój Tomus wczoraj pierwszy raz zrobił ee do kibelka ...o nocniku nie było mowy ....ale M kupił nakładke na kibelek i młody siedzi jak na tronie ...sam sobie zakłada i krzyczy MAMU!!!!!!!!!!!!:)

Pierwszy raz słyszę o ananasie, ale PYSZNY sposób, nie powiem :)

Hej baby! :*

Zgłaszam sie znów... Cały czas nie wiem, czy będzie dzidzia czy nie, ale jestem cierpliwa :)
Chciałabym testować w czwartek rano (skoro pęknięcie pęcherzyka miało miejsce 30.10 wieczorem... to w czwartek rano będzie hmm... 13 dpo).
Śluz do tej pory po owulacji miałam biały-mało, potem wodnisty przejrzysty-mnóstwo,z kolei dziś od samego rana kluchy-śluz kremowy wewnątrz rozciągliwy, bliżej ujścia nierozciągliwy :)
Mam nadzieję, że to dobry znak. Czekam dalej, dni się dłużą :)

Pozdrawiam Was kochane! :rofl2:

też namieszałam :)
więc raz jeszcze: trzymam kciuki:tak: widzę że też jesteś świeżynką na forum :tak::tak: staracie się o konkretną płeć czy po prostu o dziecko ??

reklama
Zapomniałam sie pochwalic ....Mój Tomus wczoraj pierwszy raz zrobił ee do kibelka ...o nocniku nie było mowy ....ale M kupił nakładke na kibelek i młody siedzi jak na tronie ...sam sobie zakłada i krzyczy MAMU!!!!!!!!!!!!:)

GRATULACJE!!! :-):-):-)

Kinga ja tez bardzo lubię fotografować, po maturze nawet chciałam iść do szkoły fotograficznej...teraz żałuje że nie poszłam...także fotografowanie zostało jedynie moją pasją :-)

Do góry