reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zapomniałam sie pochwalic ....Mój Tomus wczoraj pierwszy raz zrobił ee do kibelka ...o nocniku nie było mowy ....ale M kupił nakładke na kibelek i młody siedzi jak na tronie ...sam sobie zakłada i krzyczy MAMU!!!!!!!!!!!!:)

Gratulacje!! To jest osiągniecie :-) i żeby zostało, bo moja Zocha tak się do nocnika przyzwyczaiła, że kurcze już 5 rok jej idzie a my dalej z kupskiem za przeproszeniem w nocniku do kibelka lecimy. Nadmienię, że to już nie takie jak u rocznego bobaska :-D

Gratulacje!! To jest osiągniecie :-) i żeby zostało, bo moja Zocha tak się do nocnika przyzwyczaiła, że kurcze już 5 rok jej idzie a my dalej z kupskiem za przeproszeniem w nocniku do kibelka lecimy. Nadmienię, że to już nie takie jak u rocznego bobaska :-D

Powiedz Zosi o Tomeczku może się zawstydzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja uciekam- muszę troszkę popracować :tak::tak:

Hehhe...wiem coś o tym :-D Kacper też przyzwyczajony do nocnika i nawet przy robieniu siku potrafi 40 minut siedzieć :eek: oczywiscie ogląda bajkę wtedy albo książeczkę :sorry: czasami mu się włączy coś ze już pora na sedes robić i dzielnie sika do sedesu ale kupe nadal wali w nocnik :zawstydzona/y::-p

Moja mama miała na siostre sposób ...i ze smoczkiem i butelkami i nocnikiem , że podrzucała koło psa ( a mielismy dobermana) i mówiła siostrze ze piesek zjadł i nie ma ....zadziałało,
Ja z Filipem nie uzywałam w ogóle smoczka wiec nie było problemu a i nakładke zamiast nocnika wolał , ale z Tomkiem zamierzam tak zadziałać ze smoczkiem ...tylko póki co serce mi sie na mysl kroi ....zbieram siły :)

Moja mama miała na siostre sposób ...i ze smoczkiem i butelkami i nocnikiem , że podrzucała koło psa ( a mielismy dobermana) i mówiła siostrze ze piesek zjadł i nie ma ....zadziałało,
Ja z Filipem nie uzywałam w ogóle smoczka wiec nie było problemu a i nakładke zamiast nocnika wolał , ale z Tomkiem zamierzam tak zadziałać ze smoczkiem ...tylko póki co serce mi sie na mysl kroi ....zbieram siły :)

Kacper miał 2 smoczki jeden zawsze w buzi a drugi w ręku...najpierw obcięliśmy jeden a za jakiś czas drugi :tak: mówiąc że się urwał....przez jakiś czas trzymał w ręku takiego obciętego ale z czasem zapomniał i o nim:tak:

reklama
Do góry