Zapomniałam sie pochwalic ....Mój Tomus wczoraj pierwszy raz zrobił ee do kibelka ...o nocniku nie było mowy ....ale M kupił nakładke na kibelek i młody siedzi jak na tronie ...sam sobie zakłada i krzyczy MAMU!!!!!!!!!!!!![]()
jaki dorosły człowieczek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomniałam sie pochwalic ....Mój Tomus wczoraj pierwszy raz zrobił ee do kibelka ...o nocniku nie było mowy ....ale M kupił nakładke na kibelek i młody siedzi jak na tronie ...sam sobie zakłada i krzyczy MAMU!!!!!!!!!!!!![]()
Gratulacje!! To jest osiągniecie :-) i żeby zostało, bo moja Zocha tak się do nocnika przyzwyczaiła, że kurcze już 5 rok jej idzie a my dalej z kupskiem za przeproszeniem w nocniku do kibelka lecimy. Nadmienię, że to już nie takie jak u rocznego bobaska![]()
Powiedz Zosi o Tomeczku może się zawstydzi
ja uciekam- muszę troszkę popracować![]()
Gratulacje!! To jest osiągniecie :-) i żeby zostało, bo moja Zocha tak się do nocnika przyzwyczaiła, że kurcze już 5 rok jej idzie a my dalej z kupskiem za przeproszeniem w nocniku do kibelka lecimy. Nadmienię, że to już nie takie jak u rocznego bobaska![]()
Moja mama miała na siostre sposób ...i ze smoczkiem i butelkami i nocnikiem , że podrzucała koło psa ( a mielismy dobermana) i mówiła siostrze ze piesek zjadł i nie ma ....zadziałało,
Ja z Filipem nie uzywałam w ogóle smoczka wiec nie było problemu a i nakładke zamiast nocnika wolał , ale z Tomkiem zamierzam tak zadziałać ze smoczkiem ...tylko póki co serce mi sie na mysl kroi ....zbieram siły![]()
:-) nie ma jak pielucha z ikeiTomek tylko zasypia ze smokiem , i rogiem pieluszki sie smyra koło noska ...ale pielucha koniecznie z ikei ....inne nie wchodzą w grę ./...