reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka,my to ostatnio z moim M dochodzilismy sie jakie ostatecznie imie wybrac.
Ale wkoncu uleglam i powiedzialam,ze niech bedzie jakie on chce,byleby to bylo ONA.
I chyba bedzie Klaudia.:tak:
Mi osobiscie podoba sie Daria,Lena.
A dla chlopca nie wybieramy,bo przeciez bedzie corcia:-)

Ja tez czesto uzywam sudokremu.
Bo wiesz w ciazy nie mozna wszystkiego uzywac.
Ale on jest bezpieczny:tak:

reklama
hej cioteczki w nocy u nas przeszla burza
28_2_4v.gif
zreszta nie jedna bo prawie całą noc pioruny "waliły"!!!!! podobno jeszcze dzis w dzien bedą...narazie swieci slonko...

w nocy bylam sama z chłopcami bo małż pracowal...maluchy mimo hałasu burzowego spały jak susły!!!! a maksik spal od 20 do 7 rano...i nawet nie drgnąl przez cała noc:szok::szok::szok::szok::szok: jesli burza tak na niego dziala- to ja poprosze codziennie burze:))))):-D:-D:-D

milego dnia coteczki:)

no czarodziejka rzeczywiscie maly na medal

ja dzis znow testowalam
xx_puknij.gif

z kapusty dziewczynka wyszla

z tego testu gender maker tez dziewczynka

a dlatego testowalam bo mi sie ph zmienia dochodzi do granicy 6
dlatego musilalam zatestowac
dziewczynka jest od 4,5-6 a chlopak od 7-9

pozniej wkleje zdjecia testow

czrodziejko moj synek tez pieknie spal pomimo piorunow- od 21 do 4 spal w swoim lozeczku co sie nie zdarza! zwykle juz o 23 ląduje u nas. ja tez poprosze pioruny jezeli one maja takie zbawienne dzialanie:-D

beatko a po co jeszcze te dodatkowe testy?- przeciez wiadomo ze bedzie dziewczynka!:tak:

a u mnie z testow wyszla owulka w 16dc. miesiac wczesniej w 14dc. oj ciezko bedzie wycelowac w dziewczynke:happy2:

z tego testu gender maker tez dziewczynka
beatko- jesli z tego testu wyszla ci córcia to juz oficjalnie gratuluje Hanusi!!!!! nic wiecej bym nie robila....jestem pewna ze sie potwierdzi na usg....zreszta plec juz wiadomo a na usg bedziesz chodzic tylko aby sprawdzac czy niunia prawidlowo sie rozija!!!!!!!
Beatko uwierz wreszcie ze pod sercem jest pipusia!!!!!! UDAŁO SIE!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kosmopolitan- jakas magiczna ta burza....nasenna:)))))

Boze chcialabym byc tak pewna jak wy
ja jakos do konca nie wierze w te testy
bo nie sa 100%
zebysmy tylko nie plakaly wszystkie na usg ;-)
ale jesli mowicie ze jest to jest :-)
dzieki wam za to
bo to mi duzo daje
nikt mnie tak nie wspiera jak wy

czarodziejka nie wiem czy przeczytalas wczesniej
ilu dziewczynom (nie wiem jak to sie pisze ą czy om :zawstydzona/y:) sie udalo zaplanowac plec z czasow twoich staranek?

Ostatnia edycja:
Beatko na swedzenie to kup sobie lactovaginal albo coś takiego, do tego tantum rosa też nie zaszkodzi. Sudocrem wysusza więc nie wiem czy taki dobry akurat na pipkę;-)
Dido ja nie wytrzymam i testuję na 2 dni przed terminem @ czyli jutro rano:sorry2:;-)
Wynik podam wam dopiero wieczorkiem bo jutro mam w pracy dniówkę
Trzymajcie zatem &&&&&&&&&&& Choć staram sie nie nastawiać bo jednak długo było przed owu to staranko:dry:

Aneczka ja mimo wszystko tzrymam za ten udany cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dodaje wam zdjecia moich dzisiejszych testow
gender maker i z kapusty

reklama
Do góry