reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jest lekko zmieniajaca sie skala ale wg niej nic nie pasuje
mowilam wam ze Hani nie bedzie
nie ma co sie tak nastawiac
ku....... graco mi

dla mnie def chlopak z testu wychodzi
a ph rano bylo 5
wiec napewno to nie jest z ph
wyslalam do nich zdjecie zobaczymy co odpisza

reklama
chyba najlepiej bedzie jak wyslesz, oni maja doswiadczenie
a sama pisalas ze chlopak to na 80 % i sa pomylki

dopoki nie zobaczymy na USG to te wszystkie metody palcem na wodzie pisane, mysle ze trzeba spokojnie czekac i nie stresowac sie w ciazy,a chcialysmy trzecie dziecko z pełną swiadomością że metody sa zawodne a mezczyzmi maja rozne czasami b.silne meskie plemniki, wiec coż czekamy na nasze dzidziusie

Ooo fuck!!!!
ewidentnie coś nie wyszlo z tym testem!!!!!
wg mnie to jest ciemny pomarańcz!!!! a nie zieleń!!!!! uwazam ze w takiej sytuacji powinni przysłać ci kolejny test gratis!!!!

beatko- ja nadal uwazam ze dziewczynka!!!!!! moze PAN BÓG wystawaia cię na próbę....ale zobaczysz ze bedzie dobrze!!!!!

dziewczyny ja to was podziwiam...wielokrotnie wam pisalam ze wiecej dzieci nie planuję, po czesci dlatego ze chce czegos innego od zycia niz tylko male dzieci ale tez dlatego zeby zaoszczedzic sobie tych stresów i pieprzonej presji!!!!! chyba bym oszalala czekając teraz na usg!!!!! beatko ty to masz stalowe nerwy....ja sie nie nadaję do tego!!!!!
kazde moje dziecko kochalabym tak samo czy bylby to 3,4 czy 5 piaty chlopczyk....a i corki napewno nie kochalabym mocniej!!!! dziecko sie kocha bo jest....bo jest nasze....dlatego bez względu na to co sie wydarzy....i tak wiem ze juz kochasz to maleństwo!!!!! płeć to tylko cialo.....czymś co jest najwaznijesze to dusza!!!!!! a nigdy nie wiesz kogo Pan Bog ci podaruje!!!!!

Ostatnia edycja:
Beatko przytulam:tak: bo widzę jak się stresujesz tymi testami.Pamiętaj ,że sama pisałaś ,że te , które wyglądają na chłopca się nie koniecznie sprawdzają.
Ten twój wynik jak dla mnie jest niejednoznaczny i niby bardziej chłopak ale też trochę dziewczynkowy:sorry:
Jak dostanę gdzieś kapuchę to zrobię sobie ten test dla zabawy ale tych drogich nie będę kupować bo to tylko stres i wydawanie kasy:-(
Beatko ja myślę ,że Hania jednak będzie ale choćbyś kupiła 10 testów to i tak dopiero na USG dowiemy się jak jest płeć dzidzi.

:tak::tak::tak: Podpisuję się obydwiema rękoma pod tym co napisała Czarodziejka:tak:
Decydując sie na 3cie dziecko zdawałyśmy sobie sprawe ,że nie ma 100% metody na zrobienie dziewczynki. Ja staram się nastawiać pół na pół ,żeby nie przeżyć gorzkiego rozczarowania. Mam ogromną nadzieję ,że jednak NAM WSZYSTKIM SIE UDA!!!!!

Aneczko wlasnie nie ma co szalec, dlatego nie slecze nad testami ph, nie powtarzam kapusty, bo mi sie nie chce :cool2:, wiadomo ze marzymy o coreczkach, ale jak beda chlopcy??
Bedziemy mamami trzech tygrysow, takie jest życie :-)

beatko- przeciez on jest dziewczynkowy!!!!!!
to jest pomarańcz!!!!!! albo ja ślepa ale wg mnie to jest na girl!!!!!!!!!:-D:-D
ty sie stresujesz a tam jak nic babka siedzi !!!!

mówię ci ze ktoś sprawdza twoja cierpliwosc!!!!!!!

reklama
Do góry