reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dostałam kapustę;-):-D
Jutro robię test dla zabawy ale nie nakręcam się na wynik.
Czytałam ,że dziewczynkowy test jest fioletowy lub purpurowy a chłopczykowy jest różowy lub czerwono-różowy więc ten Twój Monico też taki niepewny bo od purpury do różu też niewiele;-)
Ollena no widzisz to w sumie dobrze wyszło. Mam nadzieję , że Twoje problemy w małżeństwie się rozwiążą i będziesz na spokojnie znowu starać się o dzidziusia;-)

reklama
Beatko- specjalnie oglądałam kilkanascie wyników tych testów na youtube i nie wiem nad czym sie zastanawiasz przeciez to ewidentnie girl!!! wyczytałam opinie dziewczyn na stronie tego testu ze mialy takie sytuacje iz kolor byl mocno pomaranczowy a na dole zielnokawy osad-tak jak u ciebie!porownywalam twoje zdjecia z innymi testami i jak dla mnie to nie ma sie nad czym zastanawiac!!!!!:happy:
ja tez wczesniej myslalam zeby sobie zrobic taki test ale jest troche drogi i juz czekalam do usg!
dzisiaj widzialam sie z kolezanka ktora ma 2 corcie z in vitro i mowila mi ze jej znajoma urodzila 2 chlopcow i trzecie dziecko ma tez z in vitro wlasnie (wymarzona)dziewczynke- przypuszczamy ze dlatego sie zdecydowala wlasnie na in vitro!robila przy tym badania preimplantacyjne i od razu znala plec!w Polsce wiem ze nie ma mozliwosci wyboru plci tylko wybiera sie najlepiej rokujacy zarodek ale kto wie???to tak jak nie ma aborcji a wiemy ze jest to mozliwe:tak:

Aneczko to mnie pocieszyłaś, dzieki
u mnie wlaśnie taka purpura, że miałam watpliwości, do różu daleko, ale fioletowy tez nie, ale i tak tej kapuscie nie wierze :-D

widzisz Beatko te drugie zdjecia z tym osadem sa lepsze, dziewczynom co maja synkow kolor zielony zostal jednolity a u ciebie pomarancz !!!!

Ollena, widzisznie gralo mi z tym testem negatywnym po tylu dniach, ja tak mialam w pierwszym cyklu staran ,moj cykl z 29 dni wyniosl 34

Aneczko to daj znac jak u Ciebie z kapustą jutro wyjdzie

dzieki natan ale ja juz sie nie nastawiam
bo w instrukcji liczy sie wynik po 5 min a pozniej juz nie
a te pierwsze zdjecie jest wlasnie dosc ciemne fakt nie zielona a brazowe
a te drugie bardziej dziewczynkowe to po 8 minutach i niby sie juz nie liczy
te wczesniejsze testy mialy do odczytu wynik po 10min
teraz skrocili do 5min nie wiem czemu
moze cos ulepszyli :cool:
a ktore porownywalas te drugie?

Aneczko no to trzymam za kapuste &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kurde ale my wariujemy co
masakra
nigdy nie myslalam ze tak bede wariowac

Beatko-porównywałam te zdjecia z 10:30 i ewidentnie to nie boy bo ja tam nie widze ciemnej jednolitej zieleni tylko "brudny pomarancz z zielonkawym osadem na dnie a pozniej tez obejrzalam ten filmik na youtube!

jak jestem przekonana ze bedziesz miec dziewczynke i strasznie w to wierze. no jestes moja nadzieja na przyszle planowanie corci;-), bo takiego dokladnego wyliczania jakie ty prowadzilas (a pozniej dziewczyny z forum) to cos niesamowitego-i jakby z tego nie wyszla dziewczynka to te naukowe badania ze X zyja dluzej a Y krocej, kwasne srodowisko sprzyja X itd.......okazalyby sie wielka nieprawda! no a chyba prawda w tym jest?!i jak powiedziala moja gin ze kazdy mezczyzna possiada X Y i jest zdolny do zaplodnienia-posiadania dzieci obu płci!smiala sie ze nie podejzewa mojego meza o "syndrom Y":happy:

ciezko mi tak jak wy w to wierzyc moze dlatego ze to dotyczy mnie
ja nastawia sie na synka najwyzej bedzie niespodzianka
dzieki dziewczynki za wiare to duzo dla mnie

a tu mail jaki dostalam od polskiego dzialu intelligender

Witamy Serdecznie

Zgodnie z informacjami uzyskanymi od producenta testu najważniejsze jest
pierwsze 5 minut po wykonaniu testu i kolor jaki jest wskazany - później
kolor się może zminiać ale nie ma to już wpływu na wynik testu. W Pani
przypadku test wydaje się wskazywać chłopca choć zdjęcia są zrobione
bardzo blisko i cięąko jest złapać dystans do koloru.

Pozdrawiamy Serdecznie

he ale emocje
az ja rano pierwsze co to lece zobaczyc co ci odpisali Beatko.
i tez jak tu ktos napisal jak z tego bedzie boy to przestaje wierzyc w planowanie.
sory,ze wam tu sie wcinam ale sama bylam na tym watku troche wczesniej i jakos mnie ciagnie
bo nadal nie mam girl :-D

reklama
witaj tusia
oj emocje sa
przynajmniej watej zyje hehe

moj M powiedzial ze odpisali tak bo sami nie umieja wyniku odczytac
i wymyslili ze zle zdjecie zrobione
czekam na jeszcze jeden test i zobaczymy

normalnie juz mam dosc
az mi sie od wczoraj jesc nie chce

Aneczka a jak twoja kapusta &&&&&&&&&&&

Monico a ty kupisz ten test intelligender ?

Do góry