reklama
Aneczko robilam jeszcze raz dzis z kapusty z pierwszego moczu i do cieplego soku .
I JUZ WIEM KOCHANIE co miałas na myśli o rozrzedzeniu.
MAM tak samo jak ty, ta mloda kapusta w oryginale ma ciemną purpurę, i dodajac mocz barwa nic a nic nie uległa zmianie !!!!!!! Juz wiem co miałaś na myśli, po prostu dodajac taką samą ilośc moczu co soku z kapusty ulega rozrzedzeniu i lekkiemu rozjaśnieniu przez to ale kolor pozostaje ten sam, nie ulega przebarwieniu. :-)
ten kolor jest jak najbardziej dziewczynkowy....
I JUZ WIEM KOCHANIE co miałas na myśli o rozrzedzeniu.
MAM tak samo jak ty, ta mloda kapusta w oryginale ma ciemną purpurę, i dodajac mocz barwa nic a nic nie uległa zmianie !!!!!!! Juz wiem co miałaś na myśli, po prostu dodajac taką samą ilośc moczu co soku z kapusty ulega rozrzedzeniu i lekkiemu rozjaśnieniu przez to ale kolor pozostaje ten sam, nie ulega przebarwieniu. :-)
ten kolor jest jak najbardziej dziewczynkowy....
to zastanawiam sie czemu mi sie nie rozrzadzilo tylko zostalo takie jak orginal 
a kapusta tez byla mloda
mam kapuste to jutro rano powtorze test i wam powiem
odpisali mi z amerykanskiej strony testu:
Ah! Thank you for clarifying! From your photo, you have a boy result. Any green in the urine color will indicate boy as a girl will not have green. Congratulations and please let us know when you confirm!
bzdury pisza ze jakokolwiek zielony kolor daje wynik chlopca nawet jak jest na dnie
ze tylko sam pomarancz to dziewczynka
ja widzialam testy gdzie na dole byl osad zielony a reszta cala pomaranczowa i dziewczynka z tego jest

a kapusta tez byla mloda
mam kapuste to jutro rano powtorze test i wam powiem
odpisali mi z amerykanskiej strony testu:
Ah! Thank you for clarifying! From your photo, you have a boy result. Any green in the urine color will indicate boy as a girl will not have green. Congratulations and please let us know when you confirm!
bzdury pisza ze jakokolwiek zielony kolor daje wynik chlopca nawet jak jest na dnie
ze tylko sam pomarancz to dziewczynka
ja widzialam testy gdzie na dole byl osad zielony a reszta cala pomaranczowa i dziewczynka z tego jest
Ostatnia edycja:
Czarodziejka
Fanka BB :)
beatko- szczerze mówią dla mnie twoj test to byla formalnosc....
chyba "jak na złość" wyszedl taki niejasny....chociaz dla mnie to dziewczynkowy- juz ci mowilam!!!!
dlatego nie martw sie...jesli zakupilas kolejny.....zobaczysz ze ten wyjdzie juz taki jak trzeba!!!!!!tym bardziej ze zanim dojdzie bedziesz w 12 tyg ciązy a to chyba lepiej.!!!!
chyba "jak na złość" wyszedl taki niejasny....chociaz dla mnie to dziewczynkowy- juz ci mowilam!!!!

dlatego nie martw sie...jesli zakupilas kolejny.....zobaczysz ze ten wyjdzie juz taki jak trzeba!!!!!!tym bardziej ze zanim dojdzie bedziesz w 12 tyg ciązy a to chyba lepiej.!!!!

Jagienka29
Fanka BB :)
czulam ze to dziewczynka ale ten test mi wszystko popsul
ale dalej wierze w dziewczynke
o nasze dziewczynki![]()
Normalnie powinnaś dostać zakaz testowania w każdej formie

Od dziś żadnej kapusty,sody,ph,oglądania gałek ocznych czy co tam jeszcze było!!
Jeszcze nam się w jakąś chorobę wpędzisz

Zafunduj sobie gorącą,aromatyczną kąpiel,zjedz coś pysznego,obejrzyj głupkowaty film (takie wchodzą najlepiej) możesz wykorzystać męża (sądzę że nie będzie się opierał

Ja to już się nie zabawię...ani ochoty specjalnej ani fizycznej możliwości bo grację mam co najmniej słonicy

hej kobitki
Beatko nie stresuj się...postaraj sie wyluzować- wiem, łatwo powiedzieć ale szkoda Haneczkę stresować.....
Jeszcze troszkę i zobaczysz upragnioną cipeczkę na USG...
A tym co napisali się nie sugeruj bo szczerze to ja ze zdjęcia nie umiem odczytać....myślę, że musiałabys obydwa mocno naświetlić bo tak to źle padające świetło, daje inny widok niż prawdziwy,,,,według tego co widziałam to nijak wyglądało....ale po chwili to był pomarańcz jak nic.....
Beatko...jeszcze troszkę.....ja tam wierze, że przyciągamy to co sami chcemy...
Beatko nie stresuj się...postaraj sie wyluzować- wiem, łatwo powiedzieć ale szkoda Haneczkę stresować.....
Jeszcze troszkę i zobaczysz upragnioną cipeczkę na USG...
A tym co napisali się nie sugeruj bo szczerze to ja ze zdjęcia nie umiem odczytać....myślę, że musiałabys obydwa mocno naświetlić bo tak to źle padające świetło, daje inny widok niż prawdziwy,,,,według tego co widziałam to nijak wyglądało....ale po chwili to był pomarańcz jak nic.....
Beatko...jeszcze troszkę.....ja tam wierze, że przyciągamy to co sami chcemy...
reklama
dzieki dziewczyny az mi sie plakac chce jak czytam wasze posty
jak potraficie trzymac na duchu
nie wiem co bym bez BB zrobila
pewnie bym wyla w poduche
jeszcze raz dziekuje
ja tak jak wy we mnie ja wierzylam ze Jagienka bedzie miec coreczke i ma
wiec moze cos w tym jest
co do tych testow to one pokazuja hormon meski
ktory kazda go moze miec
przeczytalam artykul gdzie jakis naukowiec pisal
ze jesli kobieta ma np wasik albo wlosy wyrastaja na sutkach