reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko to jest podobne do tego co ktos juz wklejal, nie wiem aneczka czy dido czyli liczy sie ile lat bedziesz miala w chwili narodzin dziecka bo lata teraz + 9 miesiecy ciązy i miesiac zaplodnienia

reklama
ja wiem ze zabawa
ale mozna sobie myslec ze taki kalendarz nigdy nie istnial
i wymyslili pare roznych zeby wkoncu komus sie sprawdzilo
w to to ja nigdy nie wierzylam
i nie kierowalam sie tym

Hej babeczki
U nas burza….od rana naciągalo na ale teraz „j~e~b~ł~o”
28_2_4v.gif

zdazylam trawe skosic:)))) i poprzycinac to i owo....
teraz gnijem w domu.....starszy syn pojechal po przedszkolu z męzem do kina na drugą czesc the cars....
Lightning_McQueen.jpg

Cześć dziwczyny ,
od dłuższego czasu Was podczytuje , choć nie pisałam bo narazie sie nie staram. Mam 2 córki i myślałam że łatwiej mi będzie wymodzić chłopca , ale to chyba nie takie łatwe. Starania w okolicy owulki , skończyły się poronieniem. Lekarz powiedział mi , że możliwe że mój organizm odrzuca męskie zarodki , są ponoć takie przypadki. Nie wiem co tym myśleć , czy wierzyc ? I kolejnym razem już nie wyliczać ? Co myślicie ?

Beatce i Aneczce , życzę oczywiście wymarzonych córeczek:)

hej

Moi tez dzis jada z dziadkami na auta 2, obiecaliim ze z nimi pojada i chłopcy szaleja ze szczescia

Czarna nie ma sie co załamywać, trzeba probowac dalej, widzisz ja dwoch chlopcow i tez mialam poronienie, teraz zaszłam. Tez czytalam ta teorie, ze jak ktos ma dwojkę dzieci jednej płci to potem jak zajdzie się w ciąże i bedzie przeciwna płeć to mogą być poronienia, ale ile w tym prawdy tylko Bóg wie.

reklama
ja zas slyszalam ze jak sie ma konflikt tzn
maz grupe krwi + a zona -
to z tego bedzie jedna plec tylko
i ja mam - moj +
i sie zobaczy czy to prawda

Do góry