Czarodziejka
Fanka BB :)
witaj ollenaCzarodziejko i tak bez problemu zostawiasz swojego najmlodszego malucha z dziadkami? nie chodzi mi o to ze sobie nie poradza, ale nie boisz sie ze bedzie tesknil? Ty nie bedziesz tesknic? ja mojego do dzis bym nie zostawila nawet na jedna noc...dopoki nie bedzie rozumial, ze wyjechalam w jakiejs sprawie to nie bede go zostawiac, bo teraz moglby to zrozumiec na opak...ze mama go poprostu zostawila![]()
moje dzieci z dziadkami są zżyte róznie mocno jak z nami....maksiu juz nie raz zostawal z moimi rodzicami...wiec mysle ze bedzie ok, poza tym nie bedzie nas 6 dni wiec chyba to nie jest jakos bardzo bardzo długo. tesknic bede napewno ale nie ukrywam ze bardzo sie cieszeze jedziemy tylko z męzem..bez dzieci....to wazne dla związku....
dzieciom krzywda sie nie stanie a my poczujemy jak to byc tylko we dwoje
zreszta moje dzieci nie są placzliwe jak nas nie ma....to male cygany...wiec jestem spokojna
..pewnie źle o mnie pomyslisz ale jak maciej mial dwa latka polecielismy na miesiąc do indii....macius zostal wtedy takze z moimi rodzicami....i bylo ok choc wtedy ja megaśnie tesknilam....
nie uwazam ze taka rozląka to krzywda dla dziecka...chlopcy bedą z moimi rodzicami u nas w domu wiec bedą czuc sie bezpieczenie!!!!!
pozdrawiam