reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jagienka powodzenia na usg:-) pewnie sie nie możesz doczekać co... ;-)
...

(nie) dziękuję ;-) o tak,nie mogę się doczekać,z chęcią pognałabym juz dziś ale do byle kogo nie ma sensu...mam nadzieję że rozwieje moje watpliwości...:blink:
Musze się jakoś zająć do tej środy...kurcze,cierpliwość nie jest moja najmocniejszą stroną niestety :no:

Ania,już umówiłam się na środę o 13.00...trzymajcie kciuki żeby okazalo się że moja pszczółka urosła...

Dziewczyny,Beatka,Aneczka,Dido i reszta,pobudka!! Weekend się skończył ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jeny po kilku dniowej nieobecności wracam na BB do moich kochanych e-siostrzyczek a tam nic nie ma! Boże!!! Aż sie poryczałam! Chciałam wam opowiedzieć jak było na chrzcinach... itd.. i co?

Kinga no dobrze byłaś opiekunem i usunęłaś zamknięty ale dlaczego bez naszej wiedzy? Czy my się już nic dla ciebie nie liczyłyśmy? Przecież to nasze zycie! Nasze wspomniania! Bardzo mi przykro że to zrobiłaś! Co prawda nie było mnie kilka dni i nie wiem o co poszło! Ale to smutne! Nie rozumiem!

Dzastinko zaakceptuj zaproszonko i juz:) bedziesz nam opowiadała:)

(nie) dziękuję ;-) o tak,nie mogę się doczekać,z chęcią pognałabym juz dziś ale do byle kogo nie ma sensu...mam nadzieję że rozwieje moje watpliwości...:blink:
Musze się jakoś zająć do tej środy...kurcze,cierpliwość nie jest moja najmocniejszą stroną niestety :no:

Ania,już umówiłam się na środę o 13.00...trzymajcie kciuki żeby okazalo się że moja pszczółka urosła...

Dziewczyny,Beatka,Aneczka,Dido i reszta,pobudka!! Weekend się skończył ;)

Jagienko bedzie dobrze a do środy szybko zoeci:)
no i chciałabym Cię przeprosić :) troszkę mnie poniosło niepotrzebie a pewnie to nieporozumienie wyniknęło ze zlego zrozumienia:) Przepraszam ;)

Pajka tak jak Jagienka pisała okolo 98.Moj ma prawie 2,5 roku i nosi 92/98 .Ale zawsze lepiej cos wiekszego kupic poprostu.
Jagienka trzymam kciuki zebys dala rade sie umowic na Usg.
A jak reszta zafasolkowanych sie czuje?Jak po weekendzie?

kurcze ale chciałam jakąś sukieneczkę kupic... ale w sumie jak bedzie wieksza to na bluzeczke tez założy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja sie melduje
jednym palcem pisze a drugim robie sniadanie
dzieci w szkole i przedszkolu wiec mam labe
ale sprzatanie mnie czeka uffff a tu taka straszna deszczowa pogoda
ze nic sie nie chce
wlasnie zorganizowalam opieke na piatek dla moich synkow
bo juz wakacje beda miec od srody
wiec szkola odpada
a usg mam
ale juz zalatwione
nie musze sie martwic

czarodziejko ja mysle pozytywnie
ale wiesz jak sie slyszy ze jest tyle was
co sie jednak nie udalo zaplanowac
to troszke sie smutno robi

a powiedzcie czy na waszym zamknietym byly jakies potrojne mamy?
czy wy wszystkie podwojne?

Jagienko no to do srody chyba jajko zniesiesz co?
niby dwa dni a jednak trzeba czekac

u mnie choroba juz przeszla
tylko glowa troche boli

kupilam sobie doopler to urzadzenie do mierzenia serduszka
takie jak polozne maja
super sprawa
tu sa rzadkie wizyty wiec dla mnie extra
wiem ze z dzidzisiem dobrze
narazie tetno ma ponizej 140

Ostatnia edycja:
słyszałyście o Zosieńce małej? :-(

Pomóżmy Zosieńce...
już Jej nie ma...

Straszne...i takie niesprawiedliwe...
[*]:-(

Jagienko no to do srody chyba jajko zniesiesz co?
niby dwa dni a jednak trzeba czekac

Mam nadzieję że nie zniosę ;-) troszkę inaczej na to patrzę,dzisiejszego dnia nie liczę,tylko jutro będę musiała się czymś zająć,za to w środę to od rana będę jak na szpilkach...pocieszam się faktem że dobry lekarz zrobi mi to badanie,no i na miejscu,nie muszę nigdzie jeździć a szpital mam 10 minut spacerkiem od domu :tak:
Mąż już na mnie krzyczy że mam autem daleko nie jeździć i grozi że skonfiskuje :sorry2:

kupilam sobie doopler to urzadzenie do mierzenia serduszka
takie jak polozne maja
super sprawa
tu sa rzadkie wizyty wiec dla mnie extra
wiem ze z dzidzisiem dobrze
narazie tetno ma ponizej 140

Też o nim myślałam ale w końcu nie kupiłam,fajna sprawa zwłaszcza zanim poczujesz pierwsze ruchy :tak:

Beacia - to u ciebie tez niedługo usg!!!!!!
fajtycznie fajna sprawa z tym pomiarem tętna.tym bardziej jak wizyty usg nie bedziesz miec czesto!!!! przynajmniej posluchasz serduzia:))))
moj maksys mial powyzej 140 uderzen na minute bywalo i 160:tak::tak:

kinga a czemu dział zamkniety zotał usuniety??????

czarodziejko ja mysle pozytywnie
ale wiesz jak sie slyszy ze jest tyle was
co sie jednak nie udalo zaplanowac
to troszke sie smutno robi
a tam beatko a co to ma do rzeczy!!! u ciebie moze byc zupelnie inaczej... w ogole sie tym nie sugeruj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jagienka napewno jest wszytko ok i to wina sprzetu.ja ostatnio napisalam mega posta a propo tej wagi na usg ale mi wcielo.Moj Olin cala ciazew byl niby 2 tyg do tylu i waga na dolnej granicy.A urodzil sie 4200 g.na jednym usg to roznica bledu byla nawet 500 g:szok:

reklama
a mnie z modszym tydzien przed porodem
na usg pomiar wyszedl ze dziecko wazy 4200
i urodzil sie 4200
w szoku bylam ze taki dokladny wynik
bo liczylam na mniej, ze sprzet sie mylil
bo jak ja takie dziecko urodze
i ubranka beda male
no i rzeczywiscie porod byl dlugi i ciezki

Do góry