Jagienka29
Fanka BB :)
Ja przy chłopcach nie miałam szacowanej wagi,nie wiem czemu...
ale może po prostu nic nie mówili bo wszystko było w porządku,chociaż z Olim to ostatnie usg miałam w 24tc potem juz nie i o tym że ma być duży dowiedziałam się w trakcie porodu (4370g) ale tu to ewidentnie dla mnie zaniedbanie było bo jestem drobna,poród był szybki,nie zdążyli mnie naciąć i bardzo popękałam,dopiero położna która przychodzi do domu powiedziała mi że wystarczyłoby cm więcej i zostałabym kaleką...ale wtedy była zupełnie inna obsada lekarzy u nas,na szczęście cały personel się wymienił... Powinnam z założenia mieć cesarkę...na szczęście wszytsko dobrze się skończyło,tyle że mam teraz zbliznowaciałą szyjkę i nie wiem czy to ułatwi mi kolejny poród a lekarze nie są jednego zdania 
ania_g21, to nasze Olinki takie pączusie oba ;-) fajny zbieg okoliczności bo i waga przybliżona i imię
a teraz wyciągnął się? Bo mój dopóki był tylko na piersi (do końca 7 m-ca) to wyprzedzał niemalże siatki centylowe
we wszystkich pomiarach,teraz troszkę zwolnił,jest taki pucułowaty ale nie gruby,waży 23kg no i ma 120cm.

ania_g21, to nasze Olinki takie pączusie oba ;-) fajny zbieg okoliczności bo i waga przybliżona i imię