reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja przy chłopcach nie miałam szacowanej wagi,nie wiem czemu...:confused: ale może po prostu nic nie mówili bo wszystko było w porządku,chociaż z Olim to ostatnie usg miałam w 24tc potem juz nie i o tym że ma być duży dowiedziałam się w trakcie porodu (4370g) ale tu to ewidentnie dla mnie zaniedbanie było bo jestem drobna,poród był szybki,nie zdążyli mnie naciąć i bardzo popękałam,dopiero położna która przychodzi do domu powiedziała mi że wystarczyłoby cm więcej i zostałabym kaleką...ale wtedy była zupełnie inna obsada lekarzy u nas,na szczęście cały personel się wymienił... Powinnam z założenia mieć cesarkę...na szczęście wszytsko dobrze się skończyło,tyle że mam teraz zbliznowaciałą szyjkę i nie wiem czy to ułatwi mi kolejny poród a lekarze nie są jednego zdania :dry:

ania_g21, to nasze Olinki takie pączusie oba ;-) fajny zbieg okoliczności bo i waga przybliżona i imię :happy: a teraz wyciągnął się? Bo mój dopóki był tylko na piersi (do końca 7 m-ca) to wyprzedzał niemalże siatki centylowe :-p we wszystkich pomiarach,teraz troszkę zwolnił,jest taki pucułowaty ale nie gruby,waży 23kg no i ma 120cm.

reklama
Czarodziejka nie został usunięty całkowicie.tylko zamkniety. ale teraz to już kwestia czasu pewnie.Nie wiem co mi admin napisze. Zasugerował mi porzucenie ksbb narazie. czyli bedzie puste.
Zresztą to już nieważne bo ryba utworzyła nową zamkniętą grupę.pisała niżej. Dołącz do nich sobie jak chcesz na pewno wysłano ci zaproszenie.

beatka widzisz jaki wynik dokładny:) fajnie!

Kinga napisałam Ci pw w kwestii moich danych na TWOJEJ grupie...
widzę, ze nie da się do Ciebie wysłać PW więc napisze tutaj
Kinga jeżeli zostal otwarty ponownie wątek a są tam moje dane/zdjęcia to pokasuj je z niego... jeżeli nie skontaktuję się z adminem w tej kwestii...

Jagienka mnie przed porodem wyszło,z e Sebek bedzie ponad 4,5 kg ważył a urodził się 3080 g... i wsio było z nim dobrze:) bądź dobrej mysli chociaz wiem, ze takie sytuacje nie pomagają. Ja miałam cieżki poród, ale sie nie poddaje mam cichą nadzieje, ze drugi bedzie lepszy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga grupę tworzą osoby, nie ty nie jestes pepkiem świata, nie wszystko musi się krecić w ogól siebie... teraz własnie widać jaką nie jesteś konfliktową osobą...

Zresztą to już nieważne bo ryba utworzyła nową zamkniętą grupę.pisała niżej. Dołącz do nich sobie jak chcesz na pewno wysłano ci zaproszenie.
i odczep się od Ryby gdyby nie ona którakolwiek z nas by to zrobiła... wypięłaś się na nas , ale wiedz, ze nie jesteś najważniejsza i bez Ciebie KSBB będzie istniało... czy tego chcesz czy nie... ale nie bedzie to zależne od twoich humorków

witam

wiedze ze same problematyczne tematy od wczoraj, szkoda że musimy być tego świadkami :baffled:

melduję się że wszystko ok tylko sił dalej brak i juz na 100 % z piatku na sobote wyjezdzamy wiec musze w ten czwartek isc na wizyte
Jagienko do środy już niedaleko

Bo inaczej nie ma jak się skontaktować z KINGĄ a to co się stało to bez słów nie idzie pozostawić...nie zrozumieją osoby które na zamkniętym nie były...

dziewczyny niestety Patrysia ma racje normalnie załatwilybysmy to na PW z Kingą, ale nie mozemy do niej napisać bo ma PW pełne także wybaczcie nam, ale pewne sprawy musimy tutaj załatwić :(

reklama
Bo inaczej nie ma jak się skontaktować z KINGĄ a to co się stało to bez słów nie idzie pozostawić...nie zrozumieją osoby które na zamkniętym nie były...

z tego co piszecie
to misialo byc bardzo zle :tak:
mam nadzieje ze bedziecie miec swoj zamkniety dzial na nowo
i wszystko wroci do normy razem z waszymi wspomnieniami
bo my ta nowa grupa tez sie bardzo zzylysmy
przynajmniej ja
i lubie tu wchodzic
i martwic sie o innych

Do góry