reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

z tego co piszecie
to misialo byc bardzo zle :tak:
mam nadzieje ze bedziecie miec swoj zamkniety dzial na nowo
i wszystko wroci do normy razem z waszymi wspomnieniami
bo my ta nowa grupa tez sie bardzo zzylysmy
przynajmniej ja
i lubie tu wchodzic
i martwic sie o innych

Beatko
wiesz w pewnej chwili coś co trwało ponad rok codzienne klikanie, dzielenie się najskrytszymi tajemnicami zostaje nam odebrane bo Kinga ma kaprys... nie jest to fair a tym bardziej teraz pretencje do nas, ze mamy nową grupę. Jest mi przykro, ze musicie to czytać bo Was to nie dotyczy...a musicie brać w tym udzial :( ale teraz bardzie j ja bronię swoich prywatnych informacji, aby nie wypłynęly dalej... zdjęcia, dane itp... bo miało się zaufanie...

reklama
Beatko
wiesz w pewnej chwili coś co trwało ponad rok codzienne klikanie, dzielenie się najskrytszymi tajemnicami zostaje nam odebrane bo Kinga ma kaprys... nie jest to fair a tym bardziej teraz pretencje do nas, ze mamy nową grupę. Jest mi przykro, ze musicie to czytać bo Was to nie dotyczy...a musicie brać w tym udzial :( ale teraz bardzie j ja bronię swoich prywatnych informacji, aby nie wypłynęly dalej... zdjęcia, dane itp... bo miało się zaufanie...
:tak:

pajkaa ja jak najbardziej rozumiem, tylko szkoda ze musicie to załatwiać na otwartym forum
sama jestem na zamkniętym i nie wyobrażam sobie sytuacji, ze nagle ktos zamyka bo ma takie widzimisie, tym bardziej że są zwierzenia i traci się zaufanie do takiej osoby
współczuję

Aneczko , dido?? jak u Was?
u mnie dalej nikt nie wie :zawstydzona/y: boje się reakcji rodziny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
monico,czekam na testowanie do 30 lipca;-)
A tak poza tym,w piatek jedziemy na urlop do Polski.:-)
Beatka, tak ,tak zzylysmy sie.
Tez mamy taka swoja grupke i jest fajnie:tak:

pajkaa po ostatnim poronieniu mama powiedziala mi.. po co Ci dodatkowe kłopoty... wiem ze się martwiła ale zrobiło mi się baaardzo przykro i tescia słowa, żebyście przypadkiem tylko więcej dzieci nie planowali :(
jak ktoś chce mieć trzecie dziecko to jest traktowany jakoś inaczej, ale myślą że wpadka i jak przykro mi :(

dido a gdzie w Niemczech mieszkacie? a do Polski dokąd?

pajkaa po ostatnim poronieniu mama powiedziala mi.. po co Ci dodatkowe kłopoty... wiem ze się martwiła ale zrobiło mi się baaardzo przykro i tescia słowa, żebyście przypadkiem tylko więcej dzieci nie planowali :(
jak ktoś chce mieć trzecie dziecko to jest traktowany jakoś inaczej, ale myślą że wpadka i jak przykro mi :(

dido a gdzie w Niemczech mieszkacie? a do Polski dokąd?

ja wiem, ze takie rzeczy bolą :( bo ja sama usłyszałam z synkiem w ciazy wiele przykrych rzeczy, ale musisz być mądrzejsza... i powiedzieć tak jak Royanka powieddziala:) trzymam kciuki, zeby bylo po Twojej mysli:)

dziewczyny zrobiłam porządek ze skrzynką więc nie róbcie tu już syfu dziewczynom tylko jak coś ważnego macie do mnie to piszcie pw.
co do zamknietego wszystko bedzie usuniete na pewno.
Nie jestem taka abym miała wykorzystywać wasze dane czy zdjecia. Bez przesady. Po co mi to.

pozdrawiam

reklama
monico wiesz ze ja mialam taki sam problem jak ty
balam sie powiedziec
tzn mojej rodzinie nie bo oni sie bardzo ciesza
u mojego strony to inna historia
oni caly czas twierdza ze w tych czasach trzecie dziecko itp.....
i naprawde sie nie ciesza
nie oswoili sie z ta mysla
moj tesc to sie nie odzywa
a kij z nim
a moja tesciowa twierdzi ze bedzie 3 syn

Do góry