Czarodziejka
Fanka BB :)
tusia, royanna dzieki laski
co do sukienki....PROMOD
co do sukienki....PROMOD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatko wygladasz cudnie... W takich chwilach żałuje ze nie jestem facetemmiodzio
jagienko a jak ty sie miewasz juz do finalu tuz tuz!!!! wszytsko masz przygotowane?
Jagienko, nie denerwuj sieSzkoda stresu.
Hej Dziewczyny!
Kolejna nowa osóbka mam nadzieję, że mnie również przygarniecie do swojego gronaprzeczytałam cały wątek i wasze rady zaczynam wcielać w życie, no i w związku z tym mam do Was - bardziej doświadczonych kilka pytań. Planujemy pierwsze dziecko i chcielibyśmy by była to dziewczynka taka słodziutka piękniutka nasza .@ miałam 29 lipca cykle mam 28-29 dniowe przytulanka były w 8dc, 9dc, 10dc, 11dc(wczoraj) na teście owulacyjnym pojawiła mi się dziś druga blada ale widoczna kreska, owulacji po obserwacji wcześniejszych cykli spodziewam się 14-15 dc i mam do Was pytanie czy zaprzestać działań już dziś..., czy zrobić jeszcze dziś 12dc przytulanko...? jak mi radzicie czy jest szansa że plemniczki przeżyją od poniedziałku do czwartku/piątku..? Radźcie Kochane bo nie wiem co robić działać dziś czy nie...?
..kurcze chcialam zeby jagienka i beatka obejrzaly fotki ....chce je skasowac...
baby gdzie jestescie